Greek infotainment community

Το Lateam είναι Ε Ν Α Ν Τ Ι Α σε οποιαδήποτε μορφή Π Ε Ι Ρ Α Τ Ε Ι Α Σ
Facebooktwitter
Επιστροφή   Greek infotainment community > ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ > ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Σειρά παρεμβάσεων στο Βόλο για βελτίωση διαβίωσης ΑμεΑ

This is a discussion on Σειρά παρεμβάσεων στο Βόλο για βελτίωση διαβίωσης ΑμεΑ within the ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ forums, part of the ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ category; Σειρά παρεμβάσεων για τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης και κίνησης στην πόλη των ατόμων που αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα θα υλοποιήσει ...

Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 13-11-2009, 15:28:   #1
ironitsa
Moderator
 
Το avatar του χρήστη ironitsa
 
Εγγραφή: Feb 2009
Περιοχή: LA
Μηνύματα: 2.768
Thanks: 555
Thanked 876 Times in 574 Posts
My Mood:
ironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enough
Προεπιλογή Σειρά παρεμβάσεων στο Βόλο για βελτίωση διαβίωσης ΑμεΑ



Σειρά παρεμβάσεων για τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης και κίνησης στην πόλη των ατόμων που αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα θα υλοποιήσει ο Δήμος Βόλου.

Σε συνάντηση που είχε το πρωί ο Δήμαρχος Βόλου Αλέκος Βούλγαρης με εκπροσώπους του Σωματείου Ατόμων με Κινητικά Προβλήματα «Ιππόκαμπος», με τη συμμετοχή και της προέδρου του Δημοτικού Οργανισμού Υγείας και Κοινωνικών Θεμάτων Βόλου κ. Ντίνας Παπαστεφάνου, συζητήθηκαν λεπτομερώς όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους τα άτομα με αναπηρίες, όπως αυτά έχουν καταγραφεί από μέλη του Σωματείου και δρομολογήθηκαν οι λύσεις τους.

Ειδικότερα, δόθηκε εντολή από τον κ. Βούλγαρη προς τις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου να προχωρήσει η δημιουργία ραμπών σε πεζοδρόμια των κεντρικών οδών του Βόλου και κυρίως στην οδό Κ. Καρτάλη και σε σημεία των συνοικιών (πάρκα, πλατείες, σχολεία), τα οποία επισημάνθηκαν από το Σωματείο.

Επισημάνθηκε ακόμη πως σε Δημοτικές Υπηρεσίες δεν έχει καταγραφεί κάποιο πρόβλημα πρόσβασης των ατόμων με κινητικά προβλήματα και ως εκ τούτου δεν χρειάζεται να γίνουν παρεμβάσεις, ωστόσο υπάρχουν αρκετά προβλήματα σε άλλες Δημόσιες Υπηρεσίες και σε Τράπεζες.

Όπως τόνισε επιπλέον ο Δήμαρχος Βόλου, από τη Δημοτική Αστυνομία θα γίνονται συνεχείς και αυστηροί έλεγχοι προκειμένου να παραμένουν ελεύθερες οι θέσεις στάθμευσης ΑΜΕΑ.

Από την πλευρά της η πρόεδρος του ΔΟΥΚ κ. Παπαστεφάνου, επεσήμανε πως ο Δήμος Βόλου μέσω του ΔΟΥΚ στηρίζει τα άτομα με αναπηρίες με την υλοποίηση προγραμμάτων που συμβάλλει στην επαγγελματική τους αποκατάσταση, καθώς και με προγράμματα για την προάσπιση της υγείας τους.

Ιδιαίτερα σημαντική θεωρείται, τέλος, η λειτουργία του δικτύου που έχει οργανώσει ο ΔΟΥΚ και λειτουργεί με επιτυχία για την εύκολη και γρήγορη μετακίνηση των ατόμων με κινητικά προβλήματα με ειδικά μικρά λεωφορεία σε όλη την πόλη.
__________________

Ο χρήστης ironitsa δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links
Απάντηση στο θέμα

Bookmarks

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας


Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Ψηφίστηκε επί της αρχής το ν/σ για τη χρηματοδότηση περιβαλλοντικών παρεμβάσεων, το Πράσινο Ταμείο και την Κύρωση Δασικών Χαρτών LATEAM RSS NEWS 0 06-10-2010 21:30:
Λεωφορεία μεταφοράς για ΑμΕΑ LATEAM RSS NEWS 0 26-02-2009 17:12:
Μέτρα βελτίωσης του επιπέδου διαβίωσης LATEAM RSS NEWS 0 20-10-2008 09:59:
Αυτά είναι τα νέα τεκμήρια διαβίωσης P@ntelis Web ΕΛΛΑΔΑ 0 14-09-2008 20:40:
Νομοσχέδιο για εκπαίδευση ΑΜΕΑ LATEAM RSS NEWS 0 25-08-2008 22:36:


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 07:56:.


Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam