Greek infotainment community

Το Lateam είναι Ε Ν Α Ν Τ Ι Α σε οποιαδήποτε μορφή Π Ε Ι Ρ Α Τ Ε Ι Α Σ
Facebooktwitter
Επιστροφή   Greek infotainment community > ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ > ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

«Στέλιος Καζαντζίδης: Στα χνάρια ενός θρύλου»

This is a discussion on «Στέλιος Καζαντζίδης: Στα χνάρια ενός θρύλου» within the ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ forums, part of the ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ category; Μια μεγάλη και ξεχωριστή βραδιά για τη ζωή και το έργο του θρύλου του Ελληνικού τραγουδιού ,του αξέχαστου Στέλιου Καζαντζίδη, ...

Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 22-02-2010, 14:46:   #1
ironitsa
Moderator
 
Το avatar του χρήστη ironitsa
 
Εγγραφή: Feb 2009
Περιοχή: LA
Μηνύματα: 2.768
Thanks: 555
Thanked 876 Times in 574 Posts
My Mood:
ironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enough
Προεπιλογή «Στέλιος Καζαντζίδης: Στα χνάρια ενός θρύλου»



Μια μεγάλη και ξεχωριστή βραδιά για τη ζωή και το έργο του θρύλου του Ελληνικού τραγουδιού ,του αξέχαστου Στέλιου Καζαντζίδη, όπως επίσης και ζωντανή μουσική με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του ,θα απολαύσει το κοινό του Βόλου, την Τετάρτη 3 Μαρτίου και ώρα 8.00 μ.μ. στην Παλιά Ηλεκτρική.

Η εκδήλωση αυτή είναι ένα κάλεσμα σε ένα ονειρικό και πρωτόγνωρο ταξίδι, στον κόσμο της καλής Ελληνικής μουσικής , μέσα από τη ζωή και το έργο ,του μεγαλύτερου, ίσως Έλληνα ερμηνευτή, του Στέλιου Καζαντζίδη, που με ιδιαίτερη φροντίδα προετοιμάζουν όλοι οι συντελεστές της εκδήλωσης, με απόλυτο σεβασμό στο έργο του μεγάλου καλλιτέχνη, που η ζωή και το έργο του παραμένουν ζωντανά ,μέσα από τους πολυάριθμους Συλλόγους των Φίλων του,σε ολόκληρο τον κόσμο.

Πρόκειται για τον Κ.Ο.-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου που σε συνεργασία με τον Σύλλογο Ελασσονιτών Ν.Μαγνησίας(πρόεδρος κ. Κων.Σκριάπας) και τον Σύλλογο Φίλων Στ. Καζαντζίδη Επαρχίας Ελασσόνας (πρόεδρος κ. Πέτρος Κωνσταντινίδης), σχεδιάζουν την ποιοτική αυτή παρέμβαση στα πολιτιστικά πράγματα της πόλης του Βόλου, παρουσιάζοντας ένα συγκλονιστικό αφιέρωμα στον καλλιτέχνη ,που έγινε θρύλος και παραμένει στις καρδιές των απανταχού Ελλήνων ,σε ολόκληρο τον κόσμο.

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν λεπτομέρειες και ζωντανές εμπειρίες από τη ζωή και το έργο του Στ. Καζαντζίδη από τον εκπαιδευτικό κ. Κώστα Μπάρλα, θα γίνει προβολή σπάνιου υλικού που αφορά τη ζωή και την πορεία του καλλιτέχνη, ενώ θα παρουσιαστούν τα ομορφότερα τραγούδια του Στ. Καζαντζίδη ,σε μοναδικές εκτελέσεις από εξαιρετικούς καλλιτέχνες και συγκεκριμένα: Τραγούδι : Γ. Ροδακίδης , Θ. Σκοτίδας ,Εύη Κυρίτση , ορχήστρα: Γιάννης Πολίτης (μπουζούκι),Κ. Καραμπερόπουλος (κιθάρα), Βαγγ. Δοδοντζίδης, (ακκορντεόν), Π. Ζαχόπουλος (μπάσο) ,Δημ. Πολύζος (Τύμπανα) .

Εισιτήρια για την εκδήλωση του Στ. Καζαντζίδη προπωλούνται από το ταμείο του «Αχίλλειον» (Τηλ. 24210-32818) καθημερινά 11 π.μ. -1 μ.μ και 6-9 μ.μ. και την Τετάρτη 3/3 στο «Αχίλλειον» 11π.μ. -1 μ.μ. και από το ταμείο της Π.Ηλεκτρικής 6 -8μ.μ. όπου θα γίνει η εκδήλωση. Συμβολική τιμή εισόδου 5 ?.
__________________

Ο χρήστης ironitsa δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links
Απάντηση στο θέμα

Bookmarks

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας


Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Θύμα επίθεσης ο Στέλιος Μάινας LATEAM RSS NEWS 0 14-02-2011 18:40:
Στα χνάρια μεγάλης τρομοκρατικής οργάνωσης οι αρχές LATEAM RSS NEWS 0 05-12-2010 08:59:
Στέλιος Παρλιάρος-Γλυκές αλχημειες Stella ΣΥΝΤΑΓΕΣ 65 31-03-2010 12:55:
«Με το Δεξί» από τον ΑΝΤ1 στα χνάρια του Extreme Makeover Home Edition. P@ntelis Web ΕΠΙΓΕΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ - ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ 0 22-03-2010 23:05:
Νέος άνεμος για το VW Passat - Στα χνάρια της M-B CLS η νέα antonis ΕΠΙ ΤΡΟΧΩΝ 0 13-11-2007 15:15:


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 07:44:.


Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam