Greek infotainment community

Το Lateam είναι Ε Ν Α Ν Τ Ι Α σε οποιαδήποτε μορφή Π Ε Ι Ρ Α Τ Ε Ι Α Σ
Facebooktwitter
Επιστροφή   Greek infotainment community > ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ > ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Βιοκαύσιμο από μαγειρικά λίπη στη Σούρπη!

This is a discussion on Βιοκαύσιμο από μαγειρικά λίπη στη Σούρπη! within the ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ forums, part of the ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ category; Σε συνεργασία με εταιρεία πετρελαιοειδών, η οποία δραστηριοποιείται στη ΒΆ ΒΙΠΕ Βόλου, για την προώθηση και επέκταση του δικτύου συλλογής ...

Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 09-02-2007, 09:19:   #1
Stefania
LaTeamer
 
Το avatar του χρήστη Stefania
 
Εγγραφή: Jul 2006
Περιοχή: L.A.
Μηνύματα: 1.338
Thanks: 55
Thanked 48 Times in 34 Posts
My Mood:
Stefania is on a distinguished roadStefania is on a distinguished roadStefania is on a distinguished roadStefania is on a distinguished road
Προεπιλογή Βιοκαύσιμο από μαγειρικά λίπη στη Σούρπη!

Σε συνεργασία με εταιρεία πετρελαιοειδών, η οποία δραστηριοποιείται στη ΒΆ ΒΙΠΕ Βόλου, για την προώθηση και επέκταση του δικτύου συλλογής μαγειρικών ελαιών στην περιοχή της νοτιοδυτικής Μαγνησίας θα προχωρήσει ο Δήμος Σούρπης. Πρόκειται για τα συλλογή και διάθεση χρησιμοποιημένων μαγειρικών ελαίων και λιπών για την παραγωγή βιοκαυσίμου, το οποίο θα υλοποιηθεί μέσω του προγράμματος «Συλλογή».
Το πρόγραμμα «Συλλογή» είναι η ανάπτυξη δικτύου συλλογής χρησιμοποιημένων βρώσιμων λαδιών (τηγανέλαιων) και ζωικών λιπών για την παραγωγή βιοκαυσίμου (biodicsel). Η λύση που προτείνεται αφορά τη συλλογή των ελαίων - λιπών κατευθείαν από την πηγή παραγωγής τους (ξενοδοχεία., εστιατόρια). Η συλλογή πραγματοποιείται εξολοκλήρου από τον τελικό αποδέκτη / παραγωγό βιοκαυσίμου μέσω ειδικά σχεδιασμένης υπηρεσίας, στα πλαίσια της οποίας: α) συλλέγονται τα χρησιμοποιημένα έλαια - λίπη, β) αποθηκεύονται ενδιαμέσως και γ) μεταφέρονται και διατίθενται για επεξεργασία με σκοπό την παραγωγή βιοκαυσίμου.
Η υπηρεσία συλλογής προσφέρεται, από τον παραγωγό βιοκαυσίμου -μέσω, εξειδικευμένων στις μεταφορές, συνεργατών του - με μηδενικό κόστος. Ο «συλλέκτης» διασφαλίζει τη νομιμότητα, την οικολογία της μεταφοράς και την προσωρινή αποθήκευση. Ο φορέας / επιχείρηση που διαθέτει τα χρησιμοποιημένα έλαια, υποστηρίζεται μέσω της δωρεάν διάθεσης κάδων επιτόπιας συλλογής των ελαίων.
«Είμαστε σε συνεννόηση με το αγροτικό δυναμικό του Δήμου μας ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Σούρπης κ. Κων. Καραγκιόζογλου ώστε στην περίπτωση που το 2013 η Ε.Ε. αποφασίσει να σταματήσει την επιδότηση σε μια σειρά κυρίαρχων γεωργικών καλλιεργειών σήμερα, εμείς θα είμαστε σε θέση να μεταβούμε ομαλά και στην καλλιέργεια ενεργειακών φυτών (π.χ, ελαιοκράμβη). Επίσης στις προτεραιότητές μας είναι η συνεννόηση μας σε επίπεδο όμορων Δήμων, αλλά και σε επίπεδο Περιφέρειας Θεσσαλίας ώστε να ασκήσουμε πίεση προς την Κυβέρνηση στο θέμα των επιδοτήσεων των καλλιεργειών ενεργειακών φυτών».
Ο χρήστης Stefania δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links
Απάντηση στο θέμα

Bookmarks


Δικαιώματα - Επιλογές
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας


Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Ληστεία στη Σούρπη Stella ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ 0 14-03-2010 13:29:
Tουρνουά basket 3-on-3 στη Σούρπη Smell ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ 0 22-07-2008 15:32:
Τράπεζα αίματος στη Σούρπη cRc ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ 0 15-01-2008 16:06:
ΑΛΜΥΡΟΣ - ΣΟΥΡΠΗ jim_pap_2 ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 0 20-10-2007 18:20:
Τραγικό έγκλημα στη Σούρπη Stella ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ 0 04-12-2006 14:53:


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 01:53:.


Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam