Greek infotainment community

Το Lateam είναι Ε Ν Α Ν Τ Ι Α σε οποιαδήποτε μορφή Π Ε Ι Ρ Α Τ Ε Ι Α Σ
Facebooktwitter
Επιστροφή   Greek infotainment community > ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ > ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Ο αναδασμός του Αλμυρού

This is a discussion on Ο αναδασμός του Αλμυρού within the ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ forums, part of the ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ category; Την παράδοση της νομής αποφάσισε χθες μετά την ολοκλήρωση της υπόδειξης τον ορίων των τεμαχίων του νέου κτηματικού καθεστώτος, η ...

Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 17-12-2007, 09:44:   #1
cRc
Think Different..
 
Το avatar του χρήστη cRc
 
Εγγραφή: Jun 2006
Περιοχή: ΑΛΜΥΡΟΣ
Μηνύματα: 4.208
Thanks: 1.784
Thanked 1.342 Times in 846 Posts
My Mood:
cRc is a jewel in the roughcRc is a jewel in the roughcRc is a jewel in the roughcRc is a jewel in the roughcRc is a jewel in the roughcRc is a jewel in the roughcRc is a jewel in the roughcRc is a jewel in the roughcRc is a jewel in the roughcRc is a jewel in the roughcRc is a jewel in the rough
Προεπιλογή Ο αναδασμός του Αλμυρού

Την παράδοση της νομής αποφάσισε χθες μετά την ολοκλήρωση της υπόδειξης τον ορίων των τεμαχίων του νέου κτηματικού καθεστώτος, η Επιτροπή Αναδασμού Αγροκτήματος 1ης και 2ης περιοχής Αλμυρού. Στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε ο πρόεδρος της Επιτροπής κ. Κυρ. Μωραϊτίδης αναφέρονται τα εξής:
«Η Επιτροπή Αναδασμού μετά την ολοκλήρωση της υπόδειξης των ορίων των τεμαχίων του νέου κτηματικού καθεστώτος αποφάσισε στις 5 Δεκεμβρίου με το υπΆ αριθμ. 28/2007 πρακτικό της, την παράδοση της νομής τους.
Με το παραπάνω πρακτικό η Επιτροπή αποφάσισε επίσης ότι, στα τεμάχια του παλαιού καθεστώτος με μόνιμες φυτείες ή καλλιέργεια τριφυλλιών που υπάρχει ηρτημένη εσοδεία, το δικαίωμα απολήψεως της εσοδείας το έχουν οι έως τώρα κάτοχοί τους, οι δε νέοι δικαιούχοι θα ασκήσουν τη νομή επί των τεμαχίων του νέου κτηματικού καθεστώτος μετά την απόληψη της εσοδείας, η οποία όμως θα πρέπει να γίνει το αργότερο μέχρι τις 31/12/2007.
Επειδή κατά το στάδιο της αναπομπής, το οποίο προβλέπεται από το άρθρο 15- Ν. 674/77, ενδέχεται να μεταβληθεί το νέο καθεστώς, για το λόγο αυτό, παρακαλούνται αφενός οι δικαιούχοι των νέων τεμαχίων, προσωρινά και μέχρι την ολοκλήρωση της αναπομπής, να μην προβούν σε κατασκευή μονίμων εγκαταστάσεων ή εγκατάσταση φυτειών και αφετέρου οι δικαιούχοι νέων τεμαχίων που περιλαμβάνουν μόνιμες φυτείες ή εγκαταστάσεις να μην τις καταστρέψουν.
Σύμφωνα με το άρθρο 15, μετά την παράδοση της νομής των νέων τεμαχίων προβλέπεται η δυνατότητα των δικαιούχων να υποβάλουν ένσταση εντός εξαμήνου στη Διεύθυνση Αγροτικής Ανάπτυξης, για λάθη ή παραλείψεις του σχεδιασμού του νέου οριστικού κτηματικού καθεστώτος. Οι ενστάσεις θα μπορούν να κατατίθενται στο αρμόδιο Τμήμα Πολιτικής Γης και Αναδασμού και για λόγους διευκόλυνσης στο γραφείο του Τοπογραφικού Συνεργείου στον Αλμυρό (ημιώροφος κτιρίου ΕΑΣ Αλμυρού) κάθε Τρίτη από τις 10π.μ.- 12.30μ.μ., τις οποίες θα παραλαμβάνει υπάλληλος της Υπηρεσίας και στη συνέχεια θα πρωτοκολλούνται στη Διεύθυνση Αγροτικής Ανάπτυξης».
__________________

Ο χρήστης cRc δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links
Απάντηση στο θέμα

Bookmarks

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας


Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Έκλεισε ο ΣΜΑ Αλμυρού Κων/νος ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ 0 04-05-2010 16:34:
Το ροζ μπαρ του Αλμυρού! Stella ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ 1 16-11-2009 21:20:
ταξί Αλμυρού Κων/νος ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ 2 23-05-2008 18:27:
Η ΕΠΑΡΧΙΑ ΑΛΜΥΡΟΥ dj_tompi ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ 0 28-03-2007 14:04:
Εξόρμηση ΕΟΣ ΑΛΜΥΡΟΥ cRc ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ 0 02-03-2007 15:41:


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 11:54:.


Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam