Greek infotainment community

Greek infotainment community (https://www.lateam.gr/forum/)
-   ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ (https://www.lateam.gr/forum/f38/)
-   -   Νεκρή 59χρονη σε τροχαίο (https://www.lateam.gr/forum/f38/nekri-59xroni-se-troxaio-44085/)

ironitsa 29-09-2009 11:12:

Νεκρή 59χρονη σε τροχαίο
 
Μια 59χρονη άφησε την τελευταία της πνοή τα ξημερώματα, στο Νοσοκομείο Βόλου, και άλλοι τρεις άνθρωποι τραυματίστηκαν σε τροχαίο ατύχημα που έγινε μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα του περασμένου Σαββάτου στο 4+400 χλμ. του κάτω κλάδου της εθνικής οδού Βόλου - Ζαγοράς (πριν την Αγριά).

Πρόκειται για την Αθηνά Τασσιοπούλου, 59 χρονών, κάτοικο - εν ζωή - Βόλου, που ήταν συνεπιβάτης στο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο σύζυγός της.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, Ι.Χ. αυτοκίνητο, που οδηγούσε 29χρονος, ιδιωτικός υπάλληλος, από τη Ν. Ιωνία και κινούνταν προς Αγριά, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με Ι.Χ. αυτοκίνητο, που οδηγούσε 62χρονος, κρεοπώλης, από το Βόλο και είχε κατεύθυνση προς Βόλο.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν να τραυματιστούν και να μεταφερθούν στο Νοσοκομείο, ο κρεοπώλης, η σύζυγός του Αθηνά, ο οδηγός του πρώτου αυτοκινήτου και σοβαρά, ένας 22χρονος, από το Βόλο, συνεπιβάτης του πρώτου οχήματος. Τελικά, η άτυχη γυναίκα υπέκυψε στα τραύματά της χθες τα ξημερώματα.

Η κυκλοφορία των οχημάτων είναι νόμιμη, οι οδηγοί έχουν διπλώματα, ενώ οδηγοί και επιβάτες φορούσαν ζώνες ασφαλείας. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν και νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Βόλου, ενώ προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Βόλου.

Ο απολογισμός
Στο μεταξύ, σύμφωνα με τον εβδομαδιαίο απολογισμό των υπηρεσιών Τροχαίας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας, την εβδομάδα που πέρασε έγιναν 561 έλεγχοι αλκοτέστ, και βεβαιώθηκαν 30 παραβάσεις. Ακόμη, οι τροχονόμοι κατέγραψαν 314 παραβάσεις των ορίων ταχύτητας και 84 για μη χρήση ζώνης ασφαλείας.

Όσον αφορά στα δίκυκλα, έγιναν 741 έλεγχοι και βεβαιώθηκαν 177 παραβάσεις, από τις οποίες 42 για οδήγηση χωρίς δίπλωμα και 89 για μη χρήση προστατευτικού κράνους οδηγού και επιβάτη.


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 21:32:.

Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam