Greek infotainment community

Greek infotainment community (https://www.lateam.gr/forum/)
-   ΕΠΙΓΕΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ - ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ (https://www.lateam.gr/forum/f30/)
-   -   Ο Χαραλαμπόπουλος… άλλαξε τα φώτα στο σκοτάδι (https://www.lateam.gr/forum/f30/o-xaralampopoulos-allaxe-ta-fwta-sto-skotadi-82208/)

ilias 29-11-2011 14:20:

Ο Χαραλαμπόπουλος… άλλαξε τα φώτα στο σκοτάδι
 
http://img836.imageshack.us/img836/8...elis473355.jpg
Λίγες αλλά, δυστυχώς, δεν είναι κι ό,τι καλύτερο έχουμε παρακολουθήσει. Τουλάχιστον οι ηθοποιοί που συμμετέχουν σε αυτές είναι πολύ καλοί και προσπαθούν να υποστηρίξουν τα σενάρια που δεν είναι και τόσο… προσεγμένα!
Ο λόγος για τις δύο σειρές του MEGA, «Πίσω στο σπίτι» και το «Με λεν Βαγγέλη». Περίμενε κανείς ότι το κανάλι της Μεσογείων θα αξιοποιούσε τους συγκεκριμένους ηθοποιούς (Μαρία Καβογιάννη, Θοδωρή Αθερίδη, Βασίλη Χαραλαμπόπουλο αλλά και αρκετούςακόμα που συμμετέχουν σε αυτές) σε κάτι καλύτερο. Βέβαια, πρέπει να τονίσουμε –και μάλιστα μετά χαράς!- ότι το MEGA συνεχίζει να κάνει ελληνικές σειρές. Απλώς, όπως είπαμε, περιμέναμε κάτι καλύτερο…!
Τουλάχιστον η πορεία τους στους πίνακες τηλεθέασης είναι πολύ καλή αποδεικνύοντας ότι οι τηλεθεατές θέλουν τις ελληνικές σειρές.
Χθες λοιπόν η σειρά «Πίσω στο σπίτι» σημείωσε 47,8 στο γενικό σύνολο και 49,7 στο δυναμικό κοινό. Ικανοποιητικές όμως οι τηλεθεάσεις και για το «Wipe out» στον ΑΝΤ1 που σημείωσε 20,2 και 24,9, αντίστοιχα.
Την πρωτιά για το κανάλι της Μεσογείων διατήρησε και την επόμενη ώρα ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος που με 40,1 στο γενικό σύνολο και 44,6 στο δυναμικό κοινό… άλλαξε τα φώτα στο «σκοτάδι» του ΑΝΤ1 που βρέθηκε ξανά στη δεύτερη θέση της κατάταξης. Βέβαια, το «Black out» με τη Νάντια Μπουλέ αύξησε τα νούμερα τηλεθέασης σημειώνοντας 26,2 και 32,9 αντίστοιχα, αποδεικνύοντας ότι η εκπομπή έχει κερδίσει πολλούς τηλεθεατές.
Την επόμενη ώρα όμως της τηλεοπτικής μάχης, οι περισσότεροι τηλεθεατές μετακόμισαν και από τη Μεσογείων βρέθηκαν στο Μαρούσι ή μάλλον… στη Θεσσαλονίκη όπου βρίσκονται οι «Ράδιο Αρβύλα». Η θεσσαλονικιώτικη παρέα έκανε μέσο όρο 37,9 στο γενικό σύνολο και 50,4 στο δυναμικό κοινό ενώ η «Ανατροπή» με το Γιάννη Πρετεντέρη έριξε το MEGA στο 14, και 7,6, αντίστοιχα. Και η μάχη για την τηλεθέαση… συνεχίζεται!



πηγη


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:48:.

Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam