Greek infotainment community

Το Lateam είναι Ε Ν Α Ν Τ Ι Α σε οποιαδήποτε μορφή Π Ε Ι Ρ Α Τ Ε Ι Α Σ
Facebooktwitter
Επιστροφή   Greek infotainment community > ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ > ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Γιόρτασε την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος ο Αλμυρός

This is a discussion on Γιόρτασε την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος ο Αλμυρός within the ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ forums, part of the ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ category; Με εκδηλώσεις της " Εν Δράσει " την Κυριακή 5/6 κι εκστρατεία καθαρισμού των ακτών τη Δευτέρα 6 /6 από ...

Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 12-06-2011, 12:09:   #1
cRc
Think Different..
 
Το avatar του χρήστη cRc
 
Εγγραφή: Jun 2006
Περιοχή: ΑΛΜΥΡΟΣ
Μηνύματα: 4.208
Thanks: 1.784
Thanked 1.342 Times in 846 Posts
My Mood:
cRc is a jewel in the roughcRc is a jewel in the roughcRc is a jewel in the roughcRc is a jewel in the roughcRc is a jewel in the roughcRc is a jewel in the roughcRc is a jewel in the roughcRc is a jewel in the roughcRc is a jewel in the roughcRc is a jewel in the roughcRc is a jewel in the rough
Προεπιλογή Γιόρτασε την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος ο Αλμυρός

Με εκδηλώσεις της "Εν Δράσει" την Κυριακή 5/6 κι εκστρατεία καθαρισμού των ακτών τη Δευτέρα 6 /6 από το Δήμο Αλμυρού γιορτάστηκε η Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος στην πόλη μας. Εκδηλώσεις της ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ για τη 5η Ιουνίου Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις από την Εν Δράσει τη Κυριακή 5 Ιουνίου, για τη Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος.
Με αθρόα συμμετοχή μικρών και μεγάλων φίλων, ξεκίνησε η ποδηλατάδα από τη κεντρική πλατεία του Αλμυρού έως το Θέατρο-Σκακιέρα στο δάσος Κουρί, αφού μοιράσθηκαν σ΄ όλους μπλουζάκια, όπως και τα δύο ποδήλατα που κληρώθηκαν.
Εκεί έγινε ενημέρωση και διάλογος, μεταξύ των μελών της Εν Δράσει και των μικρών φίλων, για τη σημασίας αυτής της ημέρας, αλλά και της καθημερινής επαγρύπνησης που πρέπει να επιδεικνύουμε για τη προστασία του περιβάλλοντος. Τα παιδιά ήταν ενήμερα για τα προβλήματα, τις επιβαρύνσεις και τις προκλήσεις, που αντιμετωπίζει καθημερινά το περιβάλλον και εδόθησαν οι υποσχέσεις για περαιτέρω ενημέρωση και δράση, απ΄ όλους, αλλά κυρίως από τους μικρούς μαθητές, στους οποίους έχει πέσει το βάρος της ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης της κοινωνίας.
Κατόπιν έγινε αναβίωση παλαιών παιδικών παιχνιδιών (τριάρα, εννιάρια, τζαμί, μήλα, σβούρες, τάκα-τάκα, γιό-γιόκ.λ.π.) παίξανε σκάκι στη μεγάλη Σκακιέρα και κληρώθηκαν δύο ποδήλατα που κέρδισαν, οι Παρασίμας Ηλίας της έκτης τάξης Δημοτικού και Μαριννέλα Μανθογιάννη της πρώτης τάξης. Μοιράσθηκαν επίσης μετά από κλήρωση στους μικρούς φίλους σβούρες, τάκα-τάκα και γιο-γιο.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συμμετέχοντες και ιδιαίτερα τους μικρούς φίλους, όπως και το Κρεοπωλείο «ΣΤΕΛΙΟΣ», για την χορηγία του. Υποσχόμαστε δε ότι θα παλεύουμε συνεχώς και αταλάντευτα, για την προστασία και ανάδειξη του περιβάλλοντος (φυσικού, αστικού, κοινωνικού, ανθρωπογενούς), τη διαφύλαξη των δημοσίων αγαθών, την ενεργειακή –και όχι μόνο- στροφή προς τη βιωσιμότητα, στηριζόμενοι πάντα στη ρήση: Σκεπτόμαστε Παγκόσμια και δρούμε Τοπικά.


Εκστρατεία καθαρισμού των ακτών από το Δήμο Αλμυρού
Με την ευκαιρία του εορτασμού της παγκόσμιας μέρας περιβάλλοντος στις 5 Ιουνίου ο Δήμος Αλμυρού οργάνωσε την Δευτέρα 6 Ιουνίου εκστρατεία καθαρισμού των ακτών σε συνεργασία με την 111 Πτέρυγα μάχης και το Λιμεναρχείο Αμαλιαπόλεως. Στόχος της Δημοτικής Αρχής Αλμυρού ήταν η συμμετοχή όλων των πολιτών αλλά κυρίως των μικρών παιδιών και η ευαισθητοποίησή τους σε θέματα που αφορούν στο περιβάλλον και στην κλιματική αλλαγή.
Στην κατεύθυνση αυτή, στην εκστρατεία καθαρισμού συμμετείχαν τόσο η λέσχη ειδικών δυνάμεων του Νομού Μαγνησίας που φρόντισαν για τον καθαρισμό της προβλήτας στην περιοχή της Αμαλιάπολης, όσο και οι μαθητές του 1ου και του 5ου δημοτικού σχολείου Αλμυρού οι οποίοι καθάρισαν την παραλία Αλμυρού, Ευξεινουπόλεως και Πλατάνου (Χοροστάσι).
Στην εκδήλωση συμμετείχαν επίσης οι μαθητές των Δημοτικών Σχολείων Αμαλιαπόλεως και Ευξεινούπολης για τον καθαρισμό της ακτών της τοπικής κοινότητας Αμαλιάπολης και οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Αχιλλείου για τον καθαρισμό των ακτών της τοπικής κοινότητας Αχιλλείου.
Σε όλους όσους συμμετείχαν στην εκστρατεία καθαρισμού η Δημοτική Αρχή Αλμυρού αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει τις θερμές της ευχαριστίες για τον τρόπο με τον οποίο αγκάλιασαν την όλη εκδήλωση.

ΠΗΓΗ
__________________

Ο χρήστης cRc δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
The Following User Says Thank You to cRc For This Useful Post:
korn (12-06-2011)
Sponsored Links
Απάντηση στο θέμα

Bookmarks


Δικαιώματα - Επιλογές
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας


Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος LATEAM RSS NEWS 0 05-06-2010 13:46:
Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος - Η ποιότητα του περιβάλλοντος συνδέεται άρρηκτα με την ποιότητα ζωής και την προστασία της υγείας τ LATEAM RSS NEWS 0 04-06-2010 16:10:
Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος στην Ανάβρα Μαγνησίας Smell ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ 0 03-06-2010 14:25:
Εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος LATEAM RSS NEWS 0 05-06-2009 11:55:
Εκδηλώσεις του Δήμου Αθηναίων για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος LATEAM RSS NEWS 0 05-06-2008 09:41:


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 02:38:.


Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam