Greek infotainment community

Το Lateam είναι Ε Ν Α Ν Τ Ι Α σε οποιαδήποτε μορφή Π Ε Ι Ρ Α Τ Ε Ι Α Σ
Facebooktwitter
Επιστροφή   Greek infotainment community > ENJOY YOUR LIFE!!!!!!!!!! > Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Παρθένα ετών 30!

This is a discussion on Παρθένα ετών 30! within the Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ forums, part of the ENJOY YOUR LIFE!!!!!!!!!! category; Αν δεν πιστεύετε ότι σήμερα υπάρχει γυναίκα ετών 30 που δεν έχει κάνει σεξ, μπείτε στο internet και κάντε κλικ ...

Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 10-05-2008, 14:01:   #1
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.919
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Προεπιλογή Παρθένα ετών 30!Αν δεν πιστεύετε ότι σήμερα υπάρχει γυναίκα ετών 30 που δεν έχει κάνει σεξ, μπείτε στο internet και κάντε κλικ σε κάποιο σχετικό με την παρθενία blog. Θα διαπιστώσετε ότι, εκτός από ενήλικες γυναίκες, υπάρχουν και ενήλικοι άντρες που παραμένουν παρθένοι. Σε μια εποχή όπου το σεξ κυριαρχεί σε όλες τις πτυχές της ζωής μας κάνουμε σεξ, μιλάμε γι αυτό, διαβάζουμε, ακούμε, οι διαφημίσεις το χρησιμοποιούν κατά κόρον και τα σεξουαλικά σκάνδαλα αποτελούν πρώτη είδηση, η ύπαρξη γυναικών και αντρών που στα 25, ακόμη και στα 30 τους δεν έχουν κάνει σεξ, μοιάζει εξωπραγματική. Όμως τα blogs όπου νέοι και λιγότερο νέοι ανταλλάσσουν τις απόψεις τους περί παρθενίας και εξομολογούνται τις σεξουαλικές τους εμπειρίες αποδεικνύουν πως κάθε άλλο παρά ανύπαρκτο είναι το φαινόμενο των ενήλικων παρθένων. Το ίδιο μας διαβεβαιώνουν ψυχολόγοι, σεξολόγοι και γυναικολόγοι.

Νέα, όμορφη, αλλά
Όταν μιλάμε για μια γυναίκα που στα τριάντα της παραμένει παρθένα, δεν αναφερόμαστε στις περιπτώσεις εκείνες που για λόγους θρησκευτικούς και παραδοσιακούς διατηρούν την παρθενία τους μέχρι την πρώτη νύχτα του γάμου τους, ούτε σε εκείνες που έχουν τάξει εαυτόν στην υπηρεσία του Θεού. Οι γυναίκες αυτές έκαναν συνειδητά την επιλογή τους και είναι συμφιλιωμένες με την παρθενία τους. Όμως το γιατί μια γυναίκα 30 ετών, που εκ πρώτης όψεως είναι μια χαρά, ενταγμένη απόλυτα στο κοινωνικό σύνολο, εργαζόμενη, όμορφη και με φυσιολογικό I.Q., παραμένει παρθένα είναι απορίας άξιο.

Κι όμως, υπάρχει εξήγηση
Πώς νιώθει και τι σκέφτεται αυτή η γυναίκα που ζει ανάμεσα σε άλλες, νεότερες, συνομήλικες ή μεγαλύτερες, οι οποίες όχι μόνο κάνουν σεξ, αλλά και μιλούν συνεχώς γι αυτό; Κατ αρχάς, λένε οι ειδικοί, οι γυναίκες αυτές κρατάνε το μυστικό τους επτασφράγιστο. Δεν διανοούνται να το εξομολογηθούν ούτε στο πιο οικείο τους πρόσωπο, καθώς διακατέχονται από το άγχος ότι θα θεωρηθούν «ανώμαλες». Όσον αφορά το γιατί μέχρι αυτή την ηλικία δεν δημιούργησαν σχέσεις οικειότητας με το άλλο φύλο, συνήθως η απάντηση είναι: Δεν συνάντησα ακόμη τον κατάλληλο άντρα! Με άλλα λόγια, οι γυναίκες αυτές διακατέχονται από τελειομανία:

*Αναζητούν τον ιδανικό άντρα και απορρίπτουν κάθε άλλον που δεν ανταποκρίνεται στο πρότυπό τους.

*Εξιδανικεύουν τη φάση της ερωτικής σχέσης που προηγείται της σεξουαλικής επαφής.

*Έχουν υπερβολικές προσδοκίες από τη σχέση τους με έναν άντρα.

Δεδομένου λοιπόν ότι στην πραγματικότητα δεν υπάρχουν ούτε ιδανικές σχέσεις, ούτε ιδανικοί άντρες, ούτε καν επαρκής χρόνος για τη δημιουργία οικειότητας ανάμεσα σε ένα ζευγάρι πριν από την πρώτη του σεξουαλική επαφή, δεν απομένει τίποτε άλλο παρά η αυτο-καταδίκη τους στην παρθενία.

Ζωή σαν παραμύθι
Η εξήγηση, δηλαδή, της διατήρησης της παρθενίας μέχρι μεγάλη ηλικία είναι άμεσα συνδεδεμένη με την επιλογή να ζούμε στο δικό μας ιδανικό κόσμο, περιμένοντας τον πρίγκιπα του παραμυθιού, και με την άρνηση να έρθουμε αντιμέτωποι με την πραγματικότητα. Οι παρθένες ετών 30 είναι σαφές ότι ανάμεσα στο παραμύθι και την πραγματικότητα... ουρλιάζουν: ΠΑΡΑΜΥΘΙΙΙ... Και υιοθετώντας αυτή τη στάση ζωής, η απόρριψη του εκάστοτε μνηστήρα που δεν κρίνεται αντάξιος του ιδανικού τους είναι απόλυτα δικαιωμένη μέσα τους. Βεβαίως, υπάρχουν και περιπτώσεις γυναικών που αποφεύγουν τη δημιουργία σεξουαλικής σχέσης εξαιτίας κάποιου τραύματος που βίωσαν στην παιδική ή εφηβική τους ηλικία. Μερικές φορές ο τρόπος που αντιμετωπίζονται τα παιδιά μέσα στην οικογένεια μπορεί να τους δημιουργήσει μια λανθασμένη εικόνα σώματος και σύγχυση της σεξουαλικής τους ταυτότητας. Επομένως η συναίνεση σε μια σεξουαλική επαφή μοιραία θα φέρει και την απάντηση, την οποία φοβούνται επίσης να αντιμετωπίσουν. Ένας άλλος λόγος που μπορεί να μπλοκάρει τη σεξουαλική ζωή μιας ενήλικης γυναίκας είναι η σεξουαλική κακοποίησή της στην τρυφερή της ηλικία, γεγονός που τη γεμίζει φόβο, ενοχές και αναστολές.

Στο κατώφλι του σεξολόγου
Όταν μια παρθένα ετών 30 χτυπήσει την πόρτα του σεξολόγου, σημαίνει ότι έχει συνειδητοποιήσει το πρόβλημά της: έχει καταλάβει ότι ο λόγος της αποχής της από το σεξ είναι μόνο δικαιολογία. Έτσι, αποφασίζει να ζητήσει βοήθεια για να ξεπεράσει τις αναστολές της και κυρίως το φόβο της ότι κι αν ακόμη ενδώσει σε μια σεξουαλική σχέση, δεν θα μπορέσει να λειτουργήσει φυσιολογικά. Το βασικό πρόβλημα των ανθρώπων που διατηρούν την παρθενία τους μέχρι μεγάλη ηλικία οφείλεται στην πεποίθησή τους ότι είναι «ανώμαλοι» και ότι είναι πια πολύ αργά γι αυτούς να αρχίσουν μια φυσιολογική ζωή. Μια πεποίθηση εντελώς λανθασμένη, αφού η πλειονότητα αυτών των ατόμων αργά ή γρήγορα καταφέρνουν να ενταχθούν πολύ φυσιολογικά σε μια ερωτική σχέση.

Διαφέρει το σεξ στα 18 από το σεξ στα 30;

Η μεγάλη διαφορά είναι ότι στα 18 τους οι εραστές βρίσκονται στην ίδια φάση: μαζί ανακαλύπτουν και εκφράζουν τη σεξουαλικότητά τους. Στα 30 ο παρθένος εραστής βιώνει το χάσμα της εμπειρίας που υπάρχει ανάμεσα σε αυτόν και τον παρτενέρ του. Έτσι, είναι στρεσαρισμένος και δεν μπορεί να αφεθεί, παράμετρος σημαντική για μια ικανοποιητική σεξουαλική επαφή. Αυτό λοιπόν που ως τώρα φοβόταν, ότι δηλαδή δεν θα μπορέσει να λειτουργήσει σεξουαλικά, επαληθεύεται στην πράξη.

Πρέπει ή όχι να μιλήσουν στον παρτενέρ τους για την παρθενία τους;


Ο καθένας πρέπει να κάνει αυτό που νιώθει. Αν μιλώντας θα αισθανθεί πιο άνετα, σαφώς πρέπει να το κάνει. Αν, πάλι, δυσκολεύεται να θίξει το θέμα και νιώθει καλύτερα να το αποκρύψει, καλώς θα πράξει. Μιλώντας βέβαια από πριν, το άτομο μπορεί να εκτονώσει ένα μεγάλο μέρος του στρες που το διακατέχει κι έτσι να απλοποιηθούν οι όποιες δυσκολίες της πρώτης σεξουαλικής του επαφής.

Πώς μπορεί κανείς να προετοιμαστεί για την πρώτη σεξουαλική του επαφή, όταν αυτή έχει αργήσει τόσο πολύ;

Είναι σημαντικό, λένε οι σεξολόγοι, να γνωρίζουμε το σώμα μας. Δεν μπορούμε να περιμένουμε από κάποιον άλλο, απλώς και μόνο επειδή έχει πείρα, να μας προσφέρει ηδονή, αν εμείς οι ίδιοι δεν γνωρίζουμε πώς να την εισπράξουμε. Σύμφωνα με έρευνες, τα δύο τρίτα των γυναικών έχουν αυνανιστεί πριν από την πρώτη τους σεξουαλική επαφή, γεγονός που σημαίνει ότι έχουν ήδη επαφή με το σώμα τους και το πώς αυτό αντιδρά στα σεξουαλικά ερεθίσματα. Στην περίπτωση του υπόλοιπου ενός τρίτου, ο καλύτερος τρόπος είναι να διαβάσουν σεξουαλικά εγχειρίδια που απευθύνονται στους έφηβους.

Όταν τα χρόνια περνούν χωρίς σεξ για έναν άντρα ή μια γυναίκα, πρέπει να καταφύγουν στον πρώτο τυχόντα για μια πρώτη σεξουαλική επαφή ή να περιμένουν για μια «ρομαντική» ιστορία;

Ο καθένας βεβαίως μπορεί να κάνει ό,τι θέλει, αλλά το να πας στο κρεβάτι με τον πρώτο τυχόντα δεν είναι και τόσο καλή ιδέα. Επίσης, δεν είναι καθόλου καλή ιδέα να περιμένει κανείς πότε θα ερωτευτεί τρελά για να πάει στο κρεβάτι. Θα πρέπει να βρεθεί μια μέση λύση. Ένας παρτενέρ ελκυστικός, ενδιαφέρων και με τον οποίο η επικοινωνία είναι άνετη και ευχάριστη είναι ο πλέον κατάλληλος για την πρώτη φορά. Είναι σημαντικό, επίσης, για τους άπειρους ενήλικους εραστές να μην επενδύσουν πολλά συναισθήματα και να μην έχουν πολλές προσδοκίες από την πρώτη τους σεξουαλική επαφή.

Μετά τη σεξουαλική επαφή τι;

Συνήθως τα πράγματα εξελίσσονται ομαλά. Το αίσθημα μειονεξίας, η πεποίθηση «είμαι ανώμαλος» και ο φόβος «δεν θα καταφέρω να λειτουργήσω στο σεξ» ξεθωριάζουν και οι περισσότεροι δημιουργούν μια καλή ερωτική σχέση. Μερικοί μάλιστα μπορεί να περάσουν και τη φάση της σεξουαλικής βουλιμίας: για κάμποσο καιρό να αλλάζουν παρτενέρ σαν τα πουκάμισα.

Είμαι ενήλικος και είμαι παρθένος

Οι παρθένες ετών 30 πρέπει να μάθουν ότι δεν είναι οι μόνες. Τα τελευταία χρόνια έρευνες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας μιλούν για ένα συνεχώς αυξανόμενο ποσοστό αντρών που απέχει από το σεξ αρκετά χρόνια μετά την εφηβεία. Άντρες μια χαρά κατά τ άλλα, μας λένε οι έρευνες αυτές, έχουν εξομολογηθεί στον ψυχολόγο ή στο σεξολόγο ότι δεν είχαν ποτέ σεξουαλική σχέση με γυναίκα. Οι λόγοι που προβάλλουν ποικίλλουν. Συνήθως πρόκειται για άντρες που ερωτεύτηκαν με πάθος στην εφηβεία τους και εγκαταλείφθηκαν από το κορίτσι των ονείρων τους. Το κορίτσι αυτό συνέχισε να στοιχειώνει τις φαντασιώσεις τους για πολλά χρόνια μετά, έτσι απέκλειε κάθε άλλο που τύχαινε να βρεθεί στο δρόμο τους. Ή ο πόνος της απώλειας, με το πέρασμα του χρόνου, μετατράπηκε στο φόβο μήπως πληγωθούν ξανά. Κάποτε όμως όλα μπορούν να ξεπεραστούν, αρκεί να υπάρχει η θέληση να τα αντιμετωπίσουμε κατά πρόσωπο και η επιθυμία να ζήσουμε ευτυχισμένοι.

Πηγή : loipon.gr
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links
Παλιά 11-05-2008, 05:49:   #2
jim_pap_2
LaTeamer
 
Το avatar του χρήστη jim_pap_2
 
Εγγραφή: Jan 2007
Περιοχή: Los Almyros
Μηνύματα: 754
Thanks: 386
Thanked 127 Times in 61 Posts
My Mood:
jim_pap_2 will become famous soon enoughjim_pap_2 will become famous soon enoughjim_pap_2 will become famous soon enoughjim_pap_2 will become famous soon enoughjim_pap_2 will become famous soon enoughjim_pap_2 will become famous soon enoughjim_pap_2 will become famous soon enoughjim_pap_2 will become famous soon enough
Προεπιλογή

Υπαρχουν ακομα αυτα τα ειδή χαχαχχαχαχαχα
καλο και αυτο
Ο χρήστης jim_pap_2 δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Bookmarks

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας


Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
ΠΑΡΘΕΝΑ ΕΤΩΝ 99 Stella ΔΙΕΘΝΗ ΝΕΑ 0 06-05-2010 16:03:
Έσφαξε την παρθένα γυναίκα του !!! Stella ΔΙΕΘΝΗ ΝΕΑ 0 09-03-2010 18:39:
Πώς να μείνετε… παρθένα μέχρι το γάμο ironitsa ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ 0 01-10-2009 07:51:
Παρθενα Φυση P@ntelis Web ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ 0 01-11-2008 19:55:


Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 22:44:.


Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam