Greek infotainment community

Το Lateam είναι Ε Ν Α Ν Τ Ι Α σε οποιαδήποτε μορφή Π Ε Ι Ρ Α Τ Ε Ι Α Σ
Facebooktwitter
Επιστροφή   Greek infotainment community > ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ > ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Πτήσεις εσωτερικού και Cargo από Αγχίαλο!

This is a discussion on Πτήσεις εσωτερικού και Cargo από Αγχίαλο! within the ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ forums, part of the ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ category; Νέο «παράθυρο» στην Ευρώπη και όχι μόνο, αλλά και αεροδιαδρόμους μέσα στην Ελλάδα, ανοίγει μία νέα αεροπορική εταιρία low cost, ...

Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 18-07-2012, 18:36:   #1
cRc
Think Different..
 
Το avatar του χρήστη cRc
 
Εγγραφή: Jun 2006
Περιοχή: ΑΛΜΥΡΟΣ
Μηνύματα: 4.208
Thanks: 1.784
Thanked 1.342 Times in 846 Posts
My Mood:
cRc is a jewel in the roughcRc is a jewel in the roughcRc is a jewel in the roughcRc is a jewel in the roughcRc is a jewel in the roughcRc is a jewel in the roughcRc is a jewel in the roughcRc is a jewel in the roughcRc is a jewel in the roughcRc is a jewel in the roughcRc is a jewel in the rough
Προεπιλογή Πτήσεις εσωτερικού και Cargo από Αγχίαλο!

Νέο «παράθυρο» στην Ευρώπη και όχι μόνο, αλλά και αεροδιαδρόμους μέσα στην Ελλάδα, ανοίγει μία νέα αεροπορική εταιρία low cost, τα αεροπλάνα της οποίας αναμένεται να ανοίξουν τα... φτερά τους, μέσα στους δύο πρώτους μήνες του 2013.
Πρόκειται για την πρώτη αεροπορική εταιρία που θα στήσει τον σταθμό βάσης της στο αεροδρόμιο της Ν. Αγχιάλου, εγγυώμενη την πρόσληψη προσωπικού αποκλειστικά από την περιοχή της Θεσσαλίας, τη σύναψη συνεργασιών με ντόπιους επιχειρηματίες και τη διάθεση εν ώρα πτήσης αποκλειστικά τοπικών προϊόντων στους επιβάτες της. Η ίδια εταιρία αναμένεται μάλιστα να απαντήσει θετικά και στο αίτημα για air cargo που τίθεται «πιεστικά» κυρίως από Λαρισαίους επιχειρηματίες.
Εντός των επόμενων δύο ημερών, αναμένεται να ανακοινωθεί το όνομα της πρώτης αεροπορικής εταιρίας, που στήνει τον σταθμό βάσης της στο αεροδρόμιο της Ν. Αγχιάλου, ανοίγοντας νέους αεροδιαδρόμους με καθημερινές πτήσεις εσωτερικού και εξωτερικού.
Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της εταιρίας –επί 32 χρόνια πιλότο- Ελληνοαμερικανό, Βασίλη Ραλάκη, το εγχείρημα βρίσκεται στην τελική ευθεία. Εκκρεμεί η έγκριση των σχεδίων από την ΥΠΑ, πριν τα αεροπλάνα της εταιρίας βρεθούν στους αιθέρες.


ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΣΕ ΕΤΗΣΙΑ ΒΑΣΗ...
Η νέα αεροπορική εταιρία έρχεται να προσφέρει πτήσεις εντός και εκτός Ελλάδας, καθημερινά και σε ετήσια βάση!
Σύμφωνα με τον κ. Ραλάκη, θα υπάρχουν καθημερινές πτήσεις όλο τον χρόνο προς Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ρόδο, Ηράκλειο, Ιωάννινα και Σκιάθο αλλά και προς Ρώμη, Μαδρίτη, Παρίσι, Λονδίνο, Φρανκφούρτη και Μόσχα.
Τα μελλοντικά σχέδια προβλέπουν την ένταξη δύο ακόμη προορισμών, της Λάρνακας και του Τελ Αβίβ, στον πίνακα των αφίξεων και αναχωρήσεων.
Το σημαντικό είναι ότι οι πτήσεις δεν θα εξαντλούνται σε μια συγκεκριμένη χρονική περίοδο, αλλά τα αεροπλάνα της εταιρίας θα πετούν καθημερινά όλες τις περιόδους του χρόνου, κρατώντας ανοιχτό το «παράθυρο» προς την Ευρώπη.


... Και low cost
Η εταιρία είναι low cost και ως εκ τούτου εγγυάται τη χαμηλή τιμή εισιτηρίων για τους επιβάτες της.
Το πρωτότυπο όμως στο θέμα του κόστους, είναι ότι θα υπάρχει μία τιμή για όλες τις πτήσεις, όλες τις ημέρες και όλες τις ώρες για το εσωτερικό και μία για το εξωτερικό.
Ενδεικτικά ανέφερε ο κ. Ραλάκης, ότι η τιμή για μετάβαση στην Αθήνα μετ' επιστροφής θα κοστίζει 50 ευρώ και προς Ρώμη 120 ευρώ, πήγαινε- έλα!
Εισιτήρια θα διατίθενται τόσο on line στο υπό κατασκευή website, όσο και στα γραφεία της εταιρίας που θα εδρεύουν στον Βόλο αλλά και μέσω τουριστικών πρακτορείων.


ΠΑΚΕΤΑ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ
Από την τιμολογιακή πολιτική της εταιρίας δεν θα λείπουν και τα πακέτα προσφορών, για όσους θέλουν να συνδυάσουν σε μία τιμή, αεροπορικά εισιτήρια, διαμονή και μετακίνηση.
Ήδη στελέχη της εταιρίας, επεξεργάζονται το πακέτο fly- sleep- drive, που θα είναι επίσης χαμηλού κόστους. Για τον σκοπό βρίσκονται σε επαφή με ξενοδόχους και επιχειρηματίες τόσο του Βόλου όσο και της Λάρισας, προκειμένου να διαμορφωθούν ελκυστικά πακέτα για όσους ταξιδέψουν μέσω των αεροπλάνων της εταιρίας προς την Ελλάδα και το αντίστροφο.
Μία ακόμη πρωτοτυπία της εταιρίας, είναι ότι θα φροντίζει για τη μετακίνηση των επιβατών της από και προς το αεροδρόμιο της Ν. Αγχιάλου, με δικά της πούλμαν που θα αναλαμβάνουν την εξυπηρέτηση των ταξιδιωτών από κεντρικά σημεία του Βόλου και της Λάρισας, χωρίς εισιτήριο και με συμβολικό αντίτιμο για συγγενείς ή φίλους τους που θα τους συνοδεύουν.


«ΠΑΠΟΥΤΣΙ»... ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ
Η δραστηριοποίηση της εταιρίας με έδρα τη Ν. Αγχίαλο, αναμένεται όμως να δώσει ώθηση στην απασχόληση αλλά και την τοπική οικονομία. Όπως επεσήμανε ο κ. Ραλάκης, θα ανοίξουν περίπου 200 θέσεις εργασίας –από πιλότους μέχρι καθαριστές- οι οποίες στόχος είναι να καλυφθούν από Θεσσαλούς εργαζόμενους με προσόντα. Επίσης στα σκαριά βρίσκονται συμφωνίες και με ντόπιες επιχειρήσεις παραγωγής προϊόντων, για τη διάθεση τοπικών προϊόντων (όπως της ΕΨΑ, του Ολύμπου, της ΕΒΟΛ, της ΔΗΜΗΤΡΑΣ κ.α.) στους επιβάτες κατά τη διάρκεια των πτήσεων.


ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ ΤΑ AIR CARGO
Επόμενο φιλόδοξο βήμα της εταιρίας θα είναι η δραστηριοποίησή της και στον τομέα των air cargo, για τον οποίο υπάρχει αυξημένο ενδιαφέρον κυρίως από Λαρισαίους επιχειρηματίες. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι τα γραφεία για τα air cargo θα έχουν έδρα τη Λάρισα.


ΑΠΟ ΤΟ 2013 ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ
Τα δύο πρώτα αεροπλάνα έχουν ήδη αγοραστεί και υπάρχουν διαπραγματεύσεις για την αγορά τριών ακόμη, airbus 320. Ελληνοαμερικανοί, Βολιώτες, Λαρισαίοι και Αθηναίοι επιχειρηματίες «κρύβονται» πίσω από το νέο εγχείρημα, που αναμένεται να δώσει ζωή στο τοπικό αεροδρόμιο 365 ημέρες τον χρόνο.
Ζητούμενο είναι βεβαίως, σύμφωνα με τον κ. Ραλάκη, η προσέλκυση επενδύσεων και γύρω από τον χώρο του αερολιμένα, κυρίως από ξενοδόχους αλλά και επιχειρηματίες εστίασης, προκειμένου η ευρύτερη περιοχή να αναπτυχθεί.


thessalianews.gr
__________________

Ο χρήστης cRc δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
The Following 2 Users Say Thank You to cRc For This Useful Post:
geodon (19-07-2012), korn (18-07-2012)
Sponsored Links
Απάντηση στο θέμα

Bookmarks

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας


Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Τα φυτά εσωτερικού χώρου όχι μόνο διακοσμούν, αλλά σώζουν και ζωές LATEAM RSS NEWS 0 25-11-2009 12:06:
Διαγωνισμός 7,6 εκατ. για προβολή - ενίσχυσή του Εσωτερικού τουρισμού LATEAM RSS NEWS 0 28-06-2008 10:53:
Τροποποιήσεις πτήσεων εσωτερικού LATEAM RSS NEWS 0 06-05-2008 21:31:
Ολυμπιακές Αερογραμμές - Πτήσεις ελικοφόρων εσωτερικού - Προβλήματα λόγω κινητοποιήσεων των πιλότων LATEAM RSS NEWS 0 02-05-2008 22:04:
Cargo-Το Φορτίο ilias ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ 0 05-03-2007 19:19:


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 07:37:.


Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam