Greek infotainment community

Το Lateam είναι Ε Ν Α Ν Τ Ι Α σε οποιαδήποτε μορφή Π Ε Ι Ρ Α Τ Ε Ι Α Σ
Facebooktwitter
Επιστροφή   Greek infotainment community > ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ > ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Νεκρός βρέθηκε ο άντρας στην αυλή του σπιτιού τους...

This is a discussion on Νεκρός βρέθηκε ο άντρας στην αυλή του σπιτιού τους... within the ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ forums, part of the ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ category; Γυμνός μέσα στην αυλή της μονοκατοικίας του, ανάμεσα σε σωρούς σκουπιδιών βρέθηκε προχθές το πρωί ένας 50χρονος, υπήκοος Γερμανίας, στην ...

Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 17-12-2007, 09:58:   #1
cRc
Think Different..
 
Το avatar του χρήστη cRc
 
Εγγραφή: Jun 2006
Περιοχή: ΑΛΜΥΡΟΣ
Μηνύματα: 4.208
Thanks: 1.784
Thanked 1.342 Times in 846 Posts
My Mood:
cRc is a jewel in the roughcRc is a jewel in the roughcRc is a jewel in the roughcRc is a jewel in the roughcRc is a jewel in the roughcRc is a jewel in the roughcRc is a jewel in the roughcRc is a jewel in the roughcRc is a jewel in the roughcRc is a jewel in the roughcRc is a jewel in the rough
Προεπιλογή Νεκρός βρέθηκε ο άντρας στην αυλή του σπιτιού τους...

Γυμνός μέσα στην αυλή της μονοκατοικίας του, ανάμεσα σε σωρούς σκουπιδιών βρέθηκε προχθές το πρωί ένας 50χρονος, υπήκοος Γερμανίας, στην περιοχή Αχιλλείου Πτελεού. Ο θάνατός του αποδίδεται σε έμφραγμα και η Αστυνομία έχει αποκλείσει την εγκληματική ενέργεια. Λιπόθυμη, σχεδόν ημιθανής, επίσης γυμνή, βρέθηκε η συνομήλικη σύζυγός του εντός της οικίας τους. Το ζευγάρι, όπως έγινε γνωστό, ζούσε κάτω από άθλιες συνθήκες. Τόσο ο Δήμαρχος Πτελεού, όσο και ο διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Αλμυρού, ανέφεραν χαρακτηριστικά ότι το ζευγάρι ζούσε κάτω από πρωτόγονες συνθήκες. Επιλογή τους ήταν να κυκλοφορούν γυμνοί και να ζούνε μέσα στα σκουπίδια.
Συγκεκριμένα προχθές στις 9 το πρωί αστυνομικοί του Τμήματος Αλμυρού μετέβησαν στην περιοχή Αχιλλείου αφού ενημερώθηκαν ότι στην αυλή μίας παλαιάς μονοκατοικίας είχε βρεθεί νεκρός ένας άντρας.
Τόσο οι αστυνομικοί, όσο και το πλήρωμα του ΕΚΑΒ, που ειδοποιήθηκε να μεταβεί στην περιοχή, βρέθηκαν μπροστά σε μία εφιαλτική εικόνα. Αυτό που αντίκρισαν δεν είχε προηγούμενο. Ο άντρας ήταν γυμνός και νεκρός στην αυλή του σπιτιού, κάτω από θάμνους. Η σύζυγός του ημιθανής, επίσης γυμνή μέσα στο σπίτι. Τόσο στο εσωτερικό, όσο και στην αυλή υπήρχαν εκατοντάδες άδεια μπουκάλια από οινοπνευματώδη ποτά. Αλλά και παρά πολλά σκουπίδια.
Η γυναίκα, όπως αναφέρθηκε χαρακτηριστικά, ήταν σχεδόν θαμμένη κάτω από τα σκουπίδια. Η 50χρονη Γερμανίδα μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο Βόλου όπου νοσηλεύεται και η κατάσταση της υγείας της παρουσιάζει σημαντική βελτίωση.
Το ζευγάρι των Γερμανών εμφανίσθηκε στην περιοχή του Αχιλλείου πριν από πέντε περίπου χρόνια. Αγόρασε το σπίτι και διέμενε μόνιμα. Δεν εργάζονταν και οι πληροφορίες αναφέρουν πως ζούσε με μία αρκετά καλή σύνταξη.
Ωστόσο ο τρόπος ζωής τους ήταν διαφορετικός. Διαβιούσαν κάτω από πρωτόγονες συνθήκες, κυκλοφορούσαν γυμνοί και ήταν «πνιγμένοι» στα σκουπίδια. Από το Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού έγινε γνωστό ότι συχνά γείτονες διατύπωναν παράπονα για έντονη δυσοσμία από τα σκουπίδια. Παρά τις παρεμβάσεις των φορέων της περιοχής, δεν άλλαξαν τρόπο ζωής.
Ο Δήμαρχος Πτελεού κ. Παπαστεργίου ανέφερε επίσης ότι η άθλια ζωή που ζούσαν οι δύο αυτοί άνθρωποι ήταν επιλογή τους. Πρόσθεσε πως παρά τα διαρκή διαβήματα και τις προσπάθειες των υπηρεσιών να τους ανασύρουν από τα σκουπίδια, δεν τα κατάφεραν αφού επέμεναν να ζουν έτσι.
Ο θάνατος του 50χρονου αποδίδεται κυρίως στο ψύχος που επικρατεί τις νυχτερινές ώρες. Φαίνεται ότι, αφού κατανάλωσε ποσότητα οινοπνεύματος, βγήκε στην αυλή γυμνός, έπεσε στο έδαφος -πιθανότατα λιποθύμησε- και παρέμεινε εκεί καθΆ όλη τη διάρκεια της νύχτας.
Το Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού διενεργεί προανάκριση.
__________________

Ο χρήστης cRc δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links
Απάντηση στο θέμα

Bookmarks

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας


Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Βρέθηκε νεκρός 53χρονος σε χωράφι LATEAM RSS NEWS 0 28-11-2010 10:44:
Νεκρός βρέθηκε ο Κ. Καρέλιας LATEAM RSS NEWS 0 23-12-2009 17:11:
Νεκρός βρέθηκε ο Κ. Καρέλιας LATEAM RSS NEWS 0 23-12-2009 16:51:
Νεκρός βρέθηκε φρουρός της ΕΛ.ΑΣ. geodon ΕΛΛΑΔΑ 0 16-07-2008 18:58:
Αυτοπυρπολήθηκε στην αυλή του σπιτιού της LATEAM RSS NEWS 0 20-06-2008 13:50:


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 10:45:.


Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam