Greek infotainment community

Το Lateam είναι Ε Ν Α Ν Τ Ι Α σε οποιαδήποτε μορφή Π Ε Ι Ρ Α Τ Ε Ι Α Σ
Facebooktwitter
Επιστροφή   Greek infotainment community > ENJOY YOUR LIFE!!!!!!!!!! > Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Εμπόδια ομορφιάς το καλοκαίρι? Εδώ είναι οι έξυπνες λύσεις!!

This is a discussion on Εμπόδια ομορφιάς το καλοκαίρι? Εδώ είναι οι έξυπνες λύσεις!! within the Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ forums, part of the ENJOY YOUR LIFE!!!!!!!!!! category; Ιδρώνεις εύκολα, αφήνοντας στάμπες ή μήπως τώρα που καλοκαίριασε το δερματάκι σου είναι πολύ πιο λιπαρό; Διάβασε παρακάτω πώς θα ...

Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 04-07-2010, 18:49:   #1
ironitsa
Moderator
 
Το avatar του χρήστη ironitsa
 
Εγγραφή: Feb 2009
Περιοχή: LA
Μηνύματα: 2.768
Thanks: 555
Thanked 876 Times in 574 Posts
My Mood:
ironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enough
Προεπιλογή Εμπόδια ομορφιάς το καλοκαίρι? Εδώ είναι οι έξυπνες λύσεις!!



Ιδρώνεις εύκολα, αφήνοντας στάμπες ή μήπως τώρα που καλοκαίριασε το δερματάκι σου είναι πολύ πιο λιπαρό; Διάβασε παρακάτω πώς θα απαλλαγείς από τα βασανιστικά προβλήματα και τελικά να απολαύσεις τις διακοπές σου!

Μου σηκώθηκε η τρίχα:
μετά το ξύρισμα, είναι πολύ πιθανό -εδικά αν έχεις ευαίσθητο δέρμα- να μην μπορείς να ξεφορτωθείς με τίποτα κοκκινίλες και ερεθισμούς. Μια καταπραϋντική κρέμα με καλέντουλα- που είναι ιδανική και για δερματάκι μωρού- είναι ότι πρέπει για να ενυδατωθεί σωστά η επιδερμίδα σου μετά το ξυράφι! Γενικά φρόντισε, αφού το έχεις ξαναδεί το έργο μετά το ξύρισμα, να μην αφήνεις το ξύρισμα για την τελευταία στιγμή όπως για παράδειγμα 15 λεπτά πριν την παραλία, γιατί το αποτέλεσμα δε θα σε ευχαριστήσει. Τώρα που καλοκαίριασε φρόντισε να είσαι πάντα όσο γίνεται περιποιημένη από άποψη αποτρίχωσης γιατί ποτέ δεν ξέρεις που θα βρεθείς!

Λερώθηκες!
Μήπως απλά ιδρώνεις εύκολα; Αναρωτιέσαι πολλές φορές τι γίνεται και ακόμη δε βγήκες από το μπάνιο πρόλαβες να ιδρώσεις και να αφήσεις λεκέ στο καινούργιο σου μπλουζάκι; Δεν είναι τίποτα, απλά το ξύρισμα σε συνδυασμό με το ύφασμα και τη ζέστη έχουν ως αποτέλεσμα τις αντιαισθητικές στάμπες που σου φέρνουν στο μυαλό το λιγότερο φορτιγατζή! Μην αγχώνεσαι, χρησιμοποίησε μια λοσιόν μετά το ξύρισμα που να περιέχει υδροκινόνη, που είναι λευκαντικός παράγοντας και θα σου εξασφαλίσει πεντακάθαρες μασχάλες χωρίς στάμπες για όλο το καλοκαίρι!

Και το μυστικό:
κάθε τρίτο ξύρισμα άλλαξε ξυραφάκι και θα δεις μεγάλη διαφορά!

Μέχρι την τελευταία του σταγόνα: έχεις λιπαρό δέρμα και τώρα το καλοκαίρι, νομίζεις ότι μπορείς να αρχίσεις να μοιράζεις λάδι σε φίλους και γνωστούς; Δεν είναι τίποτα, απλά πρέπει να δώσεις λίγη παραπάνω προσοχή στη διαδικασία! Μετά τον καθαρισμό, καθάρισε ακόμη καλύτερα το πρόσωπο σου με τη βοήθεια του τόνερ 2 φορές τη μέρα. Ακόμη οι μάσκες προσώπου με βάση τον άργιλο είναι ότι πρέπει για εσένα έτσι ώστε να μειωθεί η λιπαρότητα της επιδερμίδας σου! Εννοείται ότι η σωστή διατροφή -φρούτα, λαχανικά κ.λ.π.- και η αποφυγή των λιπαρών τροφών ενισχύουν την καλή εικόνα του δέρματος σου και σου εξασφαλίζουν τέλειο δερματάκι και κάτω από την ήλιο!

Σπυράκια τέλος:
έχεις παρατηρήσει ότι η αντηλιακή σου κρέμα μπορεί να σου παρέχει την απαραίτητα προστασία από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου, σου "φουντώνει" όμως τα σπυράκια σου; Τότε δεν έχεις παρά να επιλέξεις ένα αντηλιακό που δεν έχει λιπαρή βάση (oil free) έτσι ώστε να μην τα προκαλούν να βγουν στην επιφάνεια. Και εδώ οι ώρες που κάθεσαι στον ήλιο, παίζουν μεγάλο ρόλο γιατί η πολύωρη έκθεση δεν αποκλείεται να προκαλέσει ακόμη και σε επιδερμίδες χωρίς ίχνος από σπυράκια, μεγάλη έξαρση! Οπότε αντηλιακό, καπέλο και μπανάκι μετά τις 5 το απόγευμα για να μη χρειαστεί να αντικρίσεις ούτε ένα σπυράκι!

Ξεφλουδίσαμε λοιπόν και τι να πούμε:
κάτι που έχεις ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα, κάτι που αντί για αντηλιακό με δείκτη προστασίας 50 πλακώθηκες στο λαδάκι για βαθύ μαύρισμα, δε θέλει και πολύ μέχρι να αρχίσεις να ξεφλουδίζεις σαν τρελή! Το κρύο ντους θα επιβραδύνει τη διαδικασία του ξεφλουδίσματος ενώ μετά το ντους δεν έχεις παρά να απλώσεις μια σούπερ ενυδατική κρέμα με αλόε βέρα- που είναι πλούσια σε ενυδατικά συστατικά και είναι ιδανική για το κάψιμο- απορροφώντας την ξηρότητα και το κάψιμο σχεδόν στο 100%. Κάνε ότι περνάει από το χέρι σου για να μην πειράζεις το ξεφλούδισμα καθόλου και να μην ακουμπάς καθόλου τα χέρια σου επάνω στην περιοχή έτσι ώστε να "φτιάξει" όσο το δυνατόν γρηγορότερα!
__________________

Ο χρήστης ironitsa δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
The Following User Says Thank You to ironitsa For This Useful Post:
Stella (04-07-2010)
Sponsored Links
Απάντηση στο θέμα

Bookmarks

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας


Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Πεζοδρόμια χωρίς εμπόδια και ίσες ευκαιρίες ζητούν τα άτομα με προβλήματα όρασης LATEAM RSS NEWS 0 16-10-2010 09:49:
Καλοκαιρινά προβλήματα ομορφιάς... ironitsa Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 0 31-07-2010 13:13:
Έξυπνες λύσεις για «επιτυχημένη» τρίτη ηλικία LATEAM RSS NEWS 0 26-04-2010 11:20:
Συνταγές…ομορφιάς με πορτοκάλι ironitsa Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 0 24-01-2010 17:26:
Η υπαραχνοειδής αιμορραγία είναι πιθανότερο να εκδηλωθεί τον χειμώνα παρά το καλοκαίρι LATEAM RSS NEWS 0 06-04-2009 11:37:


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 04:34:.


Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam