Greek infotainment community

Το Lateam είναι Ε Ν Α Ν Τ Ι Α σε οποιαδήποτε μορφή Π Ε Ι Ρ Α Τ Ε Ι Α Σ
Facebooktwitter
Επιστροφή   Greek infotainment community > ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ > ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Δήμος Σούρπης: Μείωση τελών χρήσης στη λαϊκή αγορά

This is a discussion on Δήμος Σούρπης: Μείωση τελών χρήσης στη λαϊκή αγορά within the ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ forums, part of the ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ category; Σε μείωση των τελών χρήσης χώρου λαϊκής αγοράς αλλά και σε αλλαγή χωροθέτησής της προχώρησε με απόφασή του το Δημοτικό ...

Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 02-03-2007, 21:15:   #1
cRc
Think Different..
 
Το avatar του χρήστη cRc
 
Εγγραφή: Jun 2006
Περιοχή: ΑΛΜΥΡΟΣ
Μηνύματα: 4.208
Thanks: 1.784
Thanked 1.342 Times in 846 Posts
My Mood:
cRc is a jewel in the roughcRc is a jewel in the roughcRc is a jewel in the roughcRc is a jewel in the roughcRc is a jewel in the roughcRc is a jewel in the roughcRc is a jewel in the roughcRc is a jewel in the roughcRc is a jewel in the roughcRc is a jewel in the roughcRc is a jewel in the rough
Προεπιλογή Δήμος Σούρπης: Μείωση τελών χρήσης στη λαϊκή αγορά

Σε μείωση των τελών χρήσης χώρου λαϊκής αγοράς αλλά και σε αλλαγή χωροθέτησής της προχώρησε με απόφασή του το Δημοτικό Συμβούλιο Σούρπης στην προχθεσινή του συνεδρίαση. Ο Δήμαρχος κ. Κων. Καραγκιόζογλου στην εισήγησή του άφησε σαφείς αιχμές κατά της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής για «ανείσπρακτες οφειλές από τη λαϊκή αγορά», ενώ το τέλος πλέον θα διαμορφωθεί σε 1ευρώ/τ.μ. εβδομαδιαίως.
Σύμφωνα με την προηγούμενη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σούρπης το τέλος χρήσης χώρου λαϊκής αγοράς έφτανε το 1,17 ευρώ/τ.μ., ωστόσο, όπως προαναφέρθηκε ο Δήμαρχος κ. Κων. Καραγκιόζογλου πρότεινε μείωση του συγκεκριμένου τέλους, πρόταση η οποία τελικά έγινε ομόφωνα αποδεκτή. Ο ίδιος διευκρινίζοντας τους λόγους μείωσης του τέλους, επισήμανε ότι «η Δημοτική Αρχή θα ρίξει πλέον το βάρος στην είσπραξη των οφειλών από τη λαϊκή αγορά».
Διαφωνίες υπήρξαν, ωστόσο, για την πρόταση της Δημοτικής Αρχής να υπάρξει αλλαγή χωροθέτησης της λαϊκής αγοράς, η οποία λειτουργεί σε κεντρικό σημείο της Σούρπης και συγκεκριμένα στην πάνω πλατεία της Αγίας Παρασκευής.
Ο κ. Καραγκιόζογλου τόνισε ότι «το τελευταίο διάστημα παρατηρείται μειωμένη κίνηση στη λαϊκή αγορά τόσο από πλευράς εμπόρων όσο και από τους καταναλωτές, καθώς λειτουργεί σε περιορισμένο χώρο με αποτέλεσμα να μην έχουν τη δυνατότητα συμμετοχής περισσότεροι έμποροι» και προσέθεσε ότι «δημιουργείται παράλληλα έντονο κυκλοφοριακό πρόβλημα».
Η πρόταση που κατέθεσε αφορούσε τη μεταφορά της λαϊκής αγοράς στο δρόμο από τις αποθήκες της ΚΥΔΕΠ μέχρι το πάρκο της Εθνικής Αντίστασης, η οποία έγινε μεν αποδεκτή, ωστόσο προκάλεσε τα αρνητικά σχόλια των μελών της μείζονος μειοψηφίας.
Στην ίδια συνεδρίαση το Δημοτικό Συμβούλιο Σούρπης προχώρησε με ομόφωνη απόφαση στην αποδοχή και κατανομή πίστωσης 51.665 ευρώ, προερχόμενη από το πρόγραμμα ΣΑΤΑ (4η κατανομή).
Τα έργα που θα εκτελεστούν είναι τα παρακάτω: Συντήρηση αγροτικών δρόμων Σούρπης (6.985 ευρώ), επισκευή και συντήρηση στέγης κτιρίου Μανιώτη (6.985 ευρώ), κατασκευή αγωγού ομβρίων υδάτων Δήμου Σούρπης (6.985 ευρώ), αντικατάσταση δικτύου ύδρευσης Δήμου Σούρπης (6.985 ευρώ), τοπογραφική αποτύπωση αιγιαλού και παραλίας Δημοτικού Διαμερίσματος Αμαλιάπολης (3.000 ευρώ), διαπλάτυνση εσωτερικού δρόμου στο Δημοτικό Διαμέρισμα Δρυμώνας (6.985 ευρώ), τσιμεντόστρωση εσωτερικού δρόμου στο Δ.Δ. Αμαλιάπολης (6.985 ευρώ) και προμήθεια - τοποθέτηση σιδηρών κιγκλιδωμάτων σε υδροδεξαμενές και κοινόχρηστους χώρους (6.755 ευρώ).
Να αναφερθεί ακόμη ότι αποφασίστηκε να υποβληθεί πρόταση για την ένταξη του Δήμου Σούρπης στο Μέτρο 2.2 «Ενίσχυση προσανατολισμού στην αγορά και διεθνή οικονομία του ΠΕΠ Θεσσαλίας 2000- 2006».
__________________

Ο χρήστης cRc δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links
Απάντηση στο θέμα

Bookmarks

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας


Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Απόσυρση και μείωση τελών ΙΧ LATEAM RSS NEWS 0 11-12-2010 13:26:
Απόσυρση και μείωση τελών LATEAM RSS NEWS 0 10-12-2010 09:53:
Δήμος Σούρπης: Μόνο εμφιαλωμένο νερό για πόση Κων/νος ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ 0 18-12-2009 11:58:
Μείωση τελών τερματισμού κλήσεων στους εναλλακτικούς ilias ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ 0 03-12-2007 21:53:
H λαϊκή αγορά ilias ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ 2 18-10-2007 11:11:


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 09:04:.


Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam