Greek infotainment community

Το Lateam είναι Ε Ν Α Ν Τ Ι Α σε οποιαδήποτε μορφή Π Ε Ι Ρ Α Τ Ε Ι Α Σ
Facebooktwitter
Επιστροφή   Greek infotainment community > ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ > ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ 14 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

This is a discussion on ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ 14 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ within the ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ forums, part of the ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ category; >>>Έτοιμοι για κινητοποιήσεις Προθεσμία μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη προκειμένου ο ΕΛΓΑ να επανεξετάσει το θέμα που έχει προκύψει με την ...

Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 14-08-2009, 10:54:   #1
Κων/νος
ΑΛΦΑ@ΣΚΑΪ
 
Το avatar του χρήστη Κων/νος
 
Εγγραφή: Mar 2008
Περιοχή: ΑΛΦΑ@ΣΚΑΪ 103 Μαγνησία
Μηνύματα: 347
Thanks: 0
Thanked 100 Times in 68 Posts
My Mood:
Κων/νος is on a distinguished roadΚων/νος is on a distinguished roadΚων/νος is on a distinguished roadΚων/νος is on a distinguished road
Προεπιλογή ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ 14 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

>>>Έτοιμοι για κινητοποιήσεις

Προθεσμία μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη προκειμένου ο ΕΛΓΑ να επανεξετάσει το θέμα που έχει προκύψει με την εξαίρεση της Μαγνησίας από τις αποζημιώσεις για την ξηρασία του 2007, δίνουν οι σιτοπαραγωγοί της Μαγνησίας. Σε διαφορετική περίπτωση δηλώνουν αποφασισμένοι να προχωρήσουν σε δυναμικές κινητοποιήσεις, ακόμη και με τα αγροτικά τους μηχανήματα. Στην χθεσινή συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στον Αλμυρό, αποφασίστηκε να ζητηθεί συνάντηση με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Σωτ. Χατζηγάκη. Την ερχόμενη Τετάρτη 19 Αυγούστου (8μ.μ.) θα πραγματοποιήσουν νέα συγκέντρωση προκειμένου να εκτιμήσουν εκ νέου την κατάσταση και να λάβουν αποφάσεις για τις περαιτέρω κινήσεις τους, αναλόγως και την στάση που θα κρατήσει η πολιτική ηγεσία του υπουργείου στο αίτημά τους.

>>>Ηχηρές απουσίες στα εγκαίνια του έργου Χάνια-Κισσός

Για πλειοδοσία κομματικής μισαλλοδοξίας έκανε λόγο ο Νομάρχης Μαγνησίας Απ. Παπατόλιας ασκώντας κριτική στο Γ.Γ. της Περιφέρειας Φ. Γκούπα που έλειπε από τα χθεσινά εγκαίνια του δρόμου Χάνια-Κισσός ενώ χαρακτήρισε «διαρκώς απόντες εδώ και τρία χρόνια» τον επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Γ. Πρίντζο που κι εκείνος με τη σειρά του δεν παρέστη επισημαίνοντας ότι πρόκειται «για φιέστες για προεκλογικούς λόγους και τίποτε άλλο». Για ημιτελή έργο και για έλλειψη σοβαρότητας κι αξιοπρέπειας έκανε λόγο ο Αντιπρόεδρος της Βουλής Γ. Σούρλας ενώ ο Γ.Γ. της Περιφέρειας Φ. Γκούπας τόνισε ότι το έργο της κυβέρνησης για τη Μαγνησία συνεχίζεται παρά τη λυσσαλέα αντίδραση του Νομάρχη.

>>>Κλειστά ακόμη τα σφαγεία

Έντονες είναι οι διαμαρτυρίες των κτηνοτρόφων για τη στασιμότητα που παρατηρείται στην επαναλειτουργία των Σφαγείων Βόλου, καθώς αυτά παραμένουν κλειστά από τον τέλος Ιουνίου, με απόφαση της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Μαγνησίας, μετά τις παραλείψεις που κατέγραψε αρμόδια επιτροπή της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Για ολοκλήρωση όλων των απαιτούμενων παρεμβάσεων κάνει λόγο ο πρόεδρος του Δ.Σ. της Σφαγεία Α.Ε. Απ. Καψιώτης, ενώ από την πλευρά του ο αρμόδιος αντινομάρχης Νικ. Ντίτορας, υποστηρίζει το αντίθετο. Σύσκεψη όλων των εμπλεκομένων φορέων συγκαλεί σήμερα (11π.μ.) στο Δημαρχείο Αισωνίας ο Δήμαρχος Δημ. Καντόλας.

>>>Άγνωστος ακόμη ο δράστης

Άγριο το έγκλημα που διαπράχθηκε στη Νέα Ιωνία, στην οδό Μελίνας Μερκούρη 17, απέναντι από το παλιό Κοιμητήριο, με θύμα την 69χρονη Νίκη Μηλίνη και δράστη άγνωστο- προς το παρόν- άτομο. Η έρευνα των διωκτικών αρχών οδηγείται σε άτομα που είχαν σχέσεις με το θύμα, όπως προκύπτει από τα έως τώρα στοιχεία.


>>>Απεργία τραπεζοϋπαλλήλων


Σε 24ωρη πανελλαδική απεργία κατέρχονται οι τραπεζοϋπάλληλοι την ερχόμενη Πέμπτη 20 Αυγούστου, διαμαρτυρόμενοι, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της ομοσπονδίας τους ΟΤΟΕ, για «την αδιαλλαξία της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών (ΕΕΤ), αλλά και για την προκλητική στάση των τραπεζιτών, που επιδιώκουν να επιτύχουν κατάργηση των κλαδικών συμβάσεων εργασίας και να καταφέρουν σοβαρό πλήγμα στην ανεξάρτητη αρχή του Οργανισμού Μεσολάβησης και Διαιτησίας (ΟΜΕΔ)».

>>>Να αρθεί ο σιδηροδρομικός αποκλεισμός



Την άρση του σιδηροδρομικού αποκλεισμού του Βόλου ζητάει ο δήμαρχος κ. Αλέκος Βούλγαρης με επιστολή του στον υπουργό Μεταφορών κ. Ευριπίδη Στυλιανίδη και δηλώνει πως αδυνατεί να κατανοήσει την στάση που κρατά η Κυβέρνηση, η οποία αποφάσισε δραματική συρρίκνωση δρομολογίων.




>>>Γ. Πρίντζος: Με κάλεσαν τηλεφωνικά μία ώρα πριν τα εγκαίνια


Δηλώσεις, για τους λόγους απουσίας του από τα εγκαίνια του δρόμου Χάνια-Κισσός, έκανε το μεσημέρι ο πρώην Νομάρχης Μαγνησίας κ. Γιαν. Πρίντζος. Τόνισε ότι το έργο υλοποιήθηκε σταδιακά από την εποχή της θητείας στη Νομαρχία του κ. Σκοτινιώτη, στη συνέχεια της δικής του και τώρα του κ. Παπατόλια. Υπογράμισε ότι ο ίδιος κλήθηκε τηλεφωνικά -από μία κυρία- να παραστεί στα εγκαίνια του έργου μία ώρα πριν την προγραμματισμένη ώρα των εγκαινίων. Ο κ. Πρίντζος πρόσθεσε πως δεν ήταν δυνατόν να φτάσει εκεί μέσα σε τόσο σύντομο χρόνο. Ανέφερε ότι δεν παρέστη γιατί ο σημερινός Νομάρχης κ. Παπατόλιας εγκαινιάζει μισοτελειωμένα έργα, όπως δεν θα παραστεί επίσης και στα αυριανά εγκαίνια του ταχυδιυλιστηρίου στο φράγμα Παναγιώτικο.
__________________


Ο χρήστης Κων/νος δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links
Απάντηση στο θέμα

Bookmarks

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας


Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Τοπικά νεα Κων/νος ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ 0 02-09-2009 09:46:
Τοπικά Νέα Κων/νος ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ 0 21-08-2009 13:48:
ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ Κων/νος ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ 0 20-08-2009 17:44:
ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ Κων/νος ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ 0 19-08-2009 14:42:
ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ Κων/νος ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ 0 18-08-2009 17:28:


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 13:29:.


Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam