Greek infotainment community

Το Lateam είναι Ε Ν Α Ν Τ Ι Α σε οποιαδήποτε μορφή Π Ε Ι Ρ Α Τ Ε Ι Α Σ
Facebooktwitter
Επιστροφή   Greek infotainment community > ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ > ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Ανήλικοι Βούλγαροι ωθούνται στην πορνεία

This is a discussion on Ανήλικοι Βούλγαροι ωθούνται στην πορνεία within the ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ forums, part of the ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ category; Μάρτυρες περιστατικών παιδικής πορνείας, έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής των Παλαιών. Σύμφωνα με καταγγελίες που έχουν ...

Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 04-03-2010, 12:39:   #1
Stella
I'm Blonde and i like it!
 
Το avatar του χρήστη Stella
 
Εγγραφή: Jul 2006
Περιοχή: L.Alaloum
Μηνύματα: 3.411
Thanks: 752
Thanked 1.000 Times in 646 Posts
My Mood:
Stella has a spectacular aura aboutStella has a spectacular aura aboutStella has a spectacular aura aboutStella has a spectacular aura aboutStella has a spectacular aura aboutStella has a spectacular aura aboutStella has a spectacular aura aboutStella has a spectacular aura aboutStella has a spectacular aura aboutStella has a spectacular aura about
Προεπιλογή Ανήλικοι Βούλγαροι ωθούνται στην πορνεία



Μάρτυρες περιστατικών παιδικής πορνείας, έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής των Παλαιών.

Σύμφωνα με καταγγελίες που έχουν γίνει στη δημοτική αρχή Βόλου, θύματα σεξουαλικής εκμετάλλευσης είναι ανήλικοι Βούλγαροι, αγόρια και κορίτσια, ενώ δράστες είναι ηλικιωμένοι συμπολίτες και ηθικοί αυτουργοί οι ίδιοι γονείς των παιδιών!

Οι κάτοικοι των Παλιών, των Αγίων Αναργύρων και της Νεάπολης, σύμφωνα με τη δημοτική σύμβουλο Κατερίνα Μπαρμπουδάκη, έχουν παρατηρήσει το τελευταίο διάστημα «ύποπτη» κίνηση στο πάρκο απέναντι από το δημαρχείο Βόλου.

Το πρωτόγνωρο φαινόμενο για τα δεδομένα του Βόλου, όπως σημειώθηκε, έχει παρουσιαστεί εδώ και περίπου ένα μήνα. Οι ανήλικοι που εξωθούνται στην πορνεία εναλλάσσονται, δεν είναι τα ίδια πρόσωπα.

Πότε είναι αγόρια και πότε κορίτσια. Διαβιούν στις σκηνές που έχουν στηθεί διαγώνια του δημαρχείου Βόλου που ανήκει στον ΟΣΕ.

Πρόκειται για τα ίδια πρόσωπα, που πρωινές ώρες στα φανάρια κεντρικών διασταυρώσεων καθαρίζουν τα τζάμια αυτοκινήτων και ζητούν ελεημοσύνη.

Ο τρόπος όμως με τον οποίο εξωθούνται να δρουν διαφοροποιείται. Πότε εμφανίζονται με αναπηρικά καροτσάκια, πότε παρουσιάζονται να έχουν άλλα προβλήματα υγείας.

Οι αναφορές των περιοίκων της ευρύτερης περιοχής των Παλαιών έχoουν προκαλέσει μεγάλο προβληματισμό στη δημοτική αρχή. Οι ανήλικοι δεν δέχονται τροφή από τα Σούπερ Μάρκετ στη Λεωφόρο Λαρίσης, ενώ και σε πολίτες που ενδιαφέρθηκαν να τους βρουν δουλειά αρνήθηκαν.

Ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας Χρήστος Τσαμπρινός, επισήμανε την ανάγκη να παρέμβει αυτεπάγγελτα η Δικαιοσύνη.

Πίσω από τη δράση τους εκτιμάται ότι κρύβεται οργανωμένο κύκλωμα που εκμεταλλεύεται την ανηλικότητα των παιδιών και που δρα σε ολόκληρη τη Θεσσαλία. Με αφορμή τον τραυματισμό ενός παιδιού πριν ένα μήνα σε συνεδρίαση τόσο ο ΔΟΥΚ όσο και οι συναρμόδιοι φορείς είχαν εκφράσει τον έντονο προβληματισμό τους για την αντιμετώπιση του θέματος.

Πριν από ένα ενάμιση χρόνο είχε γίνει αναφορά στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Βόλου για τα φαινόμενα επαιτείας δίχως όμως αποτέλεσμα. Οι ανήλικοι Βούλγαροι συνέχισαν να ζητιανεύουν και πλέον σήμερα εξωθούνται και στην πορνεία.

«Καμπάνα» στον 50χρονο Βούλγαρο

Στο μεταξύ, καταδικάστηκε χθες από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου ο 50χρονος Βούλγαρος, που εξωθούσε στην επαιτεία πέντε ανήλικους ομοεθνείς του, μεταξύ των οποίων ήταν κι ο εγγονός του.

Το Αυτόφωρο Δικαστήριο επέβαλε στον 50χρονο ποινή φυλάκισης έξι μηνών με έφεση, που να έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα. Το Μονομελές δεν πείστηκε από τους ισχυρισμούς του κατηγορουμένου ότι δεν είχε καμία σχέση με την επαιτεία και ότι έτσι κατέθεσαν οι ανήλικοι επειδή τους απείλησαν στην Αστυνομία κι έκρινε ένοχο τον κατηγορούμενο.

Στο Δικαστήριο εξετάστηκε ως μάρτυρας ο αστυνομικός, που προέβη στις συλλήψεις. Όπως κατέθεσε στο Δικαστήριο στη Λεωφόρο Λαρίσης με Διμηνίου πέντε ανήλικοι υπήκοοι Βουλγαρίας ηλικίας από 11 έως 18 ετών προχθές στις 11.30 το πρωί καθάριζαν τα τζάμια αυτοκινήτων και ζητούσαν ελεημοσύνη από τους οδηγούς των αυτοκινήτων.

Οι αστυνομικοί καταδίωξαν τους ανήλικους και τους συνέλαβαν. Στην Αστυνομία ο ένας εκ των συλληφθέντων είπε ότι ο παππούς του τους εξωθούσε να ζητούν ελεημοσύνη. Οι αστυνομικοί αναζήτησαν τον 50χρονο και τον βρήκαν σε εγκαταλειμμένες αποθήκες στην οδό Σέκερη όπου κι έμενε ο κατηγορούμενος.

Από την πλευρά του ο 50χρονος αρνήθηκε τις αποδιδόμενες κατηγορίες. Ο καταδικασθείς απέδωσε τους ισχυρισμούς των ανηλίκων στις απειλές των αστυνομικών ότι θα τους κλείσουν σε ίδρυμα. Ο 50χρονος είπε στο Δικαστήριο ότι εδώ μένουν και οι γονείς των ανηλίκων, που έχουν την κηδεμονία τους και ζήτησε «συγνώμη», καθώς «ήρθε στην Ελλάδα ως ελεύθερος πολίτης κι όχι σαν εγκληματίας».







neotypos.gr
__________________
Ο χρήστης Stella δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links
Απάντηση στο θέμα

Bookmarks

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας


Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Σοκ στο Ηράκλειο! Μητέρα εξωθούσε στην πορνεία τη μικρή της κόρη LATEAM RSS NEWS 0 03-01-2011 11:30:
Εξαρθρώθηκε δίκτυο που εξανάγκαζε άνδρες σε πορνεία Stella ΔΙΕΘΝΗ ΝΕΑ 0 01-09-2010 22:38:
47χρονη εκπαιδευτικός συνελήφθη για πορνεία LATEAM RSS NEWS 0 10-05-2010 10:48:
70.000 Βούλγαροι πάσχουν από σχιζοφρένεια LATEAM RSS NEWS 0 12-04-2010 13:50:
ΗΠΑ: Πενήντα παιδιά έσωσε από την πορνεία επιχείρηση του FBI geodon ΔΙΕΘΝΗ ΝΕΑ 0 24-02-2009 02:13:


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 11:30:.


Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam