Greek infotainment community

Greek infotainment community (https://www.lateam.gr/forum/)
-   Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ (https://www.lateam.gr/forum/f43/)
-   -   Σωτήριες τροφές για δυνατά μαλλιά (https://www.lateam.gr/forum/f43/sotiries-trofes-gia-dunata-mallia-47983/)

ironitsa 19-11-2009 12:39:

Σωτήριες τροφές για δυνατά μαλλιά
 


Θέλεις πυκνά, δυνατά μαλλιά; Τότε η λύση βρίσκεται στη διατροφή σου! Διάβασε παρακάτω ποιες τροφές μπορούν να σ βοηθήσουν να μη χάνεις τούφες ολόκληρο από το τριχωτό της κεφαλής σου!
Η τριχόπτωση ταλαιπωρεί πολλές γυναίκες και οφείλεται συνήθως σε κληρονομικούς παράγοντες, στο στρες, αλλά και στη λανθασμένη διατροφή. Αν βάλεις στο καθημερινό σου πρόγραμμα τροφές όπως το κόκκινο πιπέρι, το κρεμμύδι και το πράσινο τσάι, δε θα πιστεύεις στα...μαλλιά σου!
Ο σίδηρος και οι πρωτεΐνες, που θα βρεις μεταξύ άλλων στο άπαχο κρέας είναι ορισμένοι μόνο από τους συμμάχους σου στον αγών για δυνατά, υγιή μαλλιά. Η φλούδα από αγγούρι, η πατάτα, η πιπεριά και τα φασολάκια περιέχουν επίσης μέταλλα που δυναμώνουν τα μαλλιά και προλαμβάνουν την τριχόπτωση.
Τσουκνίδα: παραδοσιακό και αποτελεσματικό γιατροσόφι για την τριχόπτωση, η δράση του είναι παρόμοια με του πράσινου τσαγιού, διατηρεί τα μαλλιά υγιή και πυκνά.
Κόκκινο πιπέρι: προκαλεί υπεραιμία και οξυγονώνει τους ιστούς της επιδερμίδας, ενώ παράλληλα ελευθερώνει ουσίες που ευνοούν την ανάπτυξη των μαλλιών.
Κρεμμύδι: κάνε ένα μασάζ με χυμό κρεμμυδιού στην επιδερμίδα του κεφαλιού δύο φορές την ημέρα για δύο μήνες. Τα αποτελέσματα θα σε καταπλήξουν. Περίμενε όμως λιγάκι μέχρι να βγεις ραντεβού, για να φύγει η μυρωδιά του!
Τζίνκο μπιλόμπα: το γνωστό βότανο βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος στον εγκέφαλο και την επιδερμίδα, με αποτέλεσμα να δυναμώνουν τα μαλλιά.
Πράσινο τσάϊ: οι κατεχίνες που περιέχει εμποδίζουν την εμφάνιση των ενζύμων που θεωρούνται υπεύθυνα για την τριχόπτωση. Πιες τρία φλιτζάνια την ημέρα, με λίγο μέλι αντί για ζάχαρη και απόλαυσε τα υπέροχα πυκνά μαλλιά σου χωρίς απώλειες!


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 03:25:.

Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam