Greek infotainment community

Το Lateam είναι Ε Ν Α Ν Τ Ι Α σε οποιαδήποτε μορφή Π Ε Ι Ρ Α Τ Ε Ι Α Σ
Facebooktwitter
Επιστροφή   Greek infotainment community > ENJOY YOUR LIFE!!!!!!!!!! > Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Δείξε μικρότερη με απλές και έξυπνες κινήσεις

This is a discussion on Δείξε μικρότερη με απλές και έξυπνες κινήσεις within the Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ forums, part of the ENJOY YOUR LIFE!!!!!!!!!! category; Αναρωτήθηκες ποτέ τι μπορεί να είναι αυτό που σε κάνει να δείχνεις μεγαλύτερη; Σίγουρα δεν είναι μόνο οι ρυτίδες αλλά ...

Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 29-03-2010, 17:10:   #1
ironitsa
Moderator
 
Το avatar του χρήστη ironitsa
 
Εγγραφή: Feb 2009
Περιοχή: LA
Μηνύματα: 2.768
Thanks: 555
Thanked 876 Times in 574 Posts
My Mood:
ironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enough
Προεπιλογή Δείξε μικρότερη με απλές και έξυπνες κινήσεις




Αναρωτήθηκες ποτέ τι μπορεί να είναι αυτό που σε κάνει να δείχνεις μεγαλύτερη; Σίγουρα δεν είναι μόνο οι ρυτίδες αλλά και πολλά άλλα που σε μεγαλώνουν χωρίς να το καταλάβεις!

Μεγάλοι πόροι: + 3χρόνια
! Ο ήλιος μπορεί να προκαλέσει ανεπανόρθωτη ζημιά στο δερματάκι σου , όπως πολύ καλά ξέρεις και ως συνέπεια της έκθεσης στο ήλιο οι πόροι σου δείχνουν μεγαλύτεροι και το προσωπάκι σου θαμπό.
Πες ναι στο φυσικό χυμό πορτοκάλι για βιταμίνη C που θα κάνει θαύματα στα μαλλιά, τα νύχια και το δερματάκι σου!
Τι να κάνεις: η απολέπιση είναι το παν όταν μιλάμε για πόρους. Κάνε το σκράμπ σου κάθε τουλάχιστον 2 φορές την εβδομάδα και διώξε τα νεκρά κύτταρα και 3 χρονάκια από επάνω σου χωρίς κόπο! Μην ξεχνάς τις βιταμίνες σου από τα αγαπημένα σου φρούτα που θα κάνουν το δέρμα σου να δείχνει ακόμη πιο λαμπερό!

Φακίδες στο στήθος
: +10 χρόνια! Ακόμη και αν σου αρέσουν οι φακιδούλες στο στήθος σου, έχει κατά νου ότι σχετίζονται άμεσα με την έκθεση σου στον ήλιο και ότι σου προσθέτουν περίπου μια δεκαετία!
Τι να κάνεις: για να αποφύγεις τις φακίδες σε αυτό ακριβώς το σημείο η λύση είναι μία: να μην ξεχνάς το αντηλιακό σου αλλά αντίθετα να το απλώνεις σχολαστικά στο δέρμα σου( ειδικά το καλοκαίρι) με μια ιδιαίτερη προσοχή στο στήθος σου που είναι πολύ ευαίσθητο.

Τα "κίτρινα" νύχια: +5 χρόνια!
Σίγουρα σου αρέσει να βάφεις τα νυχάκια σου με τόσα τέλεια χρώματα ειδικά από εδώ και πέρα-ροζ, κοραλί, φούξια- που είναι δύσκολο να αντισταθείς στον πειρασμό και να αφήσεις τα νύχια σου χωρίς χρώμα. Σκέφτηκες όμως να τα αφήσεις να ξεκουραστούν λιγάκι μιας και μόνο έτσι θα ξεφορτωθεί την κίτρινη όψη που έχουν αρχίσει να παίρνουν; Άφησε για λίγο τα νυχάκια σου να "αναπνεύσουν" από τα βερνίκια και θα δεις πώς μέσα σε λίγες μόνο μέρες θα ξαναβρούν το φυσικό τους χρωματάκι!
Τι να κάνεις: προσπάθησε να θρέψεις τα νυχάκια σου απλώνοντας τους ένα ειδικό προϊόν από αυτά που θα βρεις στο εμπόριο που θα βοηθήσει ώστε να φύγει γρηγορότερα η κιτρινίλα. Άπλωσε τη βάση σου αφού περάσεις το βερνίκι που θα ενυδατώσει τα νύχια σου και άφησε τα να ξαναβρούν το χαμένο τους χρωματάκι!
Τιπ: η διατροφή σου παίζει τεράστιο ρόλο και για τα νύχια σου , οπότε προσπάθησε να καταναλώνεις όσο περισσότερα φρούτα και λαχανικά μπορεί και ξέχνα το γρήγορο φαγητό και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα τα δεις να βρίσκουν τη χαμένη του λάμψη!

Βλέπεις τα ούλα σου να υποχωρούν;+10 χρόνια
: μην ανησυχείς δεν είναι τίποτα, όλων τα ούλα υποχωρούν αλλά όταν αυτό συμβαίνει πριν τα 40 σου τότε αυτό δε μπορεί παρά να σου προσθέτει χρόνια!
Τι να κάνεις: αν δεν παραμελείς τη στοματική σου υγιεινή και δεν επισκέπτεσαι τον οδοντίατρο σου ανά τακτά χρονικά διαστήματα για τον καθαρισμό, δε θα ξέρεις σε τι φάση βρίσκεται το στοματάκι σου! Μην παραμελείς να τα βουρτσίζεις σωστά μετά από κάθε γεύμα και να επισκέπτεσαι συχνά τον οδοντογιατρό σου!

Μαλλιά με όγκο: -3 χρόνια! Έχεις προσέξει ποτέ μια γυναίκα όταν την κοιτάζεις από πίσω και βλέπεις ότι έχει ωραία μακριά με όγκο μαλλιά πώς αυτόματα υποθέτεις ότι πρόκειται για μια νέα κοπέλα; Ακόμη και υποσυνείδητα, το "πλούσιο" μαλλί είναι συνώνυμο της νεότητας!
Τι να κάνεις: αν έχεις λεπτά μαλλιά- δεν υπάρχει λόγος να σε στεναχωρήσουμε αλλά η ποιότητα του μαλλιού δεν αλλάζει από τη μία μέρα στην άλλη- φρόντιζε να τα λούζεις συχνά έτσι ώστε να δημιουργείται η ψευδαίσθηση της πλούσιας κόμης! Φυσικά η διατροφή παίζει τεράστιο ρόλο για την "υγεία" του μαλλιού σου και έτσι και εδώ η λύση είναι τα φρούτα και τα λαχανικά! Τα προϊόντα του εμπορίου για όγκο θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις τα μαλλάκια που θα σου αφαιρέσουν από επάνω σου τουλάχιστον 3 χρόνια!

"Γεμάτα" φρύδια:- 5 χρόνια!
Επειδή τείνουμε να χάνουμε πολύτιμες τριχούλες από τα φρύδια μας καθώς μεγαλώνουμε, ένα είναι σίγουρο: τα πυκνά φρύδια μας μικραίνουν!
Τι να κάνεις: σταμάτησε να βγάζεις κάθε λίγο και λιγάκι κάθε μια τριχούλα που κάνει την εμφάνιση της στα φρύδια σου και άφηνε τα πού και πού άβγαλτα. Εκτός του ότι είναι απίστευτα in εδώ και πολλές σεζόν είναι και απίστευτα σέξι!



Πηγή:stifora.gr
__________________

Ο χρήστης ironitsa δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links
Απάντηση στο θέμα

Bookmarks

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας


Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Δείξε μου το Τασάκι σου Nα σου πω Ποιος Είσαι. . . Κατερίνα ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ 0 20-06-2008 22:36:
Δειξε μου την επιφανεια εργασιας του pc σας jim_pap_2 ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ 10 29-01-2008 23:20:
Απλές λύσεις για πιο υγιη μαλλιά Angie Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 0 24-03-2007 02:03:
Πιο απλές και προσιτές οι χρεώσεις στο i-mode ilias ΚΙΝΗΤΗ 0 28-12-2006 20:34:
Iνδία: H μικρότερη βίβλος geodon ΔΙΕΘΝΗ ΝΕΑ 0 22-12-2006 17:03:


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 07:58:.


Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam