Greek infotainment community

Το Lateam είναι Ε Ν Α Ν Τ Ι Α σε οποιαδήποτε μορφή Π Ε Ι Ρ Α Τ Ε Ι Α Σ
Facebooktwitter
Επιστροφή   Greek infotainment community > ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ > ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Ξεσήκωσε τη νεολαία ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας

This is a discussion on Ξεσήκωσε τη νεολαία ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας within the ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ forums, part of the ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ category; Την Τετάρτη 16 Μαΐου στο χώρο της κεντρικής πλατείας του Αλμυρού συνδιοργανώθηκε μια ξεχωριστή εκδήλωση από τη Δημοτική Επιχείρηση Πολιτισμού ...

Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 29-05-2007, 21:47:   #1
Stefania
LaTeamer
 
Το avatar του χρήστη Stefania
 
Εγγραφή: Jul 2006
Περιοχή: L.A.
Μηνύματα: 1.338
Thanks: 55
Thanked 48 Times in 34 Posts
My Mood:
Stefania is on a distinguished roadStefania is on a distinguished roadStefania is on a distinguished roadStefania is on a distinguished road
Προεπιλογή Ξεσήκωσε τη νεολαία ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας

Την Τετάρτη 16 Μαΐου στο χώρο της κεντρικής πλατείας του Αλμυρού συνδιοργανώθηκε μια ξεχωριστή εκδήλωση από τη Δημοτική Επιχείρηση Πολιτισμού Δήμου Αλμυρού και τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Μαγνησίας, όπου τιμήθηκε η ομάδα των μαθητών και καθηγητών του 1ου ΕΠΑ.Λ Αλμυρού για τη δημιουργία του «Ψηφιακού Δίσκου για την Ελληνική Νοηματική Γλώσσα». Ξεχωριστή νότα στην εκδήλωση αποτέλεσε η συναυλία του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, ο οποίος ξεσήκωσε τη νεολαία του Αλμυρού με τα τραγούδια του.
Επίσημος προσκεκλημένος σΆ αυτή την εκδήλωση τιμής ήταν ο κ. Κων/νος Γαργάλης, πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Κωφών, που με τη βοήθεια της παρουσιάστριας του δελτίου στη νοηματική γλώσσα του καναλιού του ΑΝΤ 1 κας Δώρας Τσαποΐτη, εξέφρασε τη χαρά του για την πανελλήνια πλέον αναγνώριση και βράβευση της ομάδας δημιουργίας του DVD.
Χαιρετισμό απηύθυνε η υπεύθυνη εκδηλώσεων του ΑΝΤ 1 κ. Κατερίνα Κουρούκλη ως εκπρόσωπος του Ομίλου, με τη συμβολή του οποίου δημιουργήθηκε το DVD.
Ένα δείγμα της δουλειάς αυτής έλαβε το κοινό από την οθόνη του προβολέα εικόνας με σκοπό τη μύησή του στη Νοηματική γλώσσα.
Έγιναν απονομές με τιμητικές πλακέτες στον πρόεδρο της πανελλήνιας ομοσπονδίας κωφών και την υπεύθυνη εκδηλώσεων του ΑΝΤ από τις αντινομάρχες Νατάσσα Οικονόμου και Ντία Βουβαλούδη.
Ο Δήμαρχος Αλμυρού κ. Χατζηκυριάκος παρέδωσε αναμνηστική πλακέτα στον Διευθυντή του 1ου ΕΠΑ.Λ Αλμυρού κ. Ταξιάρχη Μποντό, και στους μαθητές της ομάδας, Ελένη Πρεμέτη, Έγκλα Σερτάνι, Δαμιανό Ραμαντάνη, Κοσμά Τρόκα, Βασίλη Ραμαντάνη συγχαίροντάς τους για την ευαισθησία τους και δήλωσε ότι ο Δήμος Αλμυρού είναι αρωγός στις προσπάθειες του σχολείου για παρόμοια έργα πανελλήνιας εμβέλειας και δεσμεύεται ότι θα θέσει τις κατάλληλες βάσεις για τη δημιουργία μιας κοινωνίας χωρίς αποκλεισμούς, χωρίς διακρίσεις και περιορισμούς συμβάλλοντας στην κοινωνική, οικονομική και πολιτισμική ανάπτυξη του τόπου. Ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Πολιτισμού Δήμου Αλμυρού κ. Αλέκος Καραμπάσης απένειμε τιμητική πλακέτα στους καθηγητές του ΕΠΑ.Λ Θεανώ Κατηγιάννη, Κων/νο Βαλαμούτη και Χαράλμπο Γουργιώτη συγχαίροντάς τους για την άξια καθοδήγηση των παιδιών ενώ ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας Αλμυρού κ. Γιάννης Εκίζογλου απένειμε τιμητική πλακέτα στην παρουσιάστρια του δελτίου νοηματικής του ΑΝΤ 1 κα Δώρα Τσαποΐτη.
Στην ιδιαίτερη αυτή εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης η πρόεδρος του ΑΟΝΑΜ κ. Έφη Καρανικόλα, οι νομαρχιακοί σύμβουλοι κ.κ. Γιάννης Δημούλης και Γιώργος Μπάιμπας, η αντιδήμαρχος Πολεοδομίας Αλμυρού κ. Ελένη Ματίκα, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Ηλίας Τσαμπίρας, ο πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού κ. Δημήτρης Κωστόπουλος, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Αργύρης Ντιβανίδης, η διευθύντρια Διοικητικών Υπηρεσιών Δήμου Αλμυρού κα Στέλλα Κοντογεωργάκη, ο πύραρχος Δ/ντής Π.Υ. Μαγνησίας κ. Παναγιώτης Γάτος και ο διευθυντής του 2ου Γυμνασίου Αλμυρού κ. Κώστας Γκουντάρας.
Μετά το τέλος της εκδήλωσης στην κατάμεστη από κόσμο και γεμάτη νεανικό παλμό πλατεία, πραγματοποιήθηκε προς τιμήν του ΕΠΑ.Λ συναυλία με τον καταξιωμένο δημιουργό και τραγουδιστή Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, τον Αντώνη Μιτζέλο και τον αλμυριώτη νέο μουσικό Πάνο Γουργιώτη που εξέπληξε τους πάντες με το ταλέντο του. Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία αφού κράτησε όρθιους όλους τους νέους να χορεύουν στους ρυθμούς της ηλεκτρικής κιθάρας και να χειροκροτούν με ενθουσιασμό.
Την εκδήλωση συντόνισε η κ. Σόνια Γουργιώτη.
Χορηγός της εκδήλωσης ήταν η Τράπεζα Πειραιώς.
Ο χρήστης Stefania δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links
Απάντηση στο θέμα

Bookmarks


Δικαιώματα - Επιλογές
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας


Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Μαχαιρίτσας, Κότσιρας, Μάνου και Κίτρινα Ποδήλατα αύριο στο Θέατρο Βράχων ironitsa ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 0 22-06-2010 21:45:
Ξεσήκωσε για ακόμα μια Τρίτη ο Λάκης με το Τσαντίρι του ironitsa ΕΠΙΓΕΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ - ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ 0 11-11-2009 14:04:
Μαχαιρίτσας – Σταρόβας στο Ανοιχτό Θέατρο ironitsa ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ 1 10-09-2009 20:27:
Αντιδράσεις των ομοφυλοφίλων ξεσήκωσε ομιλία του Βενέδικτου geodon ΔΙΕΘΝΗ ΝΕΑ 0 24-12-2008 18:00:
ΝΕΟΛΑΙΑ ΚΑΙ ΓΗΡΑΤΙΑ!!! ilias ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ 0 23-11-2006 16:46:


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 02:22:.


Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam