Greek infotainment community

Το Lateam είναι Ε Ν Α Ν Τ Ι Α σε οποιαδήποτε μορφή Π Ε Ι Ρ Α Τ Ε Ι Α Σ
Facebooktwitter
Επιστροφή   Greek infotainment community > ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ - ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ > ΕΠΙΓΕΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ - ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ

Πρεμιέρα "Αρβύλας"

This is a discussion on Πρεμιέρα "Αρβύλας" within the ΕΠΙΓΕΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ - ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ forums, part of the ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ - ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ category; Πρεμιέρα χθες για την πολύ επιτυχημένη αντροπαρέα του ΑΝΤ1 η όποια επανήλθε στις οθόνες μας δριμύτερη, χθες βράδυ στις 11 ...

Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 12-10-2010, 19:58:   #1
ironitsa
Moderator
 
Το avatar του χρήστη ironitsa
 
Εγγραφή: Feb 2009
Περιοχή: LA
Μηνύματα: 2.768
Thanks: 555
Thanked 876 Times in 574 Posts
My Mood:
ironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enough
Προεπιλογή Πρεμιέρα "Αρβύλας"




Πρεμιέρα χθες για την πολύ επιτυχημένη αντροπαρέα του ΑΝΤ1 η όποια επανήλθε στις οθόνες μας δριμύτερη, χθες βράδυ στις 11 και μάλιστα μας φάνηκε πολύ ανανεωμένη και με πολλές ορέξεις…

Η εκπομπή ξεκίνησε με νέο σήμα που μας θύμισε εκπομπές «Α.Μ.Α.Ν» ενώ ξεκινώντας ο Αντώνης Κανακης είπε τις «ειδήσεις» σε … τίτλους και με μπόλικη δόση σάτιρας. Διάφορα στιγμιότυπα έκλεψαν τη παράσταση όπως το σκετς με το «κρύο ανέκδοτο της ημέρας» αλλά και η νέα στήλη της εκπομπής που εχει να κάνει με τα … «τούρκικα σίριαλ».

Πιο συγκεκριμένα, η παρέα της εκπομπής θα παίρνει μια σκηνή από τούρκικα σίριαλ και θα κάνει μια … εναλλακτική μεταγλώττιση με το σενάριο γραμμένο από τους ίδιους.

Άλλο ένα βίντεο της εκπομπής που μας έκανε να ξεκαρδιστούμε στα γέλια ήταν αυτό με το «Μάντεψε ποιος» το οποίο πήρε τη διαφήμιση του γνωστού επιτραπέζιου παιχνιδιού και την μετέτρεψαν σε … «Μάντεψε ποιος είναι διεφθαρμένος» σατιρίζοντας τη πολιτική ζωή του τόπου και καλώντας μας να βρούμε τον … διεφθαρμένο πολιτικό!

Φυσικά δεν έλειψαν και οι μπηχτές τους προς διάφορα πρόσωπα της ελληνικής tv και ενώ οι περισσότεροι θα περίμεναν να ξεκινήσουν ρίχνοντας τις βολές τους προς την Ευγενία Μανωλίδου, αγαπημένη τους από τη περσινή περίοδο, οι βολές τους άλλαξαν κατεύθυνση και στραφήκαν προς την … Ρούλα Κορομηλά!

Με αφορμή τα πολλά ριαλιτι της νέας τηλεοπτικής περιόδου, είπαν «Νομίζαμε πως τα ριαλιτι σιγά σιγά θα τελείωναν στην ελληνική τηλεόραση αλλά από ότι φαίνεται κάναμε λάθος, γέμισε η τηλεόραση με ριαλιτι ή μάλλον με … τσόντα!», ενώ για το Big Brother πρότειναν διάφορα διαφορετικά ονόματα που, όπως είπαν τα έβγαλαν λαμβάνοντας υπόψιν τους, τους παίκτες, όπως «Big mastaria», «Big sourgel» και «Sirinakis brother». Απευθύνθηκαν επίσης προς την ηγεσία του Alpha λέγοντας τους σαρκαστικά «ok παιδιά, παραδεχτείτε το…. για τσόντα το πηγαίνετε…».

Όσο για την Ρούλα Κορομηλά; Το σχόλιο τους ήταν αρκετό. Χαρακτηριστικά είπαν «Υπήρχε μια εποχή που βλέπαμε μια εκπομπή και λέγαμε ‘Μπράβο Ρούλα’, … δεν νομίζουμε ότι μπορούμε να συνεχίζουμε να το λεμε!

Αξίζει να σημειώσουμε πως με αυτή τους τη κριτική συμφώνησε και η γνωστή τηλεκριτικός Ντέπυ Γκολεμα η όποια δήλωσε πως «είναι πολύ κρίμα να βλέπουμε τη Ρούλα Κορομηλά να τελειώνει τη καριέρα της με το Big Brother».
__________________

Ο χρήστης ironitsa δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links
Απάντηση στο θέμα

Bookmarks


Δικαιώματα - Επιλογές
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας


Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Τον Δεκέμβριο η πρεμιέρα του "The Tourist" LATEAM RSS NEWS 0 20-08-2010 14:13:
Η πρεμιέρα της ταινίας "The Switch" στο Hollywood LATEAM RSS NEWS 0 19-08-2010 14:05:
Η λονδρέζικη πρεμιέρα του "The Expendables" LATEAM RSS NEWS 0 11-08-2010 14:41:
Πρεμιέρα την Κυριακή για το "Τen" ironitsa ΕΠΙΓΕΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ - ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ 0 08-10-2009 13:49:
Η λονδρέζικη πρεμιέρα του "Madagascar: Escape 2 Africa" ilias ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ 0 24-11-2008 21:42:


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 00:03:.


Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam