Greek infotainment community

Greek infotainment community (https://www.lateam.gr/forum/)
-   Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ (https://www.lateam.gr/forum/f43/)
-   -   Απλές λύσεις για πιο υγιη μαλλιά (https://www.lateam.gr/forum/f43/aples-luseis-gia-pio-ugii-mallia-4377/)

Angie 24-03-2007 02:03:

Απλές λύσεις για πιο υγιη μαλλιά
 
• Εάν έχεις Ξηρά μαλλιά, διαχώρισε τον κρόκο ενός αυγού από το ασπράδι του, χτύπησε τα ξεχωριστά, μετά ανακάτεψε τα καλά και κάνε μασάζ στα μαλλιά με το μείγμα. Άφησε το να δράσει για 5 λεπτά και ξέπλυνε με ζεστό νερό.
• Εάν έχεις Λιπαρά μαλλιά, ανακάτεψε 225mlαπό πολτό νωπού φουντουκιού μέσα σε 225ml νερό προσθέτοντας το χυμό ενός μεγάλου λεμονιού. Όσο τα μαλλιά είναι ακόμα υγρά, πιάσε μια τούφα και με ένα κομμάτι βαμβάκι άπλωσε την κρέμα από την ρίζα ως την άκρη. Συνέχισε έτσι σε όλο το κεφάλι. Άφησε να δράσει για 20 λεπτά και ξέβγαλε.
• Εάν έχεις Πιτυρίδα, χτύπησε τους κρόκους δύο αυγών μαζί με 115 Ml ζεστό νερό. Κάνε μασάζ με το μείγμα στο τριχωτό της κεφαλής και άφησε το να δράσει για 10 λεπτά και ξέπλυνε. Στη συνέχεια ξέπλυνε ξανά με δύο κουταλιές ξίδι ανακατεμένες σε 225ml δροσερό νερό.
• Για Όγκο, ανακάτεψε ένα φλιτζάνι ξεθυμασμένη μπύρα με 3 φλιτζάνια νερό και λούσε τα μαλλιά σου. Ξέπλυνε πολύ καλά ή φτιάξε έναν πολτό από λιωμένες μπανάνες. Άπλωσε τον σε υγρά μαλλιά , περίμενε 15 λεπτά και έπειτα λούσε τα μαλλιά σου με σαμπουάν.


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 15:44:.

Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam