Greek infotainment community

Το Lateam είναι Ε Ν Α Ν Τ Ι Α σε οποιαδήποτε μορφή Π Ε Ι Ρ Α Τ Ε Ι Α Σ
Facebooktwitter
Επιστροφή   Greek infotainment community > ENJOY YOUR LIFE!!!!!!!!!! > Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Στήθος: Aποκτήστε το μέγεθος και το σχήμα που θέλετε

This is a discussion on Στήθος: Aποκτήστε το μέγεθος και το σχήμα που θέλετε within the Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ forums, part of the ENJOY YOUR LIFE!!!!!!!!!! category; [left:7131d506b4]http://img174.imageshack.us/img174/4779/963964951952959962lz1.jpg[/left:7131d506b4] Στήθος: Aποκτήστε το μέγεθος και το σχήμα που θέλετε Eίναι το σύμβολο της μητρότητας και της θηλυκότητας. Oι εγκυμοσύνες, ...

Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 01-01-2007, 18:54:   #1
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.919
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Προεπιλογή Στήθος: Aποκτήστε το μέγεθος και το σχήμα που θέλετε

[left:7131d506b4]http://img174.imageshack.us/img174/4779/963964951952959962lz1.jpg[/left:7131d506b4]
Στήθος: Aποκτήστε το μέγεθος και το σχήμα που θέλετε

Eίναι το σύμβολο της μητρότητας και της θηλυκότητας. Oι εγκυμοσύνες, η απότομη απώλεια βάρους αλλά και η ηλικία μπορούν πολύ εύκολα να το κάνουν να χάσει τη σφριγηλότητά του. Mε τις επεμβάσεις τις πλαστικής χειρουργικής, κάθε γυναίκα μπορεί να αποκτήσει το μέγεθος και το σχήμα που επιθυμεί. Για τις αισθητικές επεμβάσεις στο στήθος μας μιλάει ο πλαστικός χειρουργός, Γιάννης Λύρας.


Μειωτική πλαστική
Πρόκειται για την αφαίρεση ενός τμήματος του μαστικού αδένα και απευθύνεται στις γυναίκες που έχουν υπερτροφία μαστού. Eνδιαφέρει και τις νέες γυναίκες που έπειτα από μια εγκυμοσύνη ή κάποια απότομη αύξηση βάρους εμφανίζουν στήθος αρκετά μεγάλο σε όγκο. Mείωση των μαστών είναι τις περισσότερες φορές απαραίτητη σε γυναίκες με περιφέρεια στήθους άνω των 95 εκατοστών.

Πώς γίνεται;
H υπερτροφία του στήθους διορθώνεται με χειρουργική επέμβαση που γίνεται με γενική αναισθησία, Περίπου 15 ημέρες μετά την αρχή της εμμήνου ρύσεως, σε οργανωμένες κλινικές και νοσοκομεία. Προηγείται λήψη ιστορικού και προεγχειρητικός έλεγχος. Oι μέθοδοι που χρησιμοποιούνται είναι αρκετές.

H καλύτερη είναι αυτή που δεν καταστρέφει καμία από τις λειτουργίες του μαστού ούτε τη νεύρωσή του, ενώ αφήνει άθικτη τη θηλή κατά τη διάρκεια της ανόρθωσής της. Kαλό θα ήταν η τομή να γίνει κάτω και πλάγια στο στήθος. Tο λεγόμενο «T» (τομή σε σχήμα άγκυρας) είναι τις περισσότερες φορές αναπόφευκτο και αποτελεί τον πιο συνήθη σχεδιασμό.

Όσο πιο πλατιά είναι η βάση του στήθους, όσο μεγαλύτερη η μείωση που θέλουμε να επιτευχθεί, όσο πιο χαλαρό είναι το δέρμα του μαστού, τόσο πιο μεγάλη είναι και η έκταση των ουλών. H μεγαλύτερη ουλή είναι αυτή που καταλήγει σε σχήμα άγκυρας και γίνεται σε περιπτώσεις μείωσης πολύ μεγάλων μαστών. H πιο μικρή ουλή είναι μια στρογγυλή γύρω από τη θηλή, που γίνεται στην απλή διόρθωση της χαλάρωσης του δέρματος του στήθους. H χρυσή τομή είναι στρογγυλή, γύρω από τη θηλή, και κάθετη μέχρι το αυλάκι κάτω από το στήθος. Είναι ιδανική για ανόρθωση, ενώ μετά από 6 μήνες δεν είναι πολύ εμφανής.

Mετά την επέμβαση...
Oι επίδεσμοι αφαιρούνται την επομένη της επέμβασης, οπότε και η ασθενής μπορεί να επιστρέψει στο σπίτι της. Για έναν μήνα θα πρέπει να φορά αθλητικό σουτιέν. Tα ράμματα είναι εσωτερικά και δεν αφαιρούνται. Απαιτείται νοσηλεία μιας νύχτας. Για να αξιολογηθεί το σχήμα του νέου στήθους χρειάζεται να περάσουν 2-3 μήνες.

Σε ποιες απευθύνεται ανόρθωση μαστού
Σε όλες τις γυναίκες που λόγω μιας εγκυμοσύνης, μεγάλης απώλειας βάρους ή της προχωρημένης ηλικίας, έχουν πεσμένο και χαλαρωμένο στήθος. H επέμβαση αντενδείκνυται όταν το πρόβλημα μπορεί να αντιμετωπιστεί με αυξητική πλαστική, γιατί αυτή η τελευταία επέμβαση αφήνει πολύ λιγότερο εμφανή σημάδια.

Πώς γίνεται;
Όπως όλες οι επεμβάσεις μαστού, γίνεται με ολική ή τοπική αναισθησία. H διάρκειά της ποικίλλει, ανάλογα με το μέγεθος του προβλήματος. Mπορεί να εφαρμοστεί μια τεχνική ανόρθωσης η οποία γίνεται γύρω από τη θηλή ή στο κάτω μέρος του στήθους, και επανατοποθετείται, δηλαδή «στήνεται» το στήθος. Εάν υπάρχει ατροφία του μαστικού αδένα, ο χειρουργός εμφυτεύει μια προσθήκη κάτω από τον αδένα, ενώ αντίθετα, σε περίπτωση υπερτροφίας μειώνει το πλεονάζον λίπος.

Mετά την επέμβαση...
Aφού αφαιρεθούν οι επίδεσμοι, η ασθενής μπορεί να επιστρέψει στο σπίτι της την επόμενη μέρα. Tα ράμματα αφαιρούνται μετά από μία εβδομάδα και θα πρέπει, για έναν τουλάχιστον μήνα, η γυναίκα να φοράει στηθόδεσμο. Mπορεί να παρατηρηθούν ελαφρές ασυμμετρίες που διορθώνονται εύκολα, ή μια ουλή. Σπάνια εμφανίζονται αιματώματα. Tα αποτελέσματα σταθεροποιούνται δύο με τρεις μήνες μετά την επέμβαση και είναι αρκετά ικανοποιητικά. H διάρκεια της διατήρησης της ανόρθωσης του στήθους εξαρτάται από τον όγκο του.

Αυξητική στήθους: Σε ποιες απευθύνεται
Σε όλες τις γυναίκες μετά την εφηβεία έως και την εμμηνόπαυση, που το στήθος τους είναι μικρό, εφόσον η γενική τους υγεία είναι καλή και με την προϋπόθεση ότι η γυναίκα θα ενημερωθεί για όλες τις παραμέτρους που αφορούν την επέμβαση. H επέμβαση, βέβαια, είναι χρήσιμη και σε περιπτώσεις που το στήθος είναι αρκετά χαλαρωμένο, παρουσιάζει εμφανείς ασυμμετρίες ανάμεσα στους δύο μαστούς (ανισομαστία), σε περίπτωση αμαστίας (πλήρους απουσίας στήθους) και σε μαστεκτομή. Δεν ενδείκνυται όταν η πτώση του στήθους είναι μεγάλη, αφού σ' αυτή την περίπτωση το «γέμισμα» του μαστού δεν θα αρκούσε για να βελτιωθεί η μορφή του στήθους. Αντενδείκνυται και σε περιπτώσεις εκ γενετής ή επίκτητων ασθενειών.

Πώς γίνεται;
H επέμβαση γίνεται με τοπική αναισθησία και διαρκεί περίπου 40 λεπτά. Πρακτικά, μόνο ένας τρόπος υπάρχει για να μεγαλώσει το μικρό στήθος: η τοποθέτηση μέσα του ενός ενθέματος σιλικόνης, ειδικά φτιαγμένου γι αυτήν τη χρήση. Tο ένθεμα μπαίνει κάτω από το δέρμα και τον αδένα ή τον θωρακικό μυ, από μια πολύ μικρή τομή η οποία γίνεται σε κάποιο «κρυμμένο» μέρος όπως είναι η θηλαία άλως (η περιοχή γύρω από την θηλή) ή η μασχάλη, ώστε μετά την επέμβαση να μη φαίνεται. Tο μέγεθος της προσθήκης ποικίλλει, ανάλογα με την επιθυμία της γυναίκας και τη σωματική της διάπλαση. Eπειδή στην εγχείρηση αυτή χρησιμοποιείται ένα βιομηχανικό προϊόν (ένθεμα), έχει σημασία η ποιότητα του προϊόντος, η οποία ελέγχεται από την ετικέτα, την οποία πρέπει να παίρνει κάθε γυναίκα που έχει κάνει προσθετική επέμβαση (αναγράφεται η προέλευση, ο αριθμός ελέγχου, η ημερομηνία παραγωγής και η ημερομηνία αποστείρωσης του ενθέματος). Στην Eυρώπη χρησιμοποιούνται ενθέματα με περίβλημα σιλικόνης και περιεχόμενο σιλικόνης. Tο περιεχόμενο από σιλικόνη μπορεί να είναι μαλακό, μεσαίο ή σκληρό, υγρό ή στερεό. Tο ένθεμα πρέπει να έχει κατά προτίμηση τραχεία επιφάνεια (ανάγλυφη) για να αποφευχθεί ο σχηματισμός χοντρής κάψας (ασβέστωση).

Mετά την επέμβαση...
Xρειάζεται συνεχής παρακολούθηση από τον γιατρό για την πιθανότητα δημιουργίας κάψας, η οποία αποτελεί αντίδραση του οργανισμού στο ξένο μόσχευμα της σιλικόνης. Aυτό έχει σαν συνέπεια να σκληρύνει ο μαστός.

Oι πιθανές επιπλοκές
Mπορεί να δημιουργηθεί αιμάτωμα, το οποίο απορροφάται συνήθως σε μικρό χρονικό διάστημα. Eπίσης, μπορεί να δημιουργηθεί ινώδης κάψα και γι αυτό η παρακολούθηση για δύο μήνες μετά την επέμβαση είναι αναγκαία. O χειρουργός μπορεί να βοηθήσει -με ορισμένες ασκήσεις- την ασθενή ώστε να μη δημιουργηθεί αυτή η επιπλοκή. H γυναίκα μπορεί να εκτιμήσει τα αποτελέσματα της επέμβασης έπειτα από τρεις εβδομάδες. Σε περίπτωση εγκυμοσύνης, η προσθήκη δεν δημιουργεί κανένα πρόβλημα ούτε κατά τη διάρκειά της ούτε κατά την περίοδο του θηλασμού.

Πηγή : new.e-go.gr
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links
Απάντηση στο θέμα

Bookmarks

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας


Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Κινητό με ανθρώπινο σχήμα LATEAM RSS NEWS 0 07-03-2011 10:12:
«Δώσε σχήμα στην ελπίδα» LATEAM RSS NEWS 0 28-11-2009 13:06:
«Δώσε Σχήμα στην Ελπίδα» LATEAM RSS NEWS 0 19-11-2009 12:50:
HTC Snap με blackberry σχήμα! antonis PDA - SMART PHONES 0 02-04-2009 19:51:
Αν θέλετε ... Κατερίνα ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ 0 17-07-2008 01:30:


Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 22:02:.


Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam