Greek infotainment community

Το Lateam είναι Ε Ν Α Ν Τ Ι Α σε οποιαδήποτε μορφή Π Ε Ι Ρ Α Τ Ε Ι Α Σ
Facebooktwitter
Επιστροφή   Greek infotainment community > ENJOY YOUR LIFE!!!!!!!!!! > Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

New sexy smokey eyes...

This is a discussion on New sexy smokey eyes... within the Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ forums, part of the ENJOY YOUR LIFE!!!!!!!!!! category; Επειδή κάθε χρόνο τέτοια εποχή- κρύβεις τις καλοκαιρινές σου σκιές και σε πιάνει η νοσταλγία του διαχρονικά σέξι smokey eye, ...

Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 13-09-2010, 15:53:   #1
ironitsa
Moderator
 
Το avatar του χρήστη ironitsa
 
Εγγραφή: Feb 2009
Περιοχή: LA
Μηνύματα: 2.768
Thanks: 555
Thanked 876 Times in 574 Posts
My Mood:
ironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enough
Προεπιλογή New sexy smokey eyes...


Επειδή κάθε χρόνο τέτοια εποχή- κρύβεις τις καλοκαιρινές σου σκιές και σε πιάνει η νοσταλγία του διαχρονικά σέξι smokey eye, δεν έχεις παρά να μάθεις τα πάντα για το πώς θα πετύχεις το πιο ανατρεπτικό λουκ της σεζόν. Ξέχασε αυτά που ξέρεις και ανέδειξε τον πιο σέξι εαυτό σου δίνοντας έμφαση στο βλέμμα σου!

H Κέιτ Μος λέει ναι στο νεό smokey και μαγνητίζει!


Γενικά τα χρώματα: φέτος το smokey που θα σε κερδίσει είναι πιο απαλό με χρώματα όπως το μπεζ, το γκρι, το μοβ που δεν έχει πολύ μαύρο μέσα( το οποίο "αγριεύει" το βλέμμα περισσότερο ). Το blue navy είναι η σούπερ έκπληξη της σεζόν!

Μυστικό 1ο: στα απαλά χείλη, αφού (όλα κι όλα) δε γίνεται να τονίσεις και μάτια και χείλη μιας και ο φόβος να φλερτάρεις με το too much είναι πολύ μεγάλος. Ένα ματ κραγιόν σε φυσική απόχρωση (κοντά στην απόχρωση των χειλιών σου) σου εξασφαλίζει την προσοχή που αποζητάς στα γατίσια ματάκια σου!

Τιπ: όταν απλώσεις τη σκούρα απόχρωση τότε καλά θα κάνεις να είσαι συγκρατημένη. Καλύτερα λίγη μοβ σκούρα σκιά λιγότερο παρά να δείχνεις σα να σου μαύρισε κάποιος το μάτι. Είναι προτιμότερο να προσθέσεις κατά βούληση λίγο χρώμα παρά να σου σπάσουν τα νεύρα προσπαθώντας να "απαλύνεις" το smokey σου!

Μυστικό 2ο: στις έντονες αποχρώσεις. Αν είσαι πρασινομάτα προτίμησε το μοβ που κάνει θαύματα στο μακιγιάζ σου, αν έχεις καστανά μάτια τόλμησε την σκούρα καφέ απόχρωση που θα τραβήξει όλα τα βλέμματα επάνω σου ενώ αν έχεις μπλε μάτια η ψυχρή γκρι απόχρωση σε συνδυασμό με την τρέντι bleu navy θα σε μεταμορφώσει! Σκέψου το ενδεχόμενο ενός πολύχρωμου smokey eye. Μπορείς να δημιουργήσεις ένα αξέχαστο smokey με γκρι, καφέ και navy blue που θα αφήσει εποχή!

Τιπ: χρησιμοποίησε μια ανοιχτόχρωμη σκιά όπως μια μπεζ για να "τονίσεις" την περιοχή των ματιών από τις βλεφαρίδες σου μέχρι το φρύδι και θα δεις το smokey σου πιο εντυπωσιακό από ποτέ!
__________________

Ο χρήστης ironitsa δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
The Following User Says Thank You to ironitsa For This Useful Post:
Stella (13-09-2010)
Sponsored Links
Απάντηση στο θέμα

Bookmarks

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας


Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Sexy Legs =-XXX-= P@ntelis Web ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ 0 28-12-2006 20:13:
Sexy&house! Stefania Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ 0 22-08-2006 09:36:


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 07:31:.


Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam