Greek infotainment community

Το Lateam είναι Ε Ν Α Ν Τ Ι Α σε οποιαδήποτε μορφή Π Ε Ι Ρ Α Τ Ε Ι Α Σ
Facebooktwitter
Επιστροφή   Greek infotainment community > ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ > ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Με φθηνά εισιτήρια έρχεται η Hellas Airlines από τη Ν. Αγχίαλο

This is a discussion on Με φθηνά εισιτήρια έρχεται η Hellas Airlines από τη Ν. Αγχίαλο within the ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ forums, part of the ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ category; Ελπιδοφόρα «φτερά» ανοίγει στις αρχές του 2013 η αεροπορική εταιρία Hellas Airlines, από το αεροδρόμιο της Ν. Αγχιάλου, με φθηνά ...

Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 22-08-2012, 01:39:   #1
cRc
Think Different..
 
Το avatar του χρήστη cRc
 
Εγγραφή: Jun 2006
Περιοχή: ΑΛΜΥΡΟΣ
Μηνύματα: 4.208
Thanks: 1.784
Thanked 1.342 Times in 846 Posts
My Mood:
cRc is a jewel in the roughcRc is a jewel in the roughcRc is a jewel in the roughcRc is a jewel in the roughcRc is a jewel in the roughcRc is a jewel in the roughcRc is a jewel in the roughcRc is a jewel in the roughcRc is a jewel in the roughcRc is a jewel in the roughcRc is a jewel in the rough
Προεπιλογή Με φθηνά εισιτήρια έρχεται η Hellas Airlines από τη Ν. Αγχίαλο


Ελπιδοφόρα «φτερά» ανοίγει στις αρχές του 2013 η αεροπορική εταιρία Hellas Airlines, από το αεροδρόμιο της Ν. Αγχιάλου, με φθηνά εισιτήρια αρχικά με προορισμούς του εσωτερικού και από τον Μάιο και μετά προς Ευρωπαϊκούς και όχι μόνο προορισμούς. Η εταιρία, που παρουσίασε σήμερα το απόγευμα τους στόχους της, σκοπεύει να κάνει βάση το αεροδρόμιο της Ν. Αγχιάλου και έχει μεγαλεπίβολα σχέδια, στοχεύοντας να προσλάβει το συντριπτικό ποσοστό των εργαζομένων της από τη Μαγνησία και τη Θεσσαλία γενικότερα.
Παρουσιάζοντας την εταιρία σήμερα το βράδυ, στο ξενοδοχείο Volos Palace, παρουσία πλήθους κόσμου, ο πρόεδρος της εταιρίας και παλιός πιλότος στην Αμερική Βασίλης Ραλάκης, τόνισε ότι οι επενδυτές της εταιρίας (μερικοί από τους οποίους κατάγονται από το Βόλο και τη Λάρισα), βλέπουν την Ελλάδα ως χώρα της ευκαιρίας και αποφάσισαν να φέρουν κάτι νέο για τα Ελληνικά δεδομένα, δημιουργώντας βάση στο αεροδρόμιο της Ν. Αγχιάλου, όπου θα μεταφέρουν Ευρωπαίους και όχι μόνο τουρίστες και θα δώσουν την ευκαιρία στους Βολιώτες και στους Θεσσαλούς να ταξιδέψουν σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ρόδο, Ηράκλειο, Γιάννενα, αλλά και στο εξωτερικό με πολύ χαμηλές τιμές.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο, τα δρομολόγια για προορισμούς του εσωτερικού, θα ξεκινήσουν από τις 15 Ιανουαρίου 2012, με τιμή για Αθήνα, μετΆ επιστροφής, στα 50 ? και για Ηράκλειο στα 80 ?, ενώ θα γίνονται δρομολόγια προς Θεσσαλονίκη, Γιάννινα και Ρόδο. Αρχικά θα δρομολογηθούν δύο αεροσκάφη τύπου Airbus A320, ενώ οι τιμές θα είναι σταθερές για όλο το έτος και το μόνο που θα πρέπει να κάνει ο επιβάτες, είναι να κάνει κράτηση για να βρει θέση.
Από τον Μάιο του 2013, στο στόλο της εταιρίας θα προστεθούν άλλα τρία αεροσκάφη, που θα εκτελούν δρομολόγια από το αεροδρόμιο Ν. Αγχιάλου προς Ρώμη, Μαδρίτη, Λονδίνο, Παρίσι και Μόσχα σε καθημερινή βάση.
Ενδεικτικά ο κ. Ραλάκης ανέφερε ότι η τιμή για Ρώμη θα είναι στα 120 ? μετΆ επιστροφής και για Λονδίνο στα 160 ?. Χαρακτήρισε δε τα αεροσκάφη τελευταίας τεχνολογίας, που διαθέτουν οθόνες τηλεόρασης στα καθίσματα, τηλέφωνο wi fi για υπολογιστές, ενώ τόνισε ότι στους επιβάτες θα χορηγούνται δωρεάν αναψυκτικά. Ωστόσο θα υπάρχει η δυνατότητα αγοράς ενός σάντουιτς αν πεινάσει κάποιος στη διάρκεια της πτήσης.
Στα συν της εταιρίας είναι οι ανακοινώσεις για δρομολόγηση πούλμαν, που θα μεταφέρει τους επιβάτες από το λιμάνι στο αεροδρόμιο, δωρεάν, με πυκνότητα δρομολογίων κάθε μια ώρα. Ακόμη, όταν πετά κάποιος 10 φορές με την εταιρία, θα λαμβάνει, ένα εισιτήριο δωρεάν.
Στα πλάνα της εταιρίας είναι και η μεταφορά εμπορευμάτων και αγροτικών προϊόντων σε χώρες της Ευρώπης και όχι μόνο, ενώ ο πρόεδρος επισήμανε ότι μόνο στην περιφέρεια Θεσσαλίας παράγονται 100.000 τόνοι σταφυλιών που στέλνονται μόνο στο Λονδίνο.
Ο πρόεδρος αποκάλυψε ότι η εταιρία να ανεβάσει την τουριστική κίνηση στη Μαγνησία, σε ποσοστό 30%, ενώ στόχος της, τα επόμενα χρόνια είναι και η αγορά της Ουγγαρίας και της Τσεχίας.

Ντόπιο προσωπικό

Σύμφωνα με τον κ. Ραλάκη, επειδή η εταιρία θα έχει βάση το αεροδρόμιο της Ν. Αγχιάλου, ποσοστό 80-90% των εργαζομένων θα προέρχονται από το Βόλο και τη Θεσσαλία. Όπως ανέφερε, σε κάθε αεροσκάφος αντιστοιχούν 35 θέσεις εργασίας και η εταιρία στόχο την πρώτη πενταετία να διαθέτει στόλο 10 αεροσκαφών.
«Η Hellas Airlines, αποφάσισε να κάνει βάση τη Ν. Αγχίαλο και όλα τα κέρδη θα επενδυθούν στην εταιρία. Με τη συνδρομή της ΥΠΑ θα χτίσουμε ένα μεγάλο υπόστεγο για τεχνικές εργασίες και συντήρηση αεροσκαφών. Έχουμε στόχο να επισκευάζουμε αεροσκάφη και άλλων εταιριών της Ευρώπης, για δημιουργία πάνω από 500 θέσεις εργασίας», επισήμανε ο πρόεδρος της εταιρίας.
Σύμφωνα με τον κ. Ραλάκη, επειδή η εταιρία πιστεύει στο εργατικό της δυναμικό, πληρώνει Ευρωπαϊκούς μισθούς και κοντά στους αμερικάνικους, ώστε να είναι οι εργαζόμενοι ένα κομμάτι τις εταιρίας. Συμπλήρωσε δε ότι ποσοστό 12% των μετοχών της εταιρίας προορίζεται για τους εργαζόμενους, ώστε να είναι μέτοχοι και να λαμβάνουν αποφάσεις.
Όσον αφορά τα μελλοντικά του σχέδια, ο κ. Ραλάκης αποκάλυψε ότι με επενδυτές και επενδυτικές τράπεζες θα χτιστεί ένα νέο τέρμιναλ μεγαλύτερο, στο αεροδρόμιο Ν. Αγχιάλου, καθώς η εταιρία εκτιμά ότι θα μεταφέρει 60.000 επιβάτες ανά μήνα στη Ν. Αγχίαλο, ενώ τόνισε ότι επιδίωξη είναι η Ν. Αγχίαλος να γίνει διεθνές αεροδρόμιο. Μέχρι το 5ο έτος λειτουργίας θα προσπαθήσουμε να τα έχουμε κατασκευάσει αυτά, σύμφωνα με το σχέδιο, ανέφερε ο κ. Ραλάκης.
Μάλιστα για τις ανάγκες των φορτίων ανέφερε ότι πρόθεση είναι να κατασκευαστούν εγκαταστάσεις αποθήκευσής τους.
Τέλος, ο πρόεδρος ζήτησε από την τοπική κοινωνία να αγκαλιάσει το όλο εγχείρημα και ανέφερε ότι στους μακροπρόθεσμους στόχους της εταιρίας είναι να κατασκευάσει ξενοδοχείο με γήπεδα γκολφ κοντά στο αεροδρόμιο, αλλά και σχολή πιλότων.

πηγη
__________________

Ο χρήστης cRc δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
The Following 3 Users Say Thank You to cRc For This Useful Post:
geodon (22-08-2012), korn (27-08-2012), Smell (22-08-2012)
Sponsored Links
Απάντηση στο θέμα

Bookmarks

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας


Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Αντιπροσωπεία της Hellas Airlines επισκέφθηκε το Δ. Αλμυρού cRc ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ 1 31-07-2012 14:07:
Site για φθηνά καύσιμα από το υπουργείο Ανάπτυξης geodon ΧΡΗΣΙΜΑ LINK 0 25-05-2011 02:04:
Κοινός κώδικας πτήσεων Continental Airlines και Aegean Airlines! LATEAM RSS NEWS 0 25-08-2010 10:12:
Φθηνά δάνεια για όσους χρωστούν σε Δημόσιο και Ταμεία Stella ΕΛΛΑΔΑ 0 08-03-2010 13:10:
Φθηνά Windows mobile κινητά στη Cebit 09 antonis PDA - SMART PHONES 0 10-03-2009 21:13:


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 03:50:.


Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam