Greek infotainment community

Το Lateam είναι Ε Ν Α Ν Τ Ι Α σε οποιαδήποτε μορφή Π Ε Ι Ρ Α Τ Ε Ι Α Σ
Facebooktwitter
Επιστροφή   Greek infotainment community > ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ > ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

ΑΛΜΥΡΟΣ

This is a discussion on ΑΛΜΥΡΟΣ within the ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ forums, part of the ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ category; Ο Αλμυρός, πρωτεύουσα της ομώνυμης επαρχίας, βρίσκεται στο κέντρο μιας εύφορης πεδιάδας γνωστής με το όνομα «Κρόκιο Πεδίο» η οποία ...

Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 18-07-2006, 10:21:   #1
Stella
I'm Blonde and i like it!
 
Το avatar του χρήστη Stella
 
Εγγραφή: Jul 2006
Περιοχή: L.Alaloum
Μηνύματα: 3.411
Thanks: 752
Thanked 1.000 Times in 646 Posts
My Mood:
Stella has a spectacular aura aboutStella has a spectacular aura aboutStella has a spectacular aura aboutStella has a spectacular aura aboutStella has a spectacular aura aboutStella has a spectacular aura aboutStella has a spectacular aura aboutStella has a spectacular aura aboutStella has a spectacular aura aboutStella has a spectacular aura about
Προεπιλογή ΑΛΜΥΡΟΣ





Ο Αλμυρός, πρωτεύουσα της ομώνυμης επαρχίας, βρίσκεται στο κέντρο μιας εύφορης πεδιάδας γνωστής με το όνομα «Κρόκιο Πεδίο» η οποία διασχίζεται από χείμαρρους. Ο Δήμος Αλμυρού αριθμεί σύμφωνα με την τελευταία απογραφή 8.916 κατοίκους και περιλαμβάνει εκτός από την πόλη του Αλμυρού και τους οικισμούς Ανω Μαυρόλοφο, Αργιλλοχώρι, Ζαρκαδοχώρι, Μαυρόλοφο, Νεοχωράκι και Πέρδικα.

Η πρώτη αρχή της ιστορίας του σημερινού Αλμυρού πρέπει να αναζητηθεί στην ΑΡΧΑΙΑ ΑΛΟ , κοντά στη σημερινή θέση Κεφάλωση (περίπου 10 χλμ. από τον Αλμυρό).

Η Αλος ήταν σημαντική και πολυάνθρωπη πόλη γνωστή για το λιμάνι της και το ρόλο της στους Περσικούς πολέμους.

Μετά τη ΒυΖαντινή εποχή, για λόγους κυρίως πειρατικών επιδρομών, η πόλη χτίστηκε στη σημερινή θέση. Μετά την απελευθέρωση από τα στρατεύματα κατοχής άρχισε να αναπτύσσεται σημαντικά. Από το σεισμό το 1980 ο Αλμυρός ανοικοδομήθηκε ριζικά και πήρε τη σημερινή μορφή του.

Ο Αλμυρός αποτελεί σημαντικό αγροτικό και εμπορικό κέντρο του Ν. Μαγνησίας, ενώ εξελίσσεται και σε κέντρο αγροτοτουρισμού για την περιοχή. Στο Μουσείο μπορείτε να δείτε πλούσια ευρήματα νεολιθικής εποχής, ενώ, ακριβώς απέναντι, μπορείτε να επισκευθείτε το παλιό Γυμνάσιο Αλμυρού, ένα μνημειώδες νεοκλασικό κτίριο των αρχών του αιώνα μας που μαζί με το μουσείο αποτελούν τα μοναδικά παλιότερα και μνημειωδέστερα κτίρια της περιοχής.



Το δημοτικό τουριστικό δάσος Κουρί μια έκταση 1200 περίπου στρεμμάτων είναι ιδανικός τόπος περιπάτου πνιγμένο στις βελανιδιές με το παραδοσιακό τρενάκι, όμορφες λίμνες αλλά και Ζώα που κυκλοφορούν ελεύθερα. Μια βόλτα στην παραλία του Αλμυρού θα σας μαγέψει ενώ το καταπράσινο όρος Όθρυ προσφέρεται για τους λάτρεις της πεζοπορίας και είναι ιδανικός τόπος παραθερισμού.





ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ:



* Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ , πολιούχου

* Οι ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ του ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ και της ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ

* Η ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΗΣ ΦΙΛΑΡΧΑΙΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ 'Η ΟΘΡΥΣ' , στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου

* Το ΝΕΟΚΛΑΣΙΚΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

* Το ΚΟΥΡΙ , αισθητικό δάσος από βελανιδιές (1.150 στρεμμάτων), το μοναδικό στην Ευρώπη δάσος βελανιδιάς σε πεδινή έκταση, 2 χλμ BΔ. O χώρος αναψυχής έχει λιμνούλες, γεφυράκια, παιδότοπο και ζωολογικό κήπο (ελάφια, αγριοπρόβατα, ζαρκάδια, πάπιες, κύκνοι, παγόνια, φασιανοί κ.ά.). Τρενάκι πραγματοποιεί διαδρομές μέσα στο δάσος. Στην είσοδο του δάσους λειτουργεί το καφέ μπαρ - εστιατόριο 'Αρχοντικό' (τηλ. 23100)

* Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ , στην Ευξεινούπολη. Κοντά στην κωμόπολη υπήρχε στην αρχαιότητα η πόλη Ίτων, γνωστή για το ιερό της Αθηνάς Ιτωνίας

* Οι ΛΙΜΝΟΥΛΕΣ ΖΗΡΕΛΙΑ , κοντά στην Ευξεινούπολη, υγροβιότοπος με μεγάλο περιβαλλοντικό ενδιαφέρον. Σε γειτονικό ύψωμα (μαγούλα Ζερέλια) έχει εντοπιστεί προϊστορική ακρόπολη, σύγχρονη με τους οικισμούς στο Διμήνι και το Σέσκλο.

* Ο ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ , 2,5 χλμ Α από το ομώνυμο χωριό. Σε λόφο σώζονται λιγοστά ερείπια αρχαίας οχύρωσης. Η Φυλάκη ήταν πατρίδα του θεσσαλού βασιλιά και ήρωα του τρωικού κύκλου Πρωτεσιλάου.

* Ο ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΤΗΣ ΑΛΟΥ , σε στρατηγικής σημασίας θέση, ανάμεσα στους πρόποδες της Όθρυος και τις ακτές του Παγασητικού κόλπου. Σύμφωνα με τη μυθολογία, ιδρυτής της πόλης ήταν ο βασιλιάς Αθάμας. Ο Όμηρος αναφέρει ότι οι Αλείς έλαβαν μέρος στην Αργοναυτική εκστρατεία. Η Άλος των Κλασικών Χρόνων καταστράφηκε το 346 π.Χ. από το μακεδόνα στρατηγό Παρμενίωνα. Η Άλος των Ελληνιστικών Χρόνων ιδρύθηκε γύρω στο 302 π.Χ. από το Δημήτριο τον Πολιορκητή. Η πόλη, άρτια ρυμοτομημένη, περιβαλλόταν από επιβλητικά οχυρωματικά τείχη, ενισχυμένα με πύργους. Η οικονομία της Άλου στηριζόταν στη γεωργία και την κτηνοτροφία. Για τις εμπορικές συναλλαγές τους οι Αλείς έκοβαν δικό τους νόμισμα, στο οποίο απεικονιζόταν ο μύθος του ταξιδιού στην Κολχίδα. Η πόλη εγκαταλείφθηκε το 265-260 π.Χ., πιθανότατα ύστερα από καταστροφικό σεισμό.

* Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΝΕΟΧΩΡΑΚΙ-ΝΕΡΑΪΔΑ-ΑΝΑΒΡΑ , με θέα αρχικά στις πεδινές εκτάσεις του Αλμυρού και στη συνέχεια στους κατάφυτους από πουρνάρια ορεινούς όγκους της Όθρυος.

* Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΑΛΜΥΡΟΣ - ΚΩΦΟΙ - ΤΣΑΤΑΛΙ , μέσα στο όμορφο φυσικό ανάγλυφο της Όθρυος - χαμηλή βλάστηση και πουρνάρια.

* Το ΔΑΣΟΣ ΜΑΥΡΗΣ ΕΛΑΤΗΣ , στη θέση 'Μηλιά', κοντά στην περιοχή Τσατάλι. Θα δείτε εντυπωσιακά, υπεραιωνόβια δέντρα.

* Το ΜΝΗΜΕΙΟ ΑΕΡΟΠΟΡΩΝ , σε κορυφή της Όθρυος. Ανεγέρθηκε στη μνήμη των αντρών της Πολεμικής Αεροπορίας που έχασαν τη ζωή τους ύστερα από την πτώση αεροσκάφους C-130 στις 5/2/1991. Θα δείτε το εκκλησάκι των Αρχαγγέλων Μιχαήλ και Γαβριήλ

* Το ΧΩΡΙΟ ΒΡΥΝΑΙΝΑ , χτισμένο σε υψόμετρο 520. Θα δείτε την εκκλησία των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, με πετρόχτιστο καμπαναριό αξιόλογης αρχιτεκτονικής

* Η διαδρομή ΚΩΦΟΙ - ΤΣΑΤΑΛΙ - ΚΟΚΚΩΤΟΙ , μέσα στο υπέροχο φυσικό περιβάλλον της Όθρυος - δάσος από βελανιδιές, οξιές και πλατάνια.

* Η ΑΝΩ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΞΕΝΙΑΣ , αφιερωμένη στην Κοίμηση της Θεοτόκου, σε όμορφο φυσικό περιβάλλον, 4,5 χλμ Ν από τους Κοκκωτούς. Σώζεται το καθολικό - τρίκλιτη βασιλική με αξιόλογες τοιχογραφίες 17ου αι. και εντοιχισμένα γλυπτά στην τοιχοποιία. Οι τοιχογραφίες του νάρθηκα χρονολογούνται στο 18ο αι.

* Η ΚΑΤΩ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΞΕΝΙΑΣ , 17ου αι., αφιερωμένη στον Αγιο Νικόλαο, σε όμορφη τοποθεσία, 6 χλμ ΒΑ από τη Βρύναινα. Σε λόφο κοντά στη μονή θα δείτε τρεις εντυπωσιακούς σταυρούς

* Η ΝΕΑ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΞΕΝΙΑΣ , σε ύψωμα κοντά στην Κάτω Μονή της Παναγίας Ξενιάς. Εδώ φυλάσσεται η εικόνα της Παναγίας - λέγεται πως είναι έργο του ευαγγελιστή Λουκά - από την Κάτω Μονή



ΜΟΥΣΕΙΑ:



* ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ (τηλ. 21326). Στεγάζεται σε νεοκλασικό κτίριο, ιστορικό διατηρητέο μνημείο. Ιδρύθηκε με τη φροντίδα της Φιλαρχαίου Εταιρείας 'Η Όθρυς'. Περιλαμβάνει επιτύμβιες στήλες, αρχιτεκτονικά μέλη βυζαντινών ναών, αίθουσα αφιερωμένη στην αρχαία πόλη των Φθιωτίδων Θηβών, νεολιθικά αγγεία, εργαλεία και κοσμήματα, ταφικά ευρήματα που χρονολογούνται από τους Ύστερους Πρωτογεωμετρικούς ώς τους Αρχαϊκούς Χρόνους, ευρήματα (αγγεία, σιδερένια και χάλκινα εργαλεία, χάλκινα και αργυρά νομίσματα) από την ελληνιστική πόλη της Άλου. Το Μουσείο διαθέτει αξιόλογη βιβλιοθήκη

KOΛYMΠI : Στην παραλία του Aλμυρού, στην Καράγκιολη και στον Αγιο Ιωάννη



TOΠIKEΣ EKΔHΛΩΣEIΣ - ΠANHΓYPIA :



* Πολιτιστικές εκδηλώσεις τους καλοκαιρινούς μήνες

* Στην Κάτω Μονή της Παναγίας Ξενιάς, πανηγύρι στις 22-23 Aυγούστου

Το γνωστό σε όλους "Παζάρι του Αλμυρού" το μεγαλύτερο απ' όλη τη Θεσσαλία που γίνεται για 8 ημέρες και ξεκινά από τις 23 Αυγούστου.
Ο χρήστης Stella δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links
Παλιά 19-11-2006, 21:39:   #2
digital
LaTeamer
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
digital is an unknown quantity at this point
Προεπιλογή

eyxaristo to melos stella gia thn enimerosi
Ο χρήστης digital δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 20-11-2006, 22:21:   #3
HELLBOY
LaTeamer
 
Εγγραφή: Nov 2006
Περιοχή: HELL
Μηνύματα: 137
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
HELLBOY is an unknown quantity at this point
Προεπιλογή

Ρε στελιτσα ολα καλα.αλλα τα ξερουμε απο πρωτο χερι δυστηχως.τοσα χρονια εδω ζουμε πε gmt.παντως μπραβο για την προσπαθεια.
Ο χρήστης HELLBOY δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 21-11-2006, 14:45:   #4
master
LaTeamer
 
Το avatar του χρήστη master
 
Εγγραφή: Nov 2006
Περιοχή: BACK TO EARTH
Μηνύματα: 38
Thanks: 5
Thanked 18 Times in 7 Posts
master is on a distinguished road
Προεπιλογή

Κάνοντας μια πρόχειρη έρευνα συγκέντρωσα τα παρακάτω ιστορικά στοιχεία:

<< Ο Αλμυρός βρίσκεται στο κέντρο μιας εύφορης πεδιάδας, του Νομού Μαγνησίας, με το όνομα <<Κρόκιο πεδίο>>.
Το όνομα της πεδιάδας εικάζεται πως οφείλεται στην έντονη παρουσία που είχε παλιότερα, στην περιοχή,
το φυτό κρόκος. Η περιφέρια του Αλμυρού υπολογίζεται πως αριθμεί περίπου 12.000 μόνιμους κατοίκους.
Η ιστορία του Αλμυρού ξεκινάει απο την αρχαία πόλη Άλος η οποία δημιουργήθηκε πρίν το 1.400π.χ. ενώ οι πρώτοι
οικισμοί εμφανίζοντε στην περιοχή την Νεολιθική περίοδο (6.500-3.000π.χ.).

Tα επιβλητικά οχυρωματικά τείχη της πόλης ήταν ενισχυμένα με πύργους και πύλες, που περιέβαλαν το κάτω πεδινό τμήμα της
πόλης και το επάνω σε γειτονικό λόφο τμήμα της πόλης, η οποία ήταν σοφά ρυμοτομημένη.Δίκτυο μικρών δρόμων και άνετων
λεωφόρων διαιρούσε τις συνοικίες σε οικοδομικά τετράγωνα και επέτρεπε την άνετη κίνηση των κατοίκων και των ταξιδιωτών.
Eκτιμάται ότι η πόλη είχε 1400 οικίες και 9000 κατοίκους. Kοντά και έξω από τα τείχη της πόλης βρίσκονταν τα νεκροταφεία της
και η θέση τους σχετιζόταν με κάποια οδική αρτηρία, που οδηγούσε από το εσωτερικό της πόλης στην ύπαιθρο περιοχή της.
H θέση της πόλης στην αρχαιότητα ήταν στρατηγική και έφραζε το δρόμο, που οδηγούσε από τη βορειότερη Eλλάδα προς το νότο.
H Άλος φαίνεται ότι υπήρξε μια μικρή πόλη και η οικονομία της στηριζόταν στη γεωργία και την κτηνοτροφία. Για τις εμπορικές της
συναλλαγές έκοβε δικό της νόμισμα στο οποίο απεικονίζονταν ο μύθος του ταξιδιού στην Kολχίδα.

Σύμφωνα με την Μυθολογία, στο ποτάμι Αμφρυσσός (σημερινή κεφάλωση), εκεί όπου ο ο θεός Απόλλωνας έβοσκε τα κοπάδια
του Άδμητου (Βασιλιάς των Φερών), έφτασε κυνηγημένος ο βασιλιάς του Ορχομενού ο Αθάμαντας. Εδώ ο Αθάμαντας σταμάτησε να
αναπαυθεί ύστερα από όσα είχαν προηγηθεί στην πατρίδα του με τον Φρίξο και την Έλλη.
Μέσα στην βαριά του θλίψη ένα πρόσωπο θυμόταν και ήθελε να το τιμήσει.
Ήταν η Άλας, μία πιστή του υπηρέτρια, που του μαρτύρησε τα σχέδια της κακίας του γυναίκας Ινώς.
Έτσι έχτισε μια καινούργια πόλη που την ονόμασε Άλο και έγινε ο βασιλιάς της.
Από την Άλο του Αθάμαντα ξεκινάει η ιστορία του Αλμυρού.

O Όμηρος (ραψ. στ) αναφέρει ότι οι κάτοικοι της Άλου, οι Aλείς, συμμετείχαν με τα πλοία τους στην Aργοναυτική εκστρατεία (1.250π.χ.),
επίσης με Άλεια πλοία απέπλεύσε και ο Αχιλέας με τους Μυρμιδόνες του, απο το λιμάνι της Άλου (Παγασές) για την Τροία (1.130π.χ.).
O ιστορικές μαρτυρίες για την Άλο είναι περιορισμένες και ο Hρόδοτος γράφει ότι το 480 π.X. ο Ξέρξης, βασιλιάς των Περσών,
με τους σχεδόν 1.500.000 στρατιώτες του, παρακάμπτει την πόλη, χωρίς να επιτεθεί, στην πορεία του προς τις Θερμοπύλες.
Επίσης οι Άλείς τον χειμώνα του 479π.χ. αναφέροντε να συμετέχουν σε επιθέσεις κατά του Περσικού στρατεύματος
που είχε στρατοπεδεύσει στην Θεσσαλία υπο τον Μαρδόνιο, ο οποίος κατόπιν εντολής του Ξέρξη, ανασυγκροτούσε
το Περσικό στράτευμα θέλοντας να κάνει μια τελευταία προσπάθεια για την κατάκτηση της Ελλάδος.
Tο 346 π.X. η Άλος των κλασικών χρόνων καταστρέφεται από τον Παρμενίωνα, το στρατηγό του Mακεδόνα βασιλιά, Φιλίππου του B',
επειδή αρνήθηκε να προσαρτιθεί στην Μακεδονική Ηγεμονία. H Άλος των ελληνιστικών χρόνων ιδρύεται περίπου το 302 π.X. και είναι
μία από τις τρεις Mακεδονικές πόλεις, που ιδρύονται στο μυχό του Παγασητικού Kόλπου από το Δημήτριο τον Πολιορκητή.
O παλμός της καθημερινής ζωής στην πόλη σταμάτησε βίαια, πιθανότατα από σεισμό το 265 π.X. Mετά την καταστροφή αυτή μόνο λίγοι
από τους κατοίκους της συνέχισαν να ζουν για μικρό ακόμη χρονικό διαστημα σε πρόχειρα κατασκευασμένες οικίες ή σε μικρούς
χώρους γύρω από τις κεντρικές πύλες των τειχών.

Μετά τη Βυζαντινή εποχή, για λόγους κυρίως πειρατικών επιδρομών, η πόλη χτίστηκε στη σημερινή θέση και ονομάστηκε Αλμυρός.
Κατά την τουρκοκρατία οι Έλληνες κατοικοι δεν ξεπερνούσαν τους 2.500. Μετά την απελευθέρωση της πόλης απο τους Τούρκους
το 1881 ο πλυθησμός της δεν αυξήθηκε σημαντικά. Με το τέλος του Μικρασιατικού πολέμου (1922) αρκετοί πρόσφυγες απο τα
παράλια της Ιωνίας εγκαταστάθηκαν στην περιοχή του Αλμυρού αυξάνοντας τον πλυθησμό. Μετά το τέλος όμως του Β' Παγκόσμιου
Πόλεμου ο Αλμυρός παρουσίασε μεγάλη ανάπτυξη. Από το σεισμό το 1980 ο Αλμυρός ανοικοδομήθηκε ριζικά και πήρε τη
σημερινή μορφή του. >>

(για τυχόν λάθη και ανακρίβιες παρακαλώ διορθώστε με)
Ο χρήστης master δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 21-11-2006, 15:15:   #5
Stella
I'm Blonde and i like it!
 
Το avatar του χρήστη Stella
 
Εγγραφή: Jul 2006
Περιοχή: L.Alaloum
Μηνύματα: 3.411
Thanks: 752
Thanked 1.000 Times in 646 Posts
My Mood:
Stella has a spectacular aura aboutStella has a spectacular aura aboutStella has a spectacular aura aboutStella has a spectacular aura aboutStella has a spectacular aura aboutStella has a spectacular aura aboutStella has a spectacular aura aboutStella has a spectacular aura aboutStella has a spectacular aura aboutStella has a spectacular aura about
Προεπιλογή

πολυ καλη η ερευνα σου master
__________________
Ο χρήστης Stella δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 21-11-2006, 15:19:   #6
Exodia
LaTeamer
 
Το avatar του χρήστη Exodia
 
Εγγραφή: Sep 2006
Περιοχή: Στο Σπυρο θα μαι
Μηνύματα: 622
Thanks: 1
Thanked 1 Time in 1 Post
My Mood:
Exodia is an unknown quantity at this point
Προεπιλογή

Μπραβο master εισαι καλος στην ιστορια.Εγω ειχα 11 στην ιστορια οποτε και λαθος να τα γραψες δεν θα το καταλαβαινα...αχαχαχαχαχαχαχαχα
Ο χρήστης Exodia δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 21-11-2006, 18:04:   #7
blatsas
LaTeamer
 
Εγγραφή: Oct 2006
Περιοχή: αλμυρος
Μηνύματα: 91
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
blatsas is an unknown quantity at this point
Προεπιλογή

Καλα ολα αυτα αλλα το τρενακι ειναι παροπλισμενο εδω και κατι χρονια
Ο χρήστης blatsas δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 04-02-2007, 17:55:   #8
viperboy
LaTeamer
 
Το avatar του χρήστη viperboy
 
Εγγραφή: Jan 2007
Περιοχή: Δίπλα απ' το LATeam!
Μηνύματα: 204
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
viperboy is an unknown quantity at this point
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο blatsas
Καλα ολα αυτα αλλα το τρενακι ειναι παροπλισμενο εδω και κατι χρονια
Εκτός απ' το τρενάκι εγώ θα συμπληρώσω ότι και το Κουρί είναι παρατημένο εδώ και κάτι χρόνια!!!
Ο χρήστης viperboy δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 04-02-2007, 19:29:   #9
aggelos_a
LaTeamer
 
Το avatar του χρήστη aggelos_a
 
Εγγραφή: Nov 2006
Περιοχή: Los Almyros
Μηνύματα: 1.192
Thanks: 13
Thanked 26 Times in 10 Posts
My Mood:
aggelos_a is on a distinguished roadaggelos_a is on a distinguished roadaggelos_a is on a distinguished road
Προεπιλογή

Ήταν μέγα λάθος του τότε δημάρχου να κάνει αυτές τις λίμνες που από την αμέλεια κάποιων έχουν μετατραπεί σε έλη
Ο χρήστης aggelos_a δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 31-03-2007, 05:59:   #10
dj_tompi
LaTeamer
 
Εγγραφή: Feb 2007
Περιοχή: Αλμυρος
Μηνύματα: 136
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
dj_tompi is an unknown quantity at this point
Προεπιλογή

ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΤΕ ΠΑΙΔΙΑ,ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ....
ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΑΜΕ ΣΕ ΕΛΗ...ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΞΑΜΕ ΤΟ ΤΡΕΝΑΚΙ..ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΧΑΝΤΑΚΩΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.....

ΑΝ ΕΝΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΜΑΣ...ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΗ
ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΑΛΙ ΟΜΟΡΦΕΣ ΛΙΜΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΕΝΑΚΙ ΘΑ ΣΦΥΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΘΑ
ΔΗΛΩΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΔΙΝΩΝΤΑΣ ΖΩΗ Σ'ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ...

ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΤΟ ΚΟΥΡΙ....ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΑΛΜΥΡΟ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΕΝΟ ΤΟΠΙΟ...ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ,ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ,ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ,ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ SUPER MARKET ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΤΑΜΕΝΗ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ...

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΜΕ....ΚΑΙ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΟΥΜΕ!!!
Ο χρήστης dj_tompi δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Bookmarks


Δικαιώματα - Επιλογές
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας


Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Δοκιμάζεται στο Σέσκλο ο Αλμυρός ironitsa ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 0 25-09-2009 12:09:
ΑΛΜΥΡΟΣ Κων/νος ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΝΕΑ 0 09-05-2008 21:20:
ΔΕΗ (Λιθάνθρακας) -ΑΛΜΥΡΟΣ = 0-1 SpirosART ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ 1 06-02-2008 22:38:
ΑΛΜΥΡΟΣ - ΣΟΥΡΠΗ jim_pap_2 ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 0 20-10-2007 18:20:
ΚΩΔΙΚΟ ΟΝΟΜΑ >ΑΛΜΥΡΟΣ< dukenet ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ 10 22-05-2007 22:32:


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 00:47:.


Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam