Greek infotainment community

Greek infotainment community (https://www.lateam.gr/forum/)
-   ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ (https://www.lateam.gr/forum/f38/)
-   -   «Ναι» στο όνομα του Ολυμπιακού… (https://www.lateam.gr/forum/f38/nai-sto-onoma-tou-olumpiakou-16916/)

Κων/νος 28-08-2008 16:37:

«Ναι» στο όνομα του Ολυμπιακού…
 
Στο όνομα του Ολυμπιακού και πενήντα, περίπου, φιλάθλων του, που παρακολούθησαν την χθεσινοβραδινή συνεδρίαση, το δημοτικό συμβούλιο Βόλου αποφάσισε ομόφωνα, εκτός από τους Παύλο Μαρκάκη και Γιώργο Δανηλόπουλο, να εγκρίνει τις διαδικασίες ανάθεσης του έργου κατασκευής χλοοτάπητα στο Εθνικό Αθλητικό Κέντρο. Η παρουσία των ερυθρόλευκων φιλάθλων έπαιξε καταλυτικό ρόλο στη στάση των παρατάξεων της αντιπολίτευσης και της συμπολίτευσης, γεγονός που επισημάνθηκε από τον κ. Δανηλόπουλο, που ζήτησε να μην υπάρχουν «φοβίες», ειδικά όταν η συνέντευξη του κ. Μπέου, έθεσε θέματα δημοκρατίας στην πόλη.
Επικεφαλής παρατάξεων, αλλά και δημοτικοί σύμβουλοι επεσήμαναν την ανάγκη να αποκτήσει γήπεδο η ομάδα, καυτηρίασαν με ψήφισμα τη στάση του κ. Μπέου, , ενώ ο δήμαρχος Βόλου δήλωσε ότι δεν υιοθετεί την επίθεση της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ στον μεγαλομέτοχο του Ολυμπιακού.
Εκτός της γραμμής που κράτησε η παράταξή του, βρέθηκε ο κ. Παύλος Μαρκάκης, που επέμεινε στις θέσεις του περί παράνομων διαδικασιών ανάθεσης του έργου και δήλωσε ότι η παρουσία φιλάθλων και οι επιθέσεις του κ. Μπέου δεν θα τον οδηγήσουν σε «εκπτώσεις».
Εν τω μεταξύ νωρίτερα χαοτική ήταν η εικόνα που παρουσίασε η χθεσινή συνεδρίαση της ομάδας πλειοψηφίας του δήμου Βόλου, όπου πολλοί σύμβουλοι διαφώνησαν με την διαδικασία του κατεπείγοντος για την έναρξη εργασιών στο Εθνικό Αθλητικό Κέντρο, ενώ στο στόχαστρο βρέθηκε ο πρόεδρος της διοίκησης του ΕΑΚ κ. Καψιώτης για τους χειρισμούς του στην υπόθεση της συναυλίας της Έλενας Παπαρίζου και τη στάση του απέναντι στη διοίκηση του Ολυμπιακού.


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 11:10:.

Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam