Greek infotainment community

Το Lateam είναι Ε Ν Α Ν Τ Ι Α σε οποιαδήποτε μορφή Π Ε Ι Ρ Α Τ Ε Ι Α Σ
Facebooktwitter
Επιστροφή   Greek infotainment community > ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ > ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Μίσθωση χώρου για τη δημιουργία πάρκιν

This is a discussion on Μίσθωση χώρου για τη δημιουργία πάρκιν within the ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ forums, part of the ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ category; Μίσθωση χώρου για τη δημιουργία πάρκιν αυτοκινήτων στον Αλμυρό Πρωτοβουλίες για το κυκλοφοριακό Επιχειρησιακό Σχέδιο για την υλοποίηση των προγραμμάτων ...

Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 22-04-2007, 23:46:   #1
Stefania
LaTeamer
 
Το avatar του χρήστη Stefania
 
Εγγραφή: Jul 2006
Περιοχή: L.A.
Μηνύματα: 1.338
Thanks: 55
Thanked 48 Times in 34 Posts
My Mood:
Stefania is on a distinguished roadStefania is on a distinguished roadStefania is on a distinguished roadStefania is on a distinguished road
Προεπιλογή Μίσθωση χώρου για τη δημιουργία πάρκιν

Μίσθωση χώρου για τη δημιουργία πάρκιν αυτοκινήτων στον Αλμυρό
Πρωτοβουλίες για το κυκλοφοριακό


Επιχειρησιακό Σχέδιο για την υλοποίηση των προγραμμάτων του υπουργείου Εσωτερικών
Στη σύνταξη Επιχειρησιακού Σχεδίου με στόχο την καλύτερη υλοποίηση των αντίστοιχων προγραμμάτων του υπουργείου Εσωτερικών για τους ΟΤΑ προχωρά ο Δήμος Αλμυρού. Παράλληλα, η Δημοτική Αρχή προχωρά τις διαδικασίες για την πιστοποίηση του Δήμου προκειμένου να διαχειριστεί τις νέες χρηματοδοτήσεις της περιόδου 2007-2013.
Ενημέρωση για το περιεχόμενο, τη δομή και τον τρόπο υποβολής των Επιχειρησιακών Προγραμμάτων ζήτησε η Δημοτική Αρχή από τις αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Εσωτερικών, το οποίο έχει προχωρήσει στη σύνταξη των προδιαγραφών και των διαδικασιών για τα Επιχειρησιακά Προγράμματα των Ο.Τ.Α.
Τα Επιχειρησιακά Προγράμματα σύμφωνα με τον Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων είναι υποχρεωτικά για τους Δήμους και η δομή τους περιλαμβάνει την περιγραφή και αξιολόγηση της υφιστάμενης κατάστασης, τη στρατηγική και τις αναπτυξιακές προτεραιότητες, τον επιχειρησιακό και οικονομικό προγραμματισμό, καθώς και τους δείκτες παρακολούθησης και αξιολόγησης.
Ενημέρωση ζητήθηκε, ακόμη και για τα κριτήρια Διαχειριστικής Επάρκειας των Δήμων ώστε ο Δήμος Αλμυρού να προχωρήσει στη διαδικασία πιστοποίησής του είχε επίσης από τις αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας Θεσσαλίας η δημοτική αρχή Αλμυρού. Η πιστοποίηση αυτή είναι απαραίτητη για να διαχειριστεί ο Δήμος τις νέες χρηματοδοτήσεις για την περίοδο 2007 - 2013.

Επίλυση προβλημάτων
Επίσης, σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Αλμυρού, παραθέτει τις πρωτοβουλίες που έχουν αναληφθεί για την επίλυση μιας σειράς προβλημάτων, όπως το κυκλοφοριακό, το Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο, τον «Θησέα», τα σχολεία, τα Δημοτικά Σφαγεία και την εσωτερική οδοποιία.
Αρχική δρομολόγηση για την επίλυση του τεράστιου κυκλοφοριακού προβλήματος που παρατηρείται στο Δήμο αποτελεί η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμυρού για τη μίσθωση χώρου για τη δημιουργία χώρου στάθμευσης των αυτοκινήτων. Στην επόμενη συνεδρίαση της Δημαρχιακής Επιτροπής θα συζητηθούν οι όροι διακήρυξης της δημοπρασίας ώστε ο Δήμος να προχωρήσει στη μίσθωση του χώρου.
Επίσης, ολοκληρώθηκε η αξιολόγηση των τεχνικών προσφορών που έχουν υποβληθεί για την εκπόνηση της μελέτης του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου και μέχρι τέλος Απριλίου είναι η ημερομηνία υποβολής των τυχόν ενστάσεων. Αν δεν υπάρξουν ενστάσεις η Επιτροπή Διαγωνισμού θα προχωρήσει στο άνοιγμα των οικονομικών προσφορών ώστε ο Δήμος να είναι έτοιμος μέχρι 15 Μαΐου που είναι η καταληκτική ημερομηνία να υπογράψει τη σύμβαση με τον ανάδοχο της μελέτης.
Έχουν προχωρήσει, σε συνεργασία με την ΤΥΔΚ Μαγνησίας, οι διαδικασίες προεκτίμησης αμοιβών των μελετών των έργων «Μελέτη Καθορισμού Ορίων Οικισμού Παλαιού Πλατάνου», «Αποχέτευση Ακαθάρτων Δ.Δ. Κροκίου και Πλατάνου», «Επέκταση Δικτύου Αποχέτευσης στον Αλμυρό» και «Κατασκευή αμαξοστασίου» ώστε στη συνέχεια να προχωρήσει ο Δήμος στην εκπόνηση των μελετών αυτών οι οποίες χρηματοδοτούνται από το πρόγραμμα «ΘΗΣΕΑΣ». Ταυτόχρονα η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου έχει αναλάβει την εκπόνηση της μελέτης του έργου «Επισκευή Δημοτικού Σχολείου Ευξεινούπολης».
Παράλληλα έχει δοθεί περιβαλλοντική αδειοδότηση του έργου «Ανόρυξη Υδρευτικής Γεώτρησης στη θέση «Χατζή - Πηγάδι» του Δ.Δ. Πλατάνου» και απομένει η έγκριση δημοπράτησης του έργου από την Περιφέρεια Θεσσαλίας.
Ολοκληρώθηκε η μελέτη Συντήρησης και Επισκευής Σχολικών Κτιρίων, προϋπολογισμού δαπάνης 208.000 ?, η οποία περιλαμβάνει εργασίες αντικατάστασης κουφωμάτων, μόνωσης δωμάτων, επισκευών επιχρισμάτων και χρωματισμών εσωτερικών και εξωτερικών επιφανειών του 1ου, 2ου και 5ου Δημοτικών Σχολείων Αλμυρού, του 1ου Γυμνασίου Αλμυρού, του Γενικού Λυκείου και των 1ου ΕΠΑ.Λ, 1ου ΤΕΕ και 1ου ΣΕΚ.
Σε δεύτερη φάση θα ακολουθήσει μελέτη συντήρησης και επισκευής των λοιπών σχολικών κτιρίων.
Συνεχίζονται οι εργασίες αναβάθμισης του βιολογικού καθαρισμού των σφαγείων ενώ έχουν πλέον ωριμάσει και οι διαδικασίες πιστοποίησης των σφαγείων που περιλαμβάνουν την τροποποίηση της υπάρχουσας μελέτης και την εφαρμογή της σύμφωνα με το νέο πρότυπο ISO 22000, βήματα σημαντικά για την έκδοση οριστικής άδειας λειτουργίας των Σφαγείων.
Ολοκληρώθηκε η μελέτη του έργου «Εσωτερική Οδοποιία» προϋπολογισμού 360.000?, η οποία περιλαμβάνει ασφαλτοστρώσεις εντός της πόλης του Αλμυρού (οδοί Αγίου Σεραφείμ, Τρ. Αργυροπούλου, Βασ. Παύλου, Αγίου Νικολάου κ.λπ.) και του οικισμού Μαμαλέικα. Οπωσδήποτε οι ανάγκες είναι μεγάλες και θα πρέπει να ακολουθήσουν και άλλες μελέτες για την κάλυψη των αναγκών όλου του Δήμου.
Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Αλμυρού κ. Βαγ. Χατζηκυριάκος αναφερόμενος στις προαναφερόμενες πρωτοβουλίες, τόνισε πως «αποτελούν σημαντικά βήματα στην προσπάθεια επίλυσης σοβαρών ζητημάτων του Δήμου και πλέον γίνονται πράξη οι προεκλογικές δεσμεύσεις της παράταξής του».
Ο χρήστης Stefania δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links
Απάντηση στο θέμα

Bookmarks

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας


Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Η θερμοκρασία χώρου επηρεάζει το σωματικό λίπος LATEAM RSS NEWS 0 01-03-2011 01:17:
Ο φωτισμός του χώρου επηρεάζει τη γεύση (και την τιμή) του κρασιού LATEAM RSS NEWS 0 22-12-2009 11:16:
Διαδικτυακά ονόματα χώρου στις 23 γλώσσες της ΕΕ LATEAM RSS NEWS 0 11-12-2009 15:23:
Ο ΤΥΠΟΣ, Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΣΗ ΠΑΡΚΙΝ ilias ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ 0 10-09-2007 22:08:
ΗΡ Designjet Τ610: Για επαγγελματίες του χώρου του CAD antonis COMPUTERS 0 02-09-2007 11:47:


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 08:45:.


Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam