Greek infotainment community

Το Lateam είναι Ε Ν Α Ν Τ Ι Α σε οποιαδήποτε μορφή Π Ε Ι Ρ Α Τ Ε Ι Α Σ
Facebooktwitter
Επιστροφή   Greek infotainment community > ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ > ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Συνάντηση Νάκου και Χατζηκυριάκου

This is a discussion on Συνάντηση Νάκου και Χατζηκυριάκου within the ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ forums, part of the ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ category; Σημαντικές εκκρεμότητες του Δήμου συζήτησαν οι κ.κ. Νάκος και Χατζηκυριάκος Ο Δήμαρχος Αλμυρού στον Υφ. Εσωτερικών Συνάντηση με τον Υφυπουργό ...

Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 04-02-2007, 00:55:   #1
cRc
Think Different..
 
Το avatar του χρήστη cRc
 
Εγγραφή: Jun 2006
Περιοχή: ΑΛΜΥΡΟΣ
Μηνύματα: 4.208
Thanks: 1.784
Thanked 1.342 Times in 846 Posts
My Mood:
cRc is a jewel in the roughcRc is a jewel in the roughcRc is a jewel in the roughcRc is a jewel in the roughcRc is a jewel in the roughcRc is a jewel in the roughcRc is a jewel in the roughcRc is a jewel in the roughcRc is a jewel in the roughcRc is a jewel in the roughcRc is a jewel in the rough
Προεπιλογή Συνάντηση Νάκου και Χατζηκυριάκου

Σημαντικές εκκρεμότητες του Δήμου συζήτησαν οι κ.κ. Νάκος και Χατζηκυριάκος
Ο Δήμαρχος Αλμυρού στον Υφ. Εσωτερικών

Συνάντηση με τον Υφυπουργό Εσωτερικών Δημόσιας Διοίκησης & Αποκέντρωσης κ. Αθανάσιο Νάκο είχε στην Αθήνα ο Δήμαρχος Αλμυρού κ. Βαγ. Χατζηκυριάκος.
Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα τέθηκαν υπόψη του Υφυπουργού σημαντικά θέματα του Δήμου, μεταξύ των οποίων οι οφειλές της Δ.Ε.Υ.Α.ΑΛ. για την κατασκευή των εγκαταστάσεων του βιολογικού καθαρισμού του Δήμου, οι λειτουργικές & επισκευαστικές ανάγκες των σχολείων πρωτοβάθμιας & δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, η χρηματοδότηση του Δήμου για έργα εσωτερικής οδοποιίας & αποχέτευσης, καθώς και η αποπληρωμή των έργων του ελαστικού τάπητα του στίβου και συμπληρωματικών εργασιών στο Εθνικό Στάδιο Αλμυρού.
Ο Υφυπουργός ανέφερε ότι ήδη έχει εγκρίνει 300.000 ? από το πρόγραμμα «Οριζόντιες Δράσεις – ΘΗΣΕΑΣ» για τις ανάγκες του Δήμου και 30.000 ? για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών του Δήμου.
Δεσμεύθηκε επίσης ότι θα εξετάσει ευνοϊκά όλα τα θέματα και διαβεβαίωσε ότι θα στηρίξει την προσπάθεια του Δήμου για την ανάπτυξη της περιοχής, ενώ όπως επισήμανε ο Δήμαρχος Αλμυρού κ. Βαγ. Χατζηκυριάκος «δεν έγινε απλώς μια συνάντηση εντυπώσεων αλλά ένας εποικοδομητικός διάλογος, ο οποίος έχει πολλά να προσφέρει στους πολίτες του Δήμου και αυτό θα είναι σύντομα ορατό».

Εργασίες καθαριότητας
Στο μεταξύ, εντείνονται το τελευταίο διάστημα οι προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής Αλμυρού στον τομέα της καθαριότητας και ευπρεπισμού της πόλης και των Δημοτικών Διαμερισμάτων.
Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Ιωαν. Εκίζογλου παρουσίασε τη δραστηριότητα των Υπηρεσιών Καθαριότητας στη διάρκεια του προηγούμενου μήνα και μεταξύ των παρεμβάσεων που υλοποιήθηκαν, περιλαμβάνονται η σύνδεση του 4ου Νηπιαγωγείου Αλμυρού με το δίκτυο αποχέτευσης, ο καθαρισμός γυμναστηρίου του 1ου Γυμνασίου, η επισκευή των χώρων υγιεινής, ο ελαιοχρωματισμός αιθουσών και εξωτερικών τοίχων στο ίδιο σχολείο, ο ελαιοχρωματισμός των εξωτερικών τοίχων του Γενικού Λυκείου Αλμυρού και η επισκευή των χώρων υγιεινής στο ΤΕΕ Αλμυρού.
Επίσης, η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου προχωρά σε καθημερινή αποκομιδή των απορριμμάτων και πλύση των κάδων, τοποθέτησε καλάθια απορριμμάτων σε όλα τα σχολεία και προχώρησε στη μεταφορά μεγάλων ποσοτήτων χώματος στο σκουπιδότοπο στη θέση «Νταγιάς» με στόχο την αποφυγή της ρυπογόνου καύσης των απορριμμάτων.
Ο κ. Εκίζογλου ανέφερε πως ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση φωτιστικών σωμάτων στο κλειστό γυμναστήριο του Δήμου, έγινε η σύνδεση παροχής ηλεκτρικού ρεύματος στο Αγροτικό Ιατρείο Νεοχωρακίου, προχωρούν με γοργούς ρυθμούς οι εργασίες ασφαλτόστρωσης του δρόμου που οδηγεί στο νεκροταφείο του Δ.Δ. Φυλάκης και αποκαθίστανται οι ζημιές στα πεζοδρόμια για την αποφυγή ατυχημάτων.
Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Αλμυρού, «στις προτεραιότητες είναι η πρόσληψη εργατοτεχνικού προσωπικού, η προμήθεια οχημάτων και η ψήφιση του νέου Κανονισμού Καθαριότητας προκειμένου να υλοποιηθούν οι στόχοι της Δημοτικής Αρχής».
__________________

Ο χρήστης cRc δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links
Απάντηση στο θέμα

Bookmarks

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας


Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Απόφαση του υφ. Εσωτερικών, Θ. Νάκου, για τα δάνεια των Παλιννοστούντων LATEAM RSS NEWS 0 03-06-2009 19:56:
Συνάντηση Θ. Νάκου με τους προέδρους ΕΣΔΚΝΑ και ΤΕΔΚΝΑ LATEAM RSS NEWS 0 20-05-2009 20:54:
Μήνυμα Νάκου για τους υποψήφιους Κων/νος ΕΛΛΑΔΑ 0 26-08-2008 17:53:
Συνάντηση Νάκου - Ντε Κλεργκ LATEAM RSS NEWS 0 14-05-2008 21:16:
Έκθεση έργων του Νίκου Χατζηκυριάκου-Γκίκα Stella ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΝΕΑ 0 22-11-2006 19:17:


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 08:15:.


Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam