Greek infotainment community

Το Lateam είναι Ε Ν Α Ν Τ Ι Α σε οποιαδήποτε μορφή Π Ε Ι Ρ Α Τ Ε Ι Α Σ
Facebooktwitter
Επιστροφή   Greek infotainment community > ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ > ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ (2 ΓΙΑ ΑΛΜΥΡΟ)

This is a discussion on ΕΙΔΗΣΕΙΣΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ (2 ΓΙΑ ΑΛΜΥΡΟ) within the ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ forums, part of the ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ category; >>>Κατάσχεσαν λογαριασμούς της ΔΕΥΑΑΛ Αλμυρού Σε κατάσχεση δύο λογαριασμών της ΔΕΥΑΑΛ σε τράπεζες προχώρησαν επτά εργαζόμενοι της δημοτικής επιχείρησης με ...

Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 07-08-2009, 14:21:   #1
Κων/νος
ΑΛΦΑ@ΣΚΑΪ
 
Το avatar του χρήστη Κων/νος
 
Εγγραφή: Mar 2008
Περιοχή: ΑΛΦΑ@ΣΚΑΪ 103 Μαγνησία
Μηνύματα: 347
Thanks: 0
Thanked 100 Times in 68 Posts
My Mood:
Κων/νος is on a distinguished roadΚων/νος is on a distinguished roadΚων/νος is on a distinguished roadΚων/νος is on a distinguished road
Προεπιλογή ΕΙΔΗΣΕΙΣΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ (2 ΓΙΑ ΑΛΜΥΡΟ)

>>>Κατάσχεσαν λογαριασμούς της ΔΕΥΑΑΛ Αλμυρού

Σε κατάσχεση δύο λογαριασμών της ΔΕΥΑΑΛ σε τράπεζες προχώρησαν επτά εργαζόμενοι της δημοτικής επιχείρησης με εκτελεστή απόφαση Δικαστηρίου, προκειμένου να πληρωθούν αναδρομικά επιδόματα των ετών 2004-2006 για τα οποία το Ειρηνοδικείο Αλμυρού και το Πολυμελές Εφετείο Βόλου επιδίκασε συνολικό ποσό ύψους 140.000 ευρώ. Το θέμα συζητήθηκε στην προχθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με επερώτηση του επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Χρ. Βούλγαρη που ζήτησε εξηγήσεις. Για αντιδεοντολογική συμπεριφορά έκανε λόγο η δημοτι8κή αρχή και βιασύνη των εργαζομένων να πληρωθούν οι δικηγόροι και δεσμεύτηκε να πληρώσει μόλις εξευρεθούν χρήματα.

>>>Κλιμακώνουν τον αγώνα τους οι εργαζόμενοι στον ΟΣΕ

Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους μετά τον Δεκαπενταύγουστο οι εργαζόμενοι στον ΟΣΕ ενώ μαζί με το Εργατικό Κέντρο Βόλου θα επιδιώξουν σε πρώτη φάση την πραγματοποίηση σύσκεψης στο υπουργείο Μεταφορών παρουσία κι όλων των τοπικών φορέων και των βουλευτών του Νομού. Ανάλογα με το αποτέλεσμα της συνάντησης θα εκτιμηθεί και η αναγκαιότητα άσκησης άλλων μέτρων πίεσης.
Το θέμα συζητήθηκε σε χθεσινή ενημερωτική συνάντηση του Δ.Σ. του Συνδέσμου Σιδηροδρομικών Θεσσαλίας με το Δ.Σ. του ΕΚΒ.

>>>«Τρέχουν» οι τοίχοι σε δύο σχολεία του Αλμυρού

Προβλήματα υγρασίας λόγω πλημμελούς στεγάνωσης των ταρατσών αντιμετωπίζουν τα 4ο και 5ο Δημοτικά Σχολεία Αλμυρού με αποτέλεσμα κάθε χρόνο ο δήμος και οι σχολικές επιτροπές να ξοδεύουν αρκετά χρήματα για να τα συντηρήσουν. Δέσμευση να κατασκευαστούν στέγες και στα δύο σχολικά συγκροτήματα για να επιλυθεί οριστικά το θέμα, ανέλαβε ο αντινομάρχης έργων Ηλίας Ξηρακιάς που χθες επισκέφθηκε τα δύο σχολικά κτίρια

>>>Με λιγότερο προσωπικό λειτουργούν τα ξενοδοχεία

Σε ποσοστό 5% μειώθηκε ο αριθμός των ξενοδοχοϋπαλλήλων που δεν κατάφεραν να απασχοληθούν τη θερινή περίοδο ενώ πολλοί είναι αυτοί που εργάζονται χωρίς ασφάλιση. Τα στοιχεία παραθέτει η Ένωση Ξενοδοχοϋπαλλήλων του Νομού Μαγνησίας κι όπως σχολιάζει ο πρόεδρός της Θαν. Παπαδημόπολος, «συρρίκνωση υπήρξε στο προσωπικό αρκετών ξενοδοχειακών μονάδων αλλά όχι τόσο μεγάλη που να επιβεβαιώνει την έντονη ανησυχία των πρώτων μηνών του 2009».

>>>Σε δήμο Βόλου και Ν. Ιωνίας η ανακύκλωση

Κοινή σύσκεψη με τη συμμετοχή των Δήμων Βόλου και Νέας Ιωνίας, πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο του Βόλου για το θέμα της ανακύκλωσης, καθώς ολοκληρώνεται το εξάμηνο μεταβατικό στάδιο όπου το πρόγραμμα εφαρμόζονταν από τον ΦΟΣΔΑ. Στόχος της σύσκεψης ήταν μετά από αυτή την απόφαση του ΦΟΣΔΑ να υπάρξει η καλύτερη δυνατή και έγκαιρη προετοιμασία έτσι ώστε το πρόγραμμα της ανακύκλωσης να συνεχιστεί απρόσκοπτα και χωρίς προβλήματα με την ευθύνη πλέον των δύο δήμων και των αντίστοιχων υπηρεσιών Καθαριότητας.
Συζητήθηκαν προς αυτή την κατεύθυνση όλες οι τεχνικές λεπτομέρειες που θα πρέπει να διευθετηθούν από τους δύο Δήμους ενώ παράλληλα αποφασίστηκε και αποστέλλεται κοινή επιστολή των δύο δημάρχων προς τον πρόεδρο της ΕΕΑΑ για να προγραμματιστεί συνάντηση άμεσα για το θέμα.

>>>Παρέμβαση Βούλγαρη σε ΟΕΚ για οικοδόμους

Υιοθετώντας το αίτημα του Συνδικάτου των Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων του Νομού Μαγνησίας και μετά από συνεννόηση με το προεδρείο, ο δήμαρχος Βόλου απέστειλε επιστολή προς τον πρόεδρο του Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας Θωμά Στάμου, η οποία κοινοποιείται και στην Διευθύνουσα Σύμβουλο της Ο.Ε.Μ.Α Βόλος 2013 Φανή Κουτρουμπά.
Ο δήμαρχος Βόλου μεταξύ άλλων επισημαίνει ότι είναι επιβεβλημένο, προκειμένου να στηριχθεί ο κλάδος που πλήττεται από ανεργία, να υπάρχει προτεραιότητα στην πρόσληψη ντόπιου εργατοτεχνικού δυναμικού στα έργα των Μεσογειακών Αγώνων, αρχής γενομένης από το Μεσογειακό Χωριό.

>>>Επιτροπή γιατρών για συμβουλές κατά του ιού

Η διοίκηση του Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας στη προχθεσινή συνεδρίασή της συγκρότησε επιτροπή ενημέρωσης του κοινού για τον ιό της νέας γρίπης, με επικεφαλής τον γ.γ. του συλλόγου Ευθ. Τσάμη. Τα άλλα μέλη της επιτροπής είναι η κ. Ιουλία Νησιώτη και η κ. Ευαγγελία Βλαχάκη καθώς και ο κ. Ματθ,.Δραματηνός. Ο κ. Τσάμης μιλώντας στο Δίκτυο Θεσσαλίας της ΕΡΑ τόνισε ότι η επιτροπή θα εκδίδει καθημερινά πίνακες με τα εφημερεύοντα ιατρεία και παρέχει με δελτία τύπου συμβουλές στο κοινό. Εν τω μεταξύ, από τη Νομαρχία δόθηκαν οδηγίες στις υγειονομικές υπηρεσίες να συστήσουν ιδιαίτερα στους αρτοποιούς για την τήρηση σχολαστικής καθαριότητας.
__________________


Ο χρήστης Κων/νος δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links
Απάντηση στο θέμα

Bookmarks

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας


Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ Κων/νος ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ 0 26-10-2009 11:13:
Ειδήσεις απο το Νομό Μαγνησίας 13 Αυγούστου Κων/νος ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ 0 13-08-2009 13:57:
Ειδήσεις απο το Νομό Μαγνησίας 11 Αυγούστου Κων/νος ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ 0 11-08-2009 13:53:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ Κων/νος ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ 0 06-08-2009 13:26:


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 08:19:.


Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam