Greek infotainment community

Το Lateam είναι Ε Ν Α Ν Τ Ι Α σε οποιαδήποτε μορφή Π Ε Ι Ρ Α Τ Ε Ι Α Σ
Facebooktwitter
Επιστροφή   Greek infotainment community > ENJOY YOUR LIFE!!!!!!!!!! > Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Τι παπούτσι να φορέσω σε κάθε περίπτωση;;

This is a discussion on Τι παπούτσι να φορέσω σε κάθε περίπτωση;; within the Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ forums, part of the ENJOY YOUR LIFE!!!!!!!!!! category; H σωστή επιλογή σε παπούτσια μπορεί να αναδείξει ή να καταστρέψει το στυλ σου! Το παπούτσι με το ανάλογα ντύσιμο ...

Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 03-11-2009, 15:51:   #1
ironitsa
Moderator
 
Το avatar του χρήστη ironitsa
 
Εγγραφή: Feb 2009
Περιοχή: LA
Μηνύματα: 2.768
Thanks: 555
Thanked 876 Times in 574 Posts
My Mood:
ironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enough
Προεπιλογή Τι παπούτσι να φορέσω σε κάθε περίπτωση;;



H σωστή επιλογή σε παπούτσια μπορεί να αναδείξει ή να καταστρέψει το στυλ σου! Το παπούτσι με το ανάλογα ντύσιμο μπορεί να κολακέψει τη σιλουέτα σου, να δώσει μια ιδιαίτερη πινελιά στην εμφάνισή σου, ακόμα και να σου επιτρέψει να δείξεις προκλητική, συντηρητική ή μοιραία!

Γόβες στιλέτο: κολακεύουν τα πόδια και θεωρούνται τα πιο σέξι παπούτσια. Θα τις φορέσεις με στενές φούστες ή εφαρμοστό παντελόνι. Απέφυγε το συνδυασμό με μίνι φούστα, γιατί γίνεται υπερβολικά προκλητικός.

Μπότες: καμία γκαρνταρόμπα δεν είναι πλήρης χωρίς ένα ζευγάρι ψηλές μπότες! Οι μπότες ιππασίας ταιριάζουν με τα στενά τζιν, ενώ αν έχουν λίγο τακούνι, μπορείς να μεταμορφώσεις μια κοινή φούστα σε τρέντι εμφάνιση. Φορεμένες μέσα από παντελόνι δίνουν μια πρακτική λύση στις απότομες αλλαγές του καιρού. Για τις πιο τολμηρές, είναι ιδανικές οι μαλακές καστόρινες μπότες με ένα εξώπλατο φόρεμα.

Σαγιονάρες: μπορεί να είναι βολικές, αλλά μην κάνεις το λάθος να τις φορέσεις οπουδήποτε αλλού εκτός από την παραλία ή το σπα, εκτός βέβαια αν είσαι διακοπές!

Μέτριο λεπτό τακούνι: φοριούνται με οτιδήποτε και προσφέρουν μια εναλλακτική λύση στην ψηλοτάκουνη γόβα, τόσο στο γραφείο όσο και στη βραδινή εμφάνιση, ενώ ταιριάζουν ιδιαίτερα με το ρετρό στυλ.

Μπαλαρίνες: διαχρονικό κλασικό κομμάτι, οι μπαλαρίνες είναι πάντα κομψές και μοδάτες. Φόρεσε τες με μια φούστα ή φόρεμα μέχρι το γόνατο, με παντελόνι κάπρι ή βερμούδα για ένα πιο θηλυκό λουκ. Απέφυγε να τις φορέσεις με μακριά φούστα ή πολύ στενό παντελόνι.

Εποχιακές επιλογές: είναι αυτονόητο ότι το χειμώνα φοράμε μπότες, πιο φαρδιά τακούνια, μοκασίνια και ίσια παπούτσια.

Το καλοκαίρι είναι η εποχή για σανδάλια και εσπραντίγιες, ενώ την άνοιξη και το φθινόπωρο μπορούμε να επιλέξουμε ότι ταιριάζει με το ντύσιμό μας.

Οι σωστοί συνδυασμοί
Το χρώμα μπορεί να συνδυαστεί με ένα κομμάτι της εμφάνισής σου. Για παράδειγμα φόρεσε χρυσαφί παπούτσια με χρυσαφί μπιζού ή κόκκινα παπούτσια με ένα εμπριμέ μπλουζάκι με κόκκινα σχέδια και εντυπωσίασε!

Μην ξεχνάς ότι τα παπούτσια σου πρέπει να είναι πάντα αναπαυτικά. Τίποτα δεν χαλάει περισσότερο την εμφάνισή σου όσο ένας μόνιμος μορφασμός πόνου επειδή σε στενεύουν ή σε χτυπάνε στη φτέρνα.

Θέμα συμμετρίας
Μπορείς να φορέσεις τις ψηλοτάκουνες γόβες και χωρίς καλσόν, αν όμως φορέσεις καλσόν επίλεξε ένα στο ίδιο χρώμα με τα παπούτσια. Τα λεπτά τακούνια μπορεί να κάνουν τα πόδια να δείχνουν πιο λεπτά, αλλά αν έχεις παχουλά πόδια προτίμησε ένα μέτριο μέγεθος χάριν συμμετρίας.

Το υλικό συνδυάζεται με την εμφάνιση: δε θα φορέσεις δερμάτινες γόβες με μακριά βραδινή τουαλέτα, αλλά γόβες από σατέν ή βελούδο. Με την ίδια λογική το δέρμα και το λινό ταιριάζουν τόσο με μια εμφάνιση γραφείου ή με το τζιν.
__________________

Ο χρήστης ironitsa δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links
Παλιά 04-11-2009, 01:22:   #2
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.918
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Προεπιλογή

ψηφιζω γοβα στιλετο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
The Following User Says Thank You to geodon For This Useful Post:
Smell (04-11-2009)
Απάντηση στο θέμα

Bookmarks


Δικαιώματα - Επιλογές
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας


Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Αμετανόητος ο ακτινολόγος για το παπούτσι που εκτόξευσε LATEAM RSS NEWS 0 12-09-2010 20:30:
Παπούτσι 5.500 ετών Stella ΔΙΕΘΝΗ ΝΕΑ 0 12-06-2010 18:27:
Θαυμαστής ήπιε σαμπάνια στο παπούτσι της ironitsa SHOWBIZ NEWS 0 05-11-2009 12:43:
« Δεν είναι καλό σε κάθε περίπτωση να ... LATEAM RSS NEWS 0 22-06-2009 15:26:
Πέτα του το παπούτσι ! star ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ 0 21-12-2008 01:20:


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 06:19:.


Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam