Greek infotainment community

Greek infotainment community (https://www.lateam.gr/forum/)
-   ΕΠΙΓΕΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ - ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ (https://www.lateam.gr/forum/f30/)
-   -   Πάμε προς θεματικά κανάλια (https://www.lateam.gr/forum/f30/pame-pros-thematika-kanalia-30491/)

ilias 12-03-2009 00:59:

Πάμε προς θεματικά κανάλια
 
http://img527.imageshack.us/img527/4011/tv2009.jpg
Οι γερμανοί ήρθαν για να μείνουν και, όπως όλα δείχνουν, όχι μόνο δεν θα αναγκαστούν να προσαρμοστούν στην ελληνική πραγματικότητα, αντίθετα, οι έλληνες θα προσαρμοστούμε σΆ αυτούς! Οι αποφάσεις τού Ant1 για κατάργηση των βραδινών δελτίων και συρρίκνωση των μεσημεριανών, υπακούει στη συνταγή των γερμανών που θα εφαρμόσουν για τον Alpha.
Μπορεί οι έλληνες να είμαστε «της ενημέρωσης» αλλά η παρουσία τού RTL στη χώρα μας, θα ανακατέψει για τα καλά την τράπουλα σε όλα τα επίπεδα με άγνωστα αποτελέσματα. Το σίγουρο όμως είναι ότι οι νέοι παίκτες που μπαίνουν στο μιντιακό παιχνίδι έχουν άλλα σχέδια από τους παραδοσιακούς εκδότες, που επενδύουν στα media για να κάνουν τις δουλειές τους.
Σύμφωνα με πληροφορίες στα στελέχη τού συνόλου τής τηλεόρασης έχει αρχίσει να συζητείται η ανάγκη δημιουργίας θεματικών καναλιών. Βαδίζουμε ολοταχώς προς την εξειδίκευση. Σε πολύ σύντομο χρόνο ο τηλεθεατής θα επιλέγει ενημέρωση ή ψυχαγωγία. Και μπορεί η ελληνική αγορά να είναι μικρή για να σηκώσει κάτι τέτοιο, τα στελέχη της, ήδη, αναζητούν την φόρμουλα για να το προσαρμόσουν.



enimerosi24


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 12:43:.

Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam