Greek infotainment community

Το Lateam είναι Ε Ν Α Ν Τ Ι Α σε οποιαδήποτε μορφή Π Ε Ι Ρ Α Τ Ε Ι Α Σ
Facebooktwitter
Επιστροφή   Greek infotainment community > ENJOY YOUR LIFE!!!!!!!!!! > Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ποιο είναι το ιδανικό ρουζ για σένα;

This is a discussion on Ποιο είναι το ιδανικό ρουζ για σένα; within the Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ forums, part of the ENJOY YOUR LIFE!!!!!!!!!! category; Ρομαντική ή άγρια, ηλιοκαμένη ή με φυσικό μακιγιαζ; Το ήξερες ότι το κατάλληλο ρουζ μπορεί να μεταμορφώσει το πρόσωπο σου ...

Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 31-05-2010, 18:55:   #1
ironitsa
Moderator
 
Το avatar του χρήστη ironitsa
 
Εγγραφή: Feb 2009
Περιοχή: LA
Μηνύματα: 2.768
Thanks: 555
Thanked 876 Times in 574 Posts
My Mood:
ironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enough
Προεπιλογή Ποιο είναι το ιδανικό ρουζ για σένα;




Ρομαντική ή άγρια, ηλιοκαμένη ή με φυσικό μακιγιαζ; Το ήξερες ότι το κατάλληλο ρουζ μπορεί να μεταμορφώσει το πρόσωπο σου και να σου αλλάξει το στιλ; Μάθε τα πάντα για το πιο σημαντικό εργαλείο του νεσεσέρ σου και βρες το κατάλληλο για εσένα!

Τα βασικά: το μαγικό εργαλείο που δίνει χρώμα στα μαγουλάκια σου είναι ο σύμμαχος σου στον αγώνα σου για ζωντανό και ροδοκόκκινο δέρμα! Ποιο είναι όμως το κατάλληλο για εσένα; Ανάλογα με τον τύπο του δέρματος σου θα μπορέσεις να διαλέξεις το είδος του ρουζ και ανάλογα με τα χρώματα σου τη σωστή απόχρωση που ταιριάζει στο δέρμα σου.

Τα είδη του ρουζ:
μάθε τα πάντα για τα είδη του ρουζ για να βρεις το κατάλληλο για εσένα:

Α. Το ρουζ πούδρα, είναι τέλειο για κάθε τύπο επιδερμίδας. Ακόμα και αν έχεις λιπαρό δέρμα είναι ιδανικό για εσένα αφού "τραβάει" τη λιπαρότητα. Αν ψάχνεις αποτέλεσμα που διαρκεί πολλές ώρες τότε είναι αυτό που ψάχνεις! Αφού απλώσεις την πούδρα , σειρά έχει το ρουζ σε μορφή πούδρας.

Β. Το κρεμώδες ρουζ θα ενυδατώσει τα μαγουλάκια σου ενώ τα κοκκινίζει αλλά πρόσεξε να το απλώσεις καλά για να μην έχεις αντιαισθητικές διχρωμίες. Χρησιμοποίησε τα δάχτυλα σου για να απλώσεις καλά το ρουζ σε μορφή κρέμας. Αν έχεις ξηρό δέρμα είναι ιδανικό για εσένα αφού είναι πλούσιο σε ενυδατικά στοιχεία ενώ είναι τέλειο για βραδινό μακιγιάζ.

Γ. Το υγρό ρουζ χαρίζει διακριτικό χρώμα στα μαγουλάκια σου ενώ είναι ιδανικό αν έχεις λιπαρό ή κανονικό τύπο δέρματος .
Η χαρά του μπρόνζερ: διαθέσιμο σε ανοιχτό, μεσαίο και σκούρο τόνο είναι ιδανικό αν θέλεις να προσθέσεις λίγο χρώμα στο προσωπάκι σου. Ιδανικό αν θέλεις να αποκτήσεις σέξι ηλιοκαμένη όψη θα σου χαρίσει το τέλειο χρώμα αν το απλώσεις προσεκτικά και αποφεύγοντας τις υπερβολές.

Το ρουζ ημερολόγιο
: σου αρέσει να αλλάζεις χρώμα μαλλιών πολύ συχνά; Τότε πρέπει να προσαρμόσεις αντίστοιχα και το ρουζ σου έτσι ώστε να είσαι πάντα κούκλα! Γράψε σε ένα χαρτάκι ανάλογα με το χρώμα των μαλλιών σου ποιο ρουζ χρησιμοποιείς και έχεις έτοιμο τον οδηγό σου για το κατάλληλο ρουζ ανάλογα με το χρώμα των μαλλιών σου. Σε γενικές γραμμές οι ροδακινί αποχρώσεις που είναι πολύ in αυτή τη σεζόν σου ταιριάζουν γάντι αν είσαι κοκκινομάλλα ενώ αν είσαι καστανή το τριανταφυλλί ροζ είναι ιδανικό αν θέλεις να χαρίσεις στα μάγουλα σου παλ ροζ όψη. Αν είσαι ξανθιά μπορείς να δείχνεις θεά και με τις δύο αποχρώσεις (ροζ και ροδακινί) ανάλογα με το ξανθό που έχεις!

Επιδερμίδα μου
: η απόχρωση της επιδερμίδας σου παίζει μεγάλο ρόλο στην επιλογή του σωστού ρουζ. Αν έχεις ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα προτίμησε τις ροζ αποχρώσεις που "δένουν" καλύτερα με το δέρμα σου ενώ αν έχεις πιο σταρένια επιδερμίδα το ροδακινί σε συνδυασμό με λίγο μπρόνζερ χαρίζει στην επιδερμίδα σου την πολυπόθητη ηλιοκαμένη όψη!
__________________

Ο χρήστης ironitsa δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links
Απάντηση στο θέμα

Bookmarks

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας


Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Ποιο είναι το μέλλον των ξενοδοχείων; LATEAM RSS NEWS 0 09-12-2010 12:03:
Ποιο είναι οι νέοι διοικητές των ΔΕΚΟ LATEAM RSS NEWS 0 17-02-2010 15:59:
Ποιο είναι το κατάλληλο παλτό για τον σώμα σου; ironitsa Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 0 28-01-2010 17:25:
Καταδίδω ή καταγγέλω. Ποιό είναι το σωστό ρήμα; ironitsa ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ 0 17-01-2010 14:43:
Ποιο είναι το σύνθημα; ilias ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ 0 02-02-2007 00:40:


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 14:13:.


Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam