Greek infotainment community

Το Lateam είναι Ε Ν Α Ν Τ Ι Α σε οποιαδήποτε μορφή Π Ε Ι Ρ Α Τ Ε Ι Α Σ
Facebooktwitter
Επιστροφή   Greek infotainment community > ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ > ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Πρίντζος- Παπατόλιας

This is a discussion on Πρίντζος- Παπατόλιας within the ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ forums, part of the ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ category; Καλούν τους ψηφοφόρους να εμπιστευτούν τους συνδυασμούς τους «Ξεκάθαρο μήνυμα» βλέπουν και οι δύο μονομάχοι στη Νομαρχία της Μαγνησίας Γ. ...

Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 18-10-2006, 12:22:   #1
Stefania
LaTeamer
 
Το avatar του χρήστη Stefania
 
Εγγραφή: Jul 2006
Περιοχή: L.A.
Μηνύματα: 1.338
Thanks: 55
Thanked 48 Times in 34 Posts
My Mood:
Stefania is on a distinguished roadStefania is on a distinguished roadStefania is on a distinguished roadStefania is on a distinguished road
Προεπιλογή Πρίντζος- Παπατόλιας

Καλούν τους ψηφοφόρους να εμπιστευτούν τους συνδυασμούς τους
«Ξεκάθαρο μήνυμα» βλέπουν και οι δύο μονομάχοι στη Νομαρχία της Μαγνησίας


Γ. Πρίντζος: Όλοι μαζί τώρα, για την τελική νίκη
Απ. Παπατόλιας: Σεβόμαστε, αλλά και στηριζόμαστε στις διαφορετικές απόψεις, αντιλήψεις, αποχρώσεις
Μια ημέρα μετά την ανακοίνωση των τελικών αποτελεσμάτων και αφού έγινε η πρώτη αποτίμηση, οι δυο μονομάχοι που προέκυψαν από την ετυμηγορία των πολιτών της Μαγνησίας για τη διεκδίκηση της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης εμφανίζονται αισιόδοξοι για την έκβαση της εκλογικής αναμέτρησης την επόμενη Κυριακή, από την οποία θα αναδειχτεί η νέα ηγεσία στη Νομαρχία. Τόσο ο νυν Νομάρχης κ. Ιωάν. Πρίντζος, όσο και ο συνυποψήφιός του κ. Απ. Παπατόλιας κάνουν λόγο για «ξεκάθαρο μήνυμα από την πρώτη Κυριακή» και καλούν τους Μαγνησιώτες να εμπιστευτούν τους συνδυασμούς τους.
Στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο Νομάρχης Μαγνησίας κ. Ιωαν. Πρίντζος, μεταξύ άλλων, επισημαίνονται τα εξής:
«Απευθύνω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλες και σε όλους σας, που μας τιμήσατε με την ψήφο σας και φέρατε το συνδυασμό μας πρώτο στο νομό, με σημαντική διαφορά από τον δεύτερο.
Όσο και αν επιδιώκουν οι αντίπαλοί μας να μειώσουν τη σημασία του αποτελέσματος της χθεσινής ψηφοφορίας, δεν θα καταφέρουν να ανατρέψουν την πραγματικότητα.
Επιχειρούν, για άλλη μια φορά, να κάνουν το μαύρο άσπρο, βγάζοντας δικά τους αυθαίρετα συμπεράσματα. Με περίεργες αναγωγές σε προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις, προσπαθούν να κρύψουν τη σκληρή γιΆ αυτούς πραγματικότητα, να μειώνεται το ποσοστό τους ενώ βρίσκονται στην αντιπολίτευση κι ενώ δεν είχαν να αντιπαλέψουν συνδυασμούς από τον ίδιο ιδεολογικό χώρο. Και, βέβαια, αποκρύπτουν ότι στις εκλογές του 2002 συμμετείχαν μόνο 3 συνδυασμοί.
Γνωστή αλλά και πολιτικά αφελής η τακτική τους.
¶λλωστε, μήνες τώρα, με περισσή έπαρση και αλαζονεία, προέβαιναν σε στείρα κι ανέξοδη αντιπολίτευση, χρησιμοποιώντας προσωπικές αιχμές και επιθέσεις, χωρίς κανένα σεβασμό σε θεσμούς και πρόσωπα.
Δηλώνουμε για μια ακόμη φορά ότι δεν πρόκειται να τους ακολουθήσουμε.
Οι πολίτες της Μαγνησίας έστειλαν την πρώτη Κυριακή το δικό τους μήνυμα και τώρα, όλοι μαζί, προχωρούμε ενωμένοι, αποφασισμένοι και πιο μονιασμένοι για την τελική νίκη.
Απευθυνόμαστε στους συμπολίτες μας με τη γλώσσα της αλήθειας, συνεχίζουμε το διάλογο μαζί τους με προτάσεις, σχέδιο και πρόγραμμα, καθώς εμείς προερχόμαστε από το χώρο της αυτοδιοίκησης και σΆ αυτόν θα παραμείνουμε.
Απευθυνόμαστε σΆ όλους εσάς που, χρόνια τώρα, μοιραζόμαστε το ίδιο όραμα για πρόοδο και ανάπτυξη του ευλογημένου τόπου στον οποίο ζούμε, αντίθετοι στη λογική της αδιαφορίας του τέλματος και της παρακμής, στην οποία είχαν καταδικάσει το Νομό εκείνοι που σήμερα παριστάνουν τους τιμητές.
Ο Βόλος, το Πήλιο, ο Αλμυρός, το Βελεστίνο, οι Σποράδες, η Μαγνησία ολόκληρη, είναι ο τόπος που πονάμε κι αγαπάμε.
Και επιθυμώ να διαβεβαιώσω όλους τους συμπολίτες μας, πως από τη Δευτέρα 23 Οκτωβρίου θα είμαστε ξανά όλοι μαζί.
Γιατί η Μαγνησία μας ενώνει».

Ο Απ. Παπατόλιας
Από την πλευρά του ο υποψήφιος Νομάρχης και επικεφαλής του συνδυασμού «Μαγνησία, Νέα Εποχή- Δημοκρατική Συνεργασία» κ. Απ. Παπατόλιας χαρακτηρίζει «σαφές το μήνυμα των εκλογών» κάνοντας λόγο για «νέα κοινωνική πλειοψηφία» και καλεί τους πολίτες να υπερψηφίσουν το συνδυασμό του προκειμένου ο Νομός να εισέλθει σε νέο κύκλο ανάπτυξης.
Στην ανακοίνωση που εξέδωσε σχετικά ο κ. Παπατόλιας, μεταξύ άλλων, αναφέρονται τα εξής:
«Το αποτέλεσμα των νομαρχιακών εκλογών στη Μαγνησία δείχνει ότι οι συμπολίτες μας έστειλαν σε όλες τις κατευθύνσεις σαφή μηνύματα, τόσο για το παρελθόν, όσο και για το μέλλον.
ΚατΆαρχήν, οι πολίτες της Μαγνησίας αποδοκίμασαν έντονα τις πρακτικές του παρελθόντος, που ακολούθησε η απερχόμενη Νομαρχιακή Αρχή. Ένας στους πέντε πολίτες, που είχαν εμπιστευθεί τον κ. Πρίντζο στις εκλογές του 2002, απέσυρε πλέον την εμπιστοσύνη του από τον απερχόμενο Νομάρχη!
Όσον αφορά τις προσδοκίες για το μέλλον, αναδείχθηκε από την κάλπη μια νέα κοινωνική πλειοψηφία, που προσβλέπει σε νέο κύκλο ανάπτυξης και δημιουργίας για τη Μαγνησία.
Το νέο ρεύμα αλλαγής συντίθεται από διαφορετικές απόψεις, αντιλήψεις και αποχρώσεις. Αυτό που τις ενώνει είναι η κοινή θέληση για ένα σύγχρονο κύκλο ανάπτυξης. Αυτό που τις συνδέει είναι το κοινό όραμα για τη Μαγνησία του μέλλοντος.
Σεβόμαστε απολύτως τη διαφορετικότητα των αντιλήψεων και των αποχρώσεων, αλλά κυρίως στηριζόμαστε σΆ αυτήν. Ακριβώς η διαφορετικότητα και η ποικιλοχρωμία είναι ο πλούτος της δικής μας αυτοδιοικητικής θεώρησης και συμπεριφοράς.
Εμείς δεν θεωρούμε ότι οι πολίτες ανήκουν στην «κομματική «ιδιοκτησία» μας, όπως φαίνεται να πιστεύει ο κ. Πρίντζος. Ήδη στην πρώτη δήλωσή του φρόντισε να χωρίσει τους πολίτες σΆ εκείνους που περιχαρακώνονται στο «δικό του χώρο» και στους άλλους. Δεν κατανοεί άραγε ότι με τον τρόπο αυτό προσβάλλει τις επιλογές των συμπολιτών μας που, επειδή γνώρισαν «από κοντά» τις πρακτικές του, έδειξαν εμπιστοσύνη σε ένα άλλο αυτοδιοικητικό σχήμα;
Εμείς πιστεύουμε αντιθέτως στη σύνθεση των αποχρώσεων και όχι στη μονοδιάστατη θεώρηση της πολιτικής για την αυτοδιοίκηση. Έχουμε επανειλημμένα τονίσει ότι η τοπική ανάπτυξη ή θα είναι προϊόν της ενεργού συμμετοχής των πολιτών, των παραγωγικών φορέων και των κοινωνικών κινημάτων ή δεν θα υπάρξει καθόλου. Είναι προφανές ότι αυτή η ενεργός συμμετοχή δεν συμβιβάζεται ούτε με τη μονοχρωμία ούτε με τον κομματισμό.
Για μας, η συσπείρωση και η σύνθεση των απόψεων και των θέσεων είναι η βασική προϋπόθεση για τη διαμόρφωση της στρατηγικής του μέλλοντός μας. Όπως μάλιστα έχουμε τονίσει σε όλες τις ομιλίες μας, το μέλλον αυτό δεν ανήκει σε κόμματα, ανήκει στους πολίτες.
ΓιΆ αυτό καλώ όλους τους ενεργούς και ανήσυχους πολίτες της Μαγνησίας, όλες τις κοινωνικές και αυτοδιοικητικές δυνάμεις, να μας εμπιστευθούν την επόμενη Κυριακή, για να οδηγήσουμε με ασφάλεια, με γνώση και με αυτοπεποίθηση το Νομό μας στο νέο κύκλο της ανάπτυξής του. Για να βρεθούμε όλοι μαζί στις γραμμές του κοινού αγώνα για το μέλλον της Μαγνησίας».
Κώδικας:
πηγη εφημ.Θεσσαλια
Ο χρήστης Stefania δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links
Απάντηση στο θέμα

Bookmarks

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας


Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Υποψήφιος για την περιφέρεια Θεσσαλίας ο Νομάρχης Μαγνησίας Απόστολος Παπατόλιας Stella ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ 0 12-06-2010 18:02:


Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 10:28:.


Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam