Greek infotainment community

Το Lateam είναι Ε Ν Α Ν Τ Ι Α σε οποιαδήποτε μορφή Π Ε Ι Ρ Α Τ Ε Ι Α Σ
Facebooktwitter
Επιστροφή   Greek infotainment community > ENJOY YOUR LIFE!!!!!!!!!! > Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Σεξ: Το μυστικό του οργασμού βρίσκεται στα γονίδια!

This is a discussion on Σεξ: Το μυστικό του οργασμού βρίσκεται στα γονίδια! within the Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ forums, part of the ENJOY YOUR LIFE!!!!!!!!!! category; Μπορεί στις δυτικές κοινωνίες, η γυναίκα να έχει σε ένα μεγάλο ποσοστό αποβάλλει την εικόνα του "αδύναμου φύλου", σε ορισμένους ...

Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 25-03-2007, 17:17:   #1
Angie
LaTeamer
 
Εγγραφή: Feb 2007
Μηνύματα: 119
Thanks: 0
Thanked 4 Times in 4 Posts
Angie is on a distinguished road
Προεπιλογή Σεξ: Το μυστικό του οργασμού βρίσκεται στα γονίδια!

Μπορεί στις δυτικές κοινωνίες, η γυναίκα να έχει σε ένα μεγάλο ποσοστό αποβάλλει την εικόνα του "αδύναμου φύλου", σε ορισμένους τομείς, όμως, όπως στον έρωτα, η ανισότητα είναι αρκετά εμφανής. Σύμφωνα με μελέτες, το 12%-15% των γυναικών δεν έχουν οργασμό, ενώ το αντίστοιχο ποσοστό στους άνδρες αγγίζει μόλις το 2%.
Επίσης, ενώ μία γυναίκα χρειάζεται τουλάχιστον 12 λεπτά για να φτάσει σε οργασμό, για έναν άνδρα 2,5 λεπτά είναι αρκετά. Μέχρι τώρα, οι επιστήμονες τόνιζαν, πως η συγκεκριμένη γυναικεία αδυναμία οφείλεται κυρίως σε ψυχολογικούς, πολιτιστικούς και θρησκευτικούς παράγοντες. Βρετανοί επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο του Keele και το Πανεπιστήμιο του Λονδίνου όμως, επισημαίνουν, πως το μυστικό του γυναικείου οργασμού, βρίσκεται στα γονίδια. Βρετανοί επιστήμονες μελέτησαν τις περιπτώσεις 4000 διδύμων γυναικών και ανακάλυψαν, πως όπως συμβαίνει και με τις καρδιολογικές παθήσεις, το άγχος και την κατάθλιψη τα γονίδια παίζουν ρόλο και στην ικανότητα να φτάσει μια γυναίκα σε οργασμό. Τα αποτελέσματα της έρευνας δημοσιεύθηκε στην επιθεώρηση Biology Letters.

Μύθοι και πραγματικότητες
Οι θεωρίες για το γυναικείο οργασμό είναι ποικίλες. Σύμφωνα με κάποιες, είναι ένας τρόπος για τις γυναίκες για να εκτιμούν αν ένας άνδρας μπορεί να είναι μακροπρόθεσμα ένας καλός σύντροφος. Σύμφωνα με άλλες, μπορεί να αυξάνει τη γονιμότητα.

Ο καθηγητής Τιμ Σπέκτορ της Μονάδας Ερευνών σε Διδύμους του Νοσοκομείου Σεντ Τόμας στο Λονδίνο και οι συνάδελφοί του διεξήγαγαν τεστ DNA σε περισσότερες από 4000 γυναίκες, από 19 έως 83 ετών, οι μισές από τις οποίες ήταν μονογενείς δίδυμοι και οι άλλες μισές μη μονογενείς, ενώ τους ζήτησαν να απαντήσουν σε ερωτηματολόγιο σχετικό με την ερωτική τους ζωή.

Ανακάλυψαν, ότι η συχνότητα οργασμών ήταν πιο υψηλή στις μονογενείς διδύμους, οι οποίες μοιράζονται το ίδιο DNA, κάτι που οδηγεί τους επιστήμονες στο συμπέρασμα, ότι τα γονίδια είναι μία πολύ σημαντική συνιστώσα.

Όπως δήλωσε ο κ. Σπέκτορ, "βρήκαμε, ότι η διακύμανση της ικανότητας να φτάσει μια γυναίκα σε οργασμό οφείλεται σε ποσοστό 34% ως 45% σε γενετικούς παράγοντες", προσθέτοντας, ότι "υπάρχει η επίδραση των βιολογικών παραγόντων, οι οποίοι δεν μπορούν να αποδοθούν καθαρά στην ανατροφή, τη θρησκεία ή τη φυλή".

Μάλιστα, διερωτώμενος γιατί υπάρχει η βιολογική διαφορά, όσον αφορά στον οργασμό, στα δύο φύλα, σημείωσε, ότι "το γεγονός, ότι μέρος της κληρονομείται δείχνει, ότι η εξέλιξη παίζει κάποιο ρόλο".

Επίσης, σύμφωνα με την έρευνα, οι γυναίκες, που έχουν τη δυνατότητα να φτάνουν εύκολα σε οργασμό, δεν χρειάζονται απαραίτητα έναν καλό ερωτικό παρτενέρ.

Ανοίγει το δρόμο
Αν οι επιστήμονες μπορέσουν να βρουν ποια γονίδια επηρεάζουν τον οργασμό και τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν, τότε μπορεί να ανοίξουν το δρόμο για μελλοντικές θεραπείες για τις γυναίκες, που δεν μπορούν να φτάσουν σε οργασμό.

Πάντως, η Δρ Μάργκαρετ Ρις, ειδικός στις δυσλειτουργίες της γυναικείας σεξουαλικότητας, τόνισε, πως πρόκειται για πολύ ενδιαφέροντα συμπεράσματα, αλλά αρκετά απλά, καθώς όπως τονίζει, οι παράγοντες είναι πολλοί και ο ένας επηρεάζει τον άλλο, όπως η μειωμένη διάθεση, προβλήματα στη διέγερση, πόνος, κάτι που κάνει δύσκολο ένα μόνο φάρμακο, να μπορεί να λύσει το πρόβλημα.
Ο χρήστης Angie δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links
Απάντηση στο θέμα

Bookmarks

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας


Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Αποκαλύφθηκε το μυστικό της γάτας! LATEAM RSS NEWS 0 16-11-2010 14:50:
Το μυστικό της επιτυχημένης δίαιτας ironitsa ΥΓΕΙΑ 0 26-03-2010 20:34:
Το μυστικό της πραγματικής αγάπης βρίσκεται στα γονίδια LATEAM RSS NEWS 0 26-05-2009 14:10:
Το μυστικό για τη γέννηση αγοριών LATEAM RSS NEWS 0 23-04-2008 16:18:
Το μυστικό για να κάνετε γιο! Stefania ΕΛΛΑΔΑ 2 10-11-2006 12:55:


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 20:44:.


Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam