Greek infotainment community

Το Lateam είναι Ε Ν Α Ν Τ Ι Α σε οποιαδήποτε μορφή Π Ε Ι Ρ Α Τ Ε Ι Α Σ
Facebooktwitter
Επιστροφή   Greek infotainment community > ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ - ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ > ΕΠΙΓΕΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ - ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ

Τηλεμαραθώνιος της UNICEF από την ΕΤ1

This is a discussion on Τηλεμαραθώνιος της UNICEF από την ΕΤ1 within the ΕΠΙΓΕΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ - ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ forums, part of the ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ - ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ category; Συνέντευξη Τύπου την διοργανώνει η UNICEF την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 12 το μεσημέρι στην Ένωση Ανταποκριτών Ξένου Τύπου, ...

Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 27-11-2009, 22:41:   #1
ilias
VIP
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 7.753
Thanks: 111
Thanked 855 Times in 534 Posts
ilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the rough
Προεπιλογή Τηλεμαραθώνιος της UNICEF από την ΕΤ1


Συνέντευξη Τύπου την διοργανώνει η UNICEF την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 12 το μεσημέρι στην Ένωση Ανταποκριτών Ξένου Τύπου, Ακαδημίας 23, για την παρουσίαση του Τηλεμαραθωνίου Αγάπης της σε συνεργασία με την ΕΤ1 με θέμα "Φτώχεια - Πείνα".
Σύμφωνα με Έκθεση της UNICEF, το ένα στα τρία παιδιά στον αναπτυσσόμενο κόσμο είναι καχεκτικά (σχεδόν 200 εκατομμύρια παιδιά), 24 χώρες εμφανίζουν το 80% του χρόνιου υποσιτισμού στα παιδιά και πάνω από 500 εκατομμύρια παιδιά στις αναπτυσσόμενες χώρες αγωνίζονται να επιβιώσουν με λιγότερο από ένα δολάριο την ημέρα.
Εκατομμύρια παιδιά σε όλο τον κόσμο χάνουν την παιδικότητά τους εξαιτίας της φτώχειας και της ένδειας που απειλεί κάθε τους δικαίωμα. Η φτώχεια στερεί από τα παιδιά τη δυνατότητα να επιβιώσουν, να μεγαλώσουν, να αναπτυχθούν και να έχουν ίσες ευκαιρίες. Γίνονται ευάλωτα στην εκμετάλλευση, την κακοποίηση, τις διακρίσεις και το στιγματισμό.
Ο υποσιτισμός αποτελεί τη βασικότερη αιτία θανάτων των παιδιών κάτω των πέντε ετών. Τα υποσιτισμένα παιδιά είναι αδύναμα να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε ασθένεια, ενώ συχνά σταματάει η σωματική και πνευματική τους ανάπτυξη. Ο υποσιτισμός κρατάει τα παιδιά εγκλωβισμένα στον κύκλο της φτώχειας. Η UNICEF αντιμετωπίζει τη σωστή διατροφή ως βασικό ανθρώπινο δικαίωμα και ξεκινάει μεγάλη εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης με σκοπό την δημιουργία νέων θεραπευτικών κέντρων για υποσιτισμένα παιδιά, την παροχή συμπληρωμάτων διατροφής και ειδικών θεραπευτικών γευμάτων και άλλες σημαντικές σωτήριες παρεμβάσεις.
Φέτος με τη συμπλήρωση 20 χρόνων από την Σύμβαση των Δικαιωμάτων του Παιδιού, η Eλληνική Επιτροπή της Unicef , προγραμματίζει αφιερώματα ολόκληρη την πρώτη εβδομάδα του Δεκεμβρίου, τοποθετεί κουμπαράδες σε πολλά σημεία της Αθήνας και ζητάει τη συμπαράσταση όλων.
Τη Συνέντευξη Τύπου θα δώσουν, ο πρόεδρος της UNICEF Λάμπρος Κανελλόπουλος ο οποίος θα παρουσιάσει έκθεση της UNICEF για τα παιδιά που ζουν σε συνθήκες ακραίας φτώχειας και υποσιτίζονται σε όλο τον κόσμο και τις πρωτοβουλίες της ελληνικής επιτροπής της UNICEF για την υποστήριξη των προγραμμάτων της UNICEF κατά του υποσιτισμού, ο γενικός διευθυντής τηλεόρασης ΕΡΤ Δημήτρης Γόντικας, δημοσιογράφοι που θα παρουσιάσουν τον τηλεμαραθώνιο και οι Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και Κώστας Βουτσάς.
Ο τηλεμαραθώνιος θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου και θα μεταδοθεί από την ΕΤ1 και την EPTworld.
Τον τηλεμαραθώνιο θα παρουσιάσουν οι δημοσιογράφοι: Κατερίνα Μπακογιάννη, Τάκης Σπηλιώπουλος, Ρίκα Βαγιάννη, Μπήλιω Τσουκαλά, Ειρήνη Νικολοπούλου, Προκόπης Δούκας, Μαρία Χούκλη, ενώ η διοργάνωση υποστηρίζεται από όλους τους ιδιωτικούς ραδιοτηλεοπτικούς σταθμούς.



ert
__________________
Ο χρήστης ilias δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links
Απάντηση στο θέμα

Bookmarks


Δικαιώματα - Επιλογές
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας


Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Τηλεμαραθώνιος Αγάπης της UNICEF για τα παιδιά LATEAM RSS NEWS 0 07-12-2009 18:35:
Μεγάλος Τηλεμαραθώνιος Αγάπης από τη UNICEF LATEAM RSS NEWS 0 05-12-2009 14:32:
Τηλεμαραθώνιος UNICEF κατά της φτώχειας και του υποσιτισμού των παιδιών LATEAM RSS NEWS 0 04-12-2009 10:24:
Αύριο ο Τηλεμαραθώνιος της UNICEF LATEAM RSS NEWS 0 15-12-2008 16:45:
Αναβάλλεται για την Τρίτη 16/12 ο τηλεμαραθώνιος της Unicef ilias ΕΠΙΓΕΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ - ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ 0 08-12-2008 19:49:


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 08:04:.


Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam