Greek infotainment community

Greek infotainment community (https://www.lateam.gr/forum/)
-   ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ (https://www.lateam.gr/forum/f38/)
-   -   Μετωπική σύγκρουση αυτοκινήτων στην Κεφάλωση (https://www.lateam.gr/forum/f38/metopiki-sugkrousi-autokiniton-stin-kefalosi-81633/)

cRc 25-07-2011 15:19:

Μετωπική σύγκρουση αυτοκινήτων στην Κεφάλωση
 
Σοβαρό τροχαίο ατύχημα με πλαγιομετωπική σύγκρουση αυτοκινήτων και τον τραυματισμό ολόκληρης οικογένειας συνέβη στις 13.00 το μεσημέρι της Κυριακής στο 7ο χιλ. Αλμυρού - Σούρπης (Κεφάλωση). Δύο αυτοκίνητα με αντίθετη κατεύθυνση συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά το μεσημέρι της Κυριακής.

Στο ένα επέβαινε μια τετραμελής οικογένεια από τον Αλμυρό και στο άλλο ένα ζευγάρι. Το λάθος ήταν του ενός επιβατικού αυτοκινήτου το οποίο μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας ως αποτέλεσμα να συγκρουστούν.

Χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον απεγκλωβισμό του οδηγού του ενός οχήματος, ενώ διακόπηκε η κυκλοφορία για περίπου μία ώρα. Οι επιβάτες μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο Νοσοκομείο του Βόλου όλοι με τραυματισμούς, μώλωπες, σπασμένα πλευρά χωρίς όμως να διατρέχει κάποιο κίνδυνο η υγεία τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο νεαρός οδηγός του ενός αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο λόγω υψηλής ταχύτητας με αποτέλεσμα να "καρφωθεί" πάνω στο όχημα με την τετραμελή οικογένεια που κατευθυνόταν στην Μιτζέλα.


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 07:42:.

Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam