Greek infotainment community

Το Lateam είναι Ε Ν Α Ν Τ Ι Α σε οποιαδήποτε μορφή Π Ε Ι Ρ Α Τ Ε Ι Α Σ
Facebooktwitter
Επιστροφή   Greek infotainment community > ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ - ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ > ΕΠΙΓΕΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ - ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ

Παίρνω το "Τσαντίρι" μου και φεύγω αν...

This is a discussion on Παίρνω το "Τσαντίρι" μου και φεύγω αν... within the ΕΠΙΓΕΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ - ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ forums, part of the ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ - ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ category; Τσαντίρι» καθημερινό ή νέοι «Μήτσοι» δύο φορές την εβδομάδα! Την πρόταση αυτή, σύμφωνα με πληροφορίες, έκαναν οι Γερμανοί στον Λάκη ...

Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 27-05-2010, 19:04:   #1
ironitsa
Moderator
 
Το avatar του χρήστη ironitsa
 
Εγγραφή: Feb 2009
Περιοχή: LA
Μηνύματα: 2.768
Thanks: 555
Thanked 876 Times in 574 Posts
My Mood:
ironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enough
Προεπιλογή Παίρνω το "Τσαντίρι" μου και φεύγω αν...



Τσαντίρι» καθημερινό ή νέοι «Μήτσοι» δύο φορές την εβδομάδα! Την πρόταση αυτή, σύμφωνα με πληροφορίες, έκαναν οι Γερμανοί στον Λάκη Λαζόπουλο, αλλά εκείνος δεν φαίνεται διατεθειμένος να δεχτεί. Και αν τον πιέσουν, όπως λένε άτομα που τον ξέρουν καλά, μπορεί να πει «Αουφίντερζεν» ή επί το ελληνικότερον «Παίρνω το "Τσαντίρι" μου και φεύγω».

Η τηλεοπτική σεζόν φτάνει στο τέλος της και μεγάλος νικητής αποδεικνύεται ο Λάκης Λαζόπουλος με το λαοφιλές «Αλ Τσαντίρι νιουζ». Κι ενώ εκείνος ονειρεύεται τις διακοπές του, οι Γερμανοί προσπάθησαν να του αποσπάσουν τη δέσμευση ότι από τον Οκτώβριο θα στήνει πιο συχνά το «Τσαντίρι» του στο πλατό του Alpha, ενώ οι νέοι «Μήτσοι» του θα... χτυπάνε τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα! Οι Γερμανοί θέλουν, αλλά ο Λάκης μπορεί; Η απάντηση, σύμφωνα με όσα συζητιούνται στα παρασκήνια, είναι όχι, καθώς το live «Τσαντίρι» του κάθε Τρίτη έχει πολλή δουλειά και όχι μόνο είναι αδύνατον να γίνει καθημερινό αλλά ακόμα και δύο φορές την εβδομάδα είναι πολύ δύσκολο!

Όσο για τους «Μήτσους», ο Λάκης θέλει να κάνει πρωτότυπους χαρακτήρες, οπότε δεν μπορεί να «γεννάει» κάθε λίγο και λιγάκι νέους ήρωες στο γυαλί. Έτσι, φαίνεται ότι το αίτημα των Γερμανών έπεσε σε... τοίχο, παρά την καλή θέληση και των δύο πλευρών. Φυσικά, οι Γερμανοί δεν θέλουν να τον δυσαρεστήσουν, γιΆ αυτό του ζήτησαν να σκεφτεί μια λύση ώστε να βοηθήσει το κανάλι, δεδομένου ότι η ερχόμενη σεζόν, λόγω της οικονομικής κρίσης, θα είναι ιδιαίτερα δύσκολη. Πάντως, με το δεδομένο ότι ο Λάκης έχει «χρυσές» θεαματικότητες, είναι σίγουρο ότι οι Γερμανοί θα ρίξουν νερό στο κρασί τους. Όσο για τον ίδιο, είναι σίγουρο ότι θα κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί, αλλά, αν δεν βρεθεί η χρυσή τομή, κάνει κι άλλες σκέψεις... Από καιρό γυρίζει στο μυαλό του η ιδέα μιας θεατρικής παράστασης όπου θα συνυπάρχουν κάποιοι ήρωες από τους παλιούς «Μήτσους» με καινούργιους.

Ήδη φαίνεται ότι οι: Τάσος Παλαντζίδης, Ελένη Γερασιμίδου, Δημήτρης Σταρόβας, Μαρία Γεωργιάδου και Χριστόφορος Παπακαλιάτης βλέπουν πολύ θετικά αυτή την ιδέα.
__________________

Ο χρήστης ironitsa δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links
Απάντηση στο θέμα

Bookmarks

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας


Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Συνέντευξη Αννας Διαμαντοπούλου στην "Ημερησία" : "Κανείς δεν αντέχει το κόστος των πρόωρων εκλογών" LATEAM RSS NEWS 0 26-02-2011 16:11:
Γ.Παπανδρέου στο "Euro 50 Group": "Χτίζουμε κάτι διαφορετικό στην Ελλάδα, το ίδιο να κάνει και η Ευρώπη" LATEAM RSS NEWS 0 21-01-2011 15:42:
Αν. Λοβέρδος: "Φεύγω εάν δεν υλοποιηθούν τρεις στόχοι εντός 6μήνου" LATEAM RSS NEWS 0 07-10-2010 09:25:
Α.Δ.Ε.Δ.Υ. για κλείσιμο του "Ελεύθερου Τύπου" του "Τύπου της Κυριακής" και του ραδιοφωνικού σταθμού "City 99,5" LATEAM RSS NEWS 0 24-06-2009 16:15:
"Ή μειώνουμε έλλειμμα και χρέος ή θα βουλιάξουμε όλοι μαζί", τονίζει στο "Βήμα" ο υπουργός Οικονομίας LATEAM RSS NEWS 0 14-06-2009 10:53:


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 07:27:.


Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam