Greek infotainment community

Το Lateam είναι Ε Ν Α Ν Τ Ι Α σε οποιαδήποτε μορφή Π Ε Ι Ρ Α Τ Ε Ι Α Σ
Facebooktwitter
Επιστροφή   Greek infotainment community > ENJOY YOUR LIFE!!!!!!!!!! > Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Λάθη που μπορεί να σου στερήσουν.. τον παράδεισο

This is a discussion on Λάθη που μπορεί να σου στερήσουν.. τον παράδεισο within the Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ forums, part of the ENJOY YOUR LIFE!!!!!!!!!! category; Εδώ και καιρό βγαίνεις με ένα παιδί, μα τι παιδί! Και ενώ ο δεσμός σας κυλάει αρμονικά και όλα φαίνονται ...

Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 13-09-2010, 15:58:   #1
ironitsa
Moderator
 
Το avatar του χρήστη ironitsa
 
Εγγραφή: Feb 2009
Περιοχή: LA
Μηνύματα: 2.768
Thanks: 555
Thanked 876 Times in 574 Posts
My Mood:
ironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enough
Προεπιλογή Λάθη που μπορεί να σου στερήσουν.. τον παράδεισο


Εδώ και καιρό βγαίνεις με ένα παιδί, μα τι παιδί! Και ενώ ο δεσμός σας κυλάει αρμονικά και όλα φαίνονται να οδηγούν στον παράδεισο, υπάρχουν δέκα ασυνείδητα λάθη που μπορούν να απειλήσουν την ευτυχία σου. Δες πώς μπορείς να τα διορθώσεις άμεσα, πριν σε βγάλουν προτεινόμενη και βρεθείς ξαφνικά έξω τον μεγάλο τελικό.

Νούμερο 10: Κάνεις χαζές συζητήσεις


Δεν χρειάζεται να αναλύετε καθημερινά τα "Αιωρούμενα Σωματίδια" του Ουελμπέκ. Όμως σε περίπτωση που το λεξιλόγιο, το δικό σου και της παρέα σου περιορίζεται σε δέκα λέξεις και στο τρίπτυχο - ''μαλλιά, ρούχα, μακιγιάζ'' - κινδυνεύεις να σε πετάξει από την αγκαλιά του, γρηγορότερα απ' όσο περιμένεις. Περιόρισε τα επιφωνήματα, τις αγκαλίτσες και τις ζουζουνιές παντός τύπου. Αν δεν είσαι χαζή, δεν χρειάζεται να το παίζεις.

Νούμερο 9: Κάνεις σεξ σαν πορνοστάρ

Φυσικά και ο καλός σου θέλει να παίρνεις πρωτοβουλίες στο κρεβάτι. Αν όμως τον παρασέρνεις καθημερινά σε ανεξερεύνητες περιοχές της σεξουαλικής σφαίρας, κάποια στιγμή θα απορήσει. Και με το δίκιο του. Κι άντε μετά να του εξηγείς πού έμαθες τόσα σεξουαλικά κόλπα. Σεξουαλικότητα χωρίς όρια ή με μέτρο, μπορεί να του δώσει την εντύπωση, ενός ατόμου με σοβαρά προβλήματα αυτοσεβασμού ή αυτοελέγχου. Δίνε κάθε τόσο μόνο μια γεύση του τι μπορείς να κάνεις, και άσε κι εκείνον να παίρνει κάποιες πρωτοβουλίες στο κρεβάτι.

Νούμερο 8: Δε σε χωνεύει κανένας κολλητός του

Φαίνεται πως οι φίλοι του αποφεύγουν επιμελώς να έχουν οποιαδήποτε επαφή μαζί σου. Εκείνος προσπαθεί διαρκώς να πείσει τον περίγυρό του, για το πόσο καλή είσαι. Αλλά είναι μαθηματικά αποδεδειγμένο πως κάποια στιγμή θα κουραστεί από τη διαρκή προσπάθεια. Προσέγγισε τους ανθρώπους που εμπιστεύεται. Αν σε συμπαθήσουν, θα σταματήσουν να δηλητηριάζουν τη σχέση σας.

Νούμερο 7: Πρέπει να σε εμψυχώνει διαρκώς

Έχεις ανάγκη τη δική του εμψύχωση για να βγεις να αντιμετωπίσεις τον έξω κόσμο. Αν πρέπει να σου συμπαρίσταται διαρκώς στα βάσανα που σου φόρτωσε η άπονη ζωή, πρόσεξε! Κάποια στιγμή ο καλός σου θα βαρεθεί να ασχολείται με τα προβλήματα σου και θα προτιμήσει να ασχοληθεί με τη δική του ζωή. Μην κλαψουρίζεις για όλα. Όποτε προθυμοποιηθεί, άκου τη συμβουλή του.

Νούμερο 6: Έχεις καβούρια στην τσέπη


Τον αφήνεις να πληρώνει τα έξοδα και των δύο στο σινεμά, το εστιατόριο, τα ταξίδια και γενικά παντού. Είτε το κάνεις επειδή πιστεύεις πως ο άντρας πρέπει να πληρώνει στη σχέση, είτε γιατί δεν έχεις την οικονομική δυνατότητα, βγάλε σήμερα κιόλας τα καβούρια από τις τσέπες. Πλήρωσε εσύ, στην επόμενη έξοδό σας. Βρες τον τρόπο να περνάτε καλά σε μέρη που δεν θα κοστίζουν ακριβά. Πες του πως προτιμάς να σπαταλά χρόνο και όχι χρήμα για σένα.

Νούμερο 5: Παίρνεις τα πάντα ως δεδομένα

Επειδή έχει ένα καλό εισόδημα και μπορεί να σου προσφέρει κάποιες ανέσεις, αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να τον θεωρείς δεδομένο. Πάτα γερά στα πόδια σου. Βρες μια δουλειά που να σου ταιριάζει και μην επαναπαύεσαι στο δικό του εισόδημα ή την πιστωτική του κάρτα. Τίποτα και κανένας δεν είναι δεδομένος σε αυτή τη ζωή!

Νούμερο 4: Έχεις τσακωθεί με το σαπούνι σου


Είτε δεν προλαβαίνεις, είτε βαριέσαι, καταλήγεις να μην ασχολείσαι με αυτό που ονομάζουμε προσωπική υγιεινή. Η χαλάουα, το πιστολάκι και το μανικιούρ αποτελούν τη μισή αρχοντιά. Η άλλη μισή είναι η καθαριότητα. Αν μονίμως πρέπει να ανέχεται τη μπόχα που αναδύει το σπίτι ή τα ρούχα σου, πώς θα σε περάσει στον τελικό; Σίγουρα θα γελάσεις, αλλά: Κάνε κι ένα μπάνιο. Άλλαζε συχνά τις πετσέτες και πλύνε κανένα πιάτο πού και πού. Πίστεψέ με. Θα το εκτιμήσει δεόντως.

Νούμερο 3: Είσαι στην κοσμάρα σου

Το σύμπαν είναι ένα παράξενο και μυστήριο μέρος. Καθημερινά συναντάς φαινόμενα και καταστάσεις που χρίζουν μιας περαιτέρω ανάλυσης. Δεν μπορείς απλά να αντιμετωπίζεις με απάθεια οτιδήποτε βρεθεί στο διάβα σου. Σε λίγο καιρό δεν θα έχετε τίποτα να πείτε. Και μην παραπονεθείς μετά, που θα τον ψάχνεις και το κινητό του θα ναι κλειστό. Ξύπνα. Δείξε ενδιαφέρον για πράγματα που του αρέσουν. Στην τελική αν ήθελε απλώς μια κρεμάστρα, θα αγόραζε μία από το ΙΚΕΑ.

Νούμερο 2: Έχεις μπλεξίματα νομικής φύσεως

Τα μπλεξίματα με το νόμο συγχωρούνται μόνο αν είσαι η Κέιτ από το ''Λόστ''. Εκεί θα σε διεκδικούσαν όχι ένας, αλλά δύο άντρες. Σε κάθε άλλη περίπτωση μην περιμένεις να καταλάβει ο καλός σου, γιατί έκλεψες εκείνη τη ζώνη ή πως έφτασες να χάσεις στο ίδιο βράδυ δίπλωμα κι αυτοκίνητο, μ' ένα απλό φύσημα στο αλκοτέστ. Άσε κατά μέρος τα μπλεξίματα με την αστυνομία (όσες βγαίνουν με μπάτσο εξαιρούνται). Η περίοδος χάριτος των εφηβικών αναζητήσεων έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Άλλωστε, πόσο σοβαρά μπορεί να πάρει ένας άντρας μια γυναίκα που δεν έχει αίσθηση του σωστού και του λάθους, ή κάποια που δεν σέβεται την ιδιοκτησία των άλλων;

Νούμερο 1: Στηρίζεσαι μόνο στην ομορφιά σου

Στην ποδιά σου σφάζονται παλικάρια. Την ομορφιά σου θα ζήλευαν πολλές γυναίκες... και άλλοι τόσοι άντρες. Νομίζεις πως αυτό είναι αρκετό για να μείνει κοντά σου; Κάνεις μέγα λάθος. Φυσικά, ο πρώτος λόγος που σε επέλεξε ήταν η εξωτερική σου εμφάνιση. Στην πορεία όμως, πρέπει να βρει κι άλλες αρετές για να τον κρατήσεις. Δείξε πως διαθέτεις όλο το πακέτο. Δεν είσαι δίπλα του μια απλή διακοσμητική γλάστρα. Ανάδειξε τα προσόντα σου (καλλιτεχνικά, πνευματικά) και δεν θα βγεις ποτέ προτεινόμενη στην καρδιά του.
__________________

Ο χρήστης ironitsa δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links
Απάντηση στο θέμα

Bookmarks

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας


Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Λάθη στο σεξ που σου κοστίζουν την απόλαυση.. ironitsa Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 0 06-11-2010 21:28:
15 κοινά λάθη στο γυμναστήριο Dreamrider ΥΓΕΙΑ 0 04-06-2010 10:23:
Τραγικά λάθη LATEAM RSS NEWS 0 05-05-2008 13:00:
ΛΑΘΗ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ! Stefania ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ 2 17-02-2007 19:52:
ΛΑΘΗ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ 2! Stefania ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ 0 17-02-2007 18:52:


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 13:07:.


Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam