Greek infotainment community

Το Lateam είναι Ε Ν Α Ν Τ Ι Α σε οποιαδήποτε μορφή Π Ε Ι Ρ Α Τ Ε Ι Α Σ
Facebooktwitter
Επιστροφή   Greek infotainment community > ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ > ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑ

This is a discussion on ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑ within the ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ forums, part of the ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ category; >>>Ψυχραιμία για τη νέα γρίπη. Τρία περιστατικά ιάθηκαν. Το αδιαχώρητο επικρατεί το τελευταίο διάστημα στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου ...

Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 04-08-2009, 14:09:   #1
Κων/νος
ΑΛΦΑ@ΣΚΑΪ
 
Το avatar του χρήστη Κων/νος
 
Εγγραφή: Mar 2008
Περιοχή: ΑΛΦΑ@ΣΚΑΪ 103 Μαγνησία
Μηνύματα: 347
Thanks: 0
Thanked 100 Times in 68 Posts
My Mood:
Κων/νος is on a distinguished roadΚων/νος is on a distinguished roadΚων/νος is on a distinguished roadΚων/νος is on a distinguished road
Post ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑ

>>>Ψυχραιμία για τη νέα γρίπη. Τρία περιστατικά ιάθηκαν.

Το αδιαχώρητο επικρατεί το τελευταίο διάστημα στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Βόλου από ασθενείς, που ενώ εμφανίζουν συμπτώματα μιας απλής ίωσης, όπως λίγο πυρετό ή βήχα, αμέσως προστρέχουν πανικόβλητοι στο «Αχιλλοπούλειο» για να εξεταστούν, φοβούμενοι ότι προσεβλήθησαν από τον ιό της νέας γρίπης. Συγκεκριμένες οδηγίες για την αντιμετώπιση της νέας γρίπης στους χώρους εργασίας ανακοίνωσε το Περιφερειακό Κέντρο Πρόληψης Επαγγελματικού Κινδύνου (ΚΕ.Π.Ε.Κ.) Κεντρικής Ελλάδος.
Στο μεταξύ, έτοιμο από την άποψη των υποδομών και της εκπαίδευσης του προσωπικού είναι το Νοσοκομείο Βόλου για τη νοσηλεία περιστατικού της νέας γρίπης. Μέχρι στιγμής στο «Αχιλλοπούλειο» δεν έχει νοσηλευθεί κάποιο τέτοιο περιστατικό. Τρία άτομα που εξετάστηκαν στο νοσοκομείο και διαπιστώθηκε ότι είχαν προσβληθεί από τον συγκεκριμένο ιό, δεν κρίθηκε αναγκαίο να εισαχθούν, αλλά ακολούθησαν κατ οίκον τη φαρμακευτική αγωγή, και πλέον έχουν γιατρευτεί.
Την ένστασή του για την ανάγκη καθολικού εμβολιασμού του πληθυσμού της χώρας, όπως ήταν και η εντολή του πρωθυπουργού, εξέφρασε ο αντιπρόεδρος της Βουλής κ. Γιώργος Σούρλας. Χθες, στη σύσκεψη που έγινε στο Νοσοκομείο, οι υπεύθυνοι εμφανίζστηκαν καθησυχαστικοί και συνέστησαν στους πολίτες να μην προσέρχονται στο Νοσοκομείο για «ψύλλου πήδημα».

>>>Οι απαλλοτριώσεις του Περιφερειακού

Εκδόθηκε από το Μονομελές Πρωτοδικείο Βόλου με ειδική διαδικασία η απόφαση με την οποία καθορίζεται η προσωρινή τιμή μονάδας αποζημίωσης για απαλλοτριώσεις ακινήτων στο τμήμα Γορίτσα-Αγριά για να προχωρήσουν τα έργα κατασκευής του περιφερειακού δρόμου.
Η απαλλοτρίωση αφορά σε 43 ιδιοκτησίες στους Δήμους Αγριάς, Πορταριάς και Βόλου μετά από αίτηση του Ελληνικού Δημοσίου. Η αίτηση συζητήθηκε στις 26 Μαρτίου του 2009.

>>>Παραλείψεις στο ΣΧΟΑΠ Αρτέμιδας

Παραλείψεις εντοπίζονται από το Τμήμα Μαγνησίας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΤΕΕ) στη μελέτη της B1 φάσης του Σχεδίου Χωροταξικής και Οικιστικής Οργάνωσης Ανοιχτής Πόλης (ΣΧΟΟΑΠ) Δήμου Αρτέμιδος. Σύμφωνα με τις παρατηρήσεις του ΤΕΕ, «οι μελετητές σχεδιάζουν, θεωρώντας ως δεδομένη την ημιορεινή χάραξη του περιφερειακού κυκλώματος Πηλίου, ενώ οφείλουν να προσφέρουν εναλλακτικές λύσεις».

>>>Καταγγελία για βιασμό

Τον εργοδότη της κατήγγειλε χθες στην Αστυνομία για βιασμό μία 32χρονη γυναίκα, αλβανικής καταγωγής, η οποία διαμένει στην Νέα Αγχίαλο. Το περιστατικό, σύμφωνα με την καταγγελία, φέρεται να σημειώθηκε το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής, 31 Ιουλίου. Η παθούσα προχώρησε στην καταγγελία, στον αστυνομικό σταθμό Νέας Αγχιάλου, χθες στις 10.30 το πρωί, οπότε και διατάχθηκε έρευνα. Την έρευνα αναλαμβάνει το Αστυνομικό τμήμα Αλμυρού. Η δικογραφία θα διαβιβαστεί σήμερα από τον αστυνομικό σταθμό της Αγχιάλου.

>>>Έσπασαν καθρέπτες ι.χ.

Τους καθρέπτες από 15 συνολικά σταθμευμένα ΙΧ, στο κέντρο του Βόλου, έσπασαν δύο νεαροί, οι οποίοι σήμερα δικάζονται στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο. Οι νεαροί ηλικίας 20 και 21 ετών, είναι κάτοικοι Βόλου. Συνελήφθησαν το πρωί της περασμένης Κυριακής, μετά από έλεγχο, καθώς θεωρήθηκαν ύποπτοι. Ομολόγησαν ότι στη διάρκεια της νύχτας, λόγω μέθης, έσπαζαν καθρέπτες αυτοκινήτων.
__________________


Ο χρήστης Κων/νος δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links
Απάντηση στο θέμα

Bookmarks

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας


Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑ Κων/νος ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ 0 19-10-2009 14:17:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑ Κων/νος ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ 0 08-08-2009 16:38:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑ Κων/νος ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ 0 02-08-2009 17:12:
Ειδήσεις για την Μαγνησία Κων/νος ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ 0 24-06-2008 12:57:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑ Κων/νος ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ 0 17-06-2008 11:52:


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 15:38:.


Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam