Greek infotainment community

Το Lateam είναι Ε Ν Α Ν Τ Ι Α σε οποιαδήποτε μορφή Π Ε Ι Ρ Α Τ Ε Ι Α Σ
Facebooktwitter
Επιστροφή   Greek infotainment community > ENJOY YOUR LIFE!!!!!!!!!! > Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Το καλοκαίρι σας κλέβει το χρώμα..όχι πια!

This is a discussion on Το καλοκαίρι σας κλέβει το χρώμα..όχι πια! within the Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ forums, part of the ENJOY YOUR LIFE!!!!!!!!!! category; Αν το καλοκαίρι είναι η εποχή της ξεκούρασης, δεν ισχύει το ίδιο και για το χρώμα των μαλλιών μας. Το ...

Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 24-03-2007, 22:59:   #1
Angie
LaTeamer
 
Εγγραφή: Feb 2007
Μηνύματα: 119
Thanks: 0
Thanked 4 Times in 4 Posts
Angie is on a distinguished road
Προεπιλογή Το καλοκαίρι σας κλέβει το χρώμα..όχι πια!

Αν το καλοκαίρι είναι η εποχή της ξεκούρασης, δεν ισχύει το ίδιο και για το χρώμα των μαλλιών μας. Το καλοκαίρι η βαφή ξεθωριάζει, η τρίχα ταλαιπωρείται, σπάει και γίνεται θαμπή. Όπως φροντίζουμε λοιπόν, το δέρμα μας από την ηλιακή ακτινοβολία, θα πρέπει να φροντίζουμε και τα μαλλιά μας, ιδιαίτερα τα βαμμένα.
Οι λύσεις είναι απλές: η συστηματική περιποίηση τους κάθε μέρα, η προστασία από τον ήλιο και το αλάτι της θάλασσας, τα πιο φυσικά χτενίσματα και, βέβαια, η επιλογή ενός τόνου που να ταιριάζει με την εποχή. Οι ξανθές μπορούν να βάψουν τα μαλλιά τους 1-2 τόνους πιο ανοιχτά για περισσότερη λάμψη, στις καστανές ταιριάζει το μελί που θα αναδείξει το μαύρισμα τους, ενώ οι κοκκινομάλλες διαλέγουν το πυρόξανθο που θα τους δώσει φως στο πρόσωπο.

Μικρά καλοκαιρινά μυστικά για όμορφά μαλλιά
• Ο μέσος χρόνος επανάληψης της βαφής είναι κάθε 25 μέρες, για να δείχνουν τα μαλλιά σας πάντα στο σωστό τόνο, χωρίς τις διακυμάνσεις χρώματος κατά μήκος.

• Κάθε μέρα, μετά τη θάλασσα, λούζουμε τα μαλλιά μας με ένα ειδικό σαμπουάν για να διώξουμε το αλάτι, τη σκόνη, ενυδατώνοντάς τα ταυτόχρονα.

• Το καλοκαίρι, που οι άκρες των μαλλιών -ιδίως των βαμμένων- έχουν την τάση να ξεραίνονται, το σαμπουάν δεν αρκεί για τη σωστή περιποίηση των μαλλιών σας. Γι' αυτό χρησιμοποιήστε 1-2 φορές την εβδομάδα, μετά το λούσιμο, μια εντατική μάσκα περιποίησης χρώματος, που θα θρέψει την τρίχα σε βάθος και θα απαλύνει την υφή της.

• Επί πλέον, ειδικά στα κόκκινα μαλλιά που έχουν την τάση να αγριεύουν και να ξεραίνονται περισσότερο το καλοκαίρι, μην ξεχνάτε να χρησιμοποιείτε οπωσδήποτε conditioner μετά από κάθε λούσιμο. Το conditioner λειαίνει την τρίχα και βοηθά στη συγκράτηση του χρώματος, ώστε να μην ξεθωριάζει.

• Και, φυσικά, μην ξεχνάτε ότι η διατροφή παίζει μεγάλο ρόλο για να έχουμε πάντα όμορφα μαλλιά. Κατ' αρχάς πίνετε άφθονο νερό. Βοηθά στην ενυδάτωση τους, ενώ είναι πολύτιμος σύμμαχος μας και στο αδυνάτισμα. Ακόμα, εμπλουτίστε το καθημερινό σας διαιτολόγιο με φρούτα, σαλάτες και δροσερούς φρέσκους χυμούς. Προσπαθείτε τουλάχιστον ένα γεύμα τη μέρα να είναι μόνο αυτά. Το αποτέλεσμα θα το δείτε και στα μαλλιά και στη σιλουέτα σας.

Τι λένε οι έρευνες
Σύμφωνα με επιστημονικές μελέτες δύο εβδομάδες έκθεσης των μαλλιών στον ήλιο προκαλούν την ίδια φθορά με αυτή που προκαλεί το στέγνωμα με το πιστολάκι σε ένα χρόνο. Οι υπέρυθρες ακτίνες διεισδύουν στην τρίχα, την εξασθενούν, την αφυδατώνουν και ξεθωριάζουν το χρώμα της. Η φθορά ξεκινάει από τις άκρες και φτάνει μέχρι τη ρίζα.

Προστασία από τον ήλιο
Ο ήλιος έχει τις ίδιες επιπτώσεις στα μαλλιά με αυτές που έχει στο δέρμα μας, δηλαδή ξηρότητα και αφυδάτωση. Όπως φροντίζουμε λοιπόν, το δέρμα μας από την ηλιακή ακτινοβολία, θα πρέπει να φροντίζουμε και τα μαλλιά μας, ιδιαίτερα τα βαμμένα. Για προστασία, λοιπόν αλλά και για trendy look, όταν πηγαίνετε στην παραλία φοράτε πάντα καπέλο ή μπατάνα.
Ο χρήστης Angie δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links
Απάντηση στο θέμα

Bookmarks


Δικαιώματα - Επιλογές
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας


Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Βρέθηκε το χρώμα που είχαν οι δεινόσαυροι LATEAM RSS NEWS 0 28-01-2010 13:47:
Νέος, γιγάντιος ιός κλέβει γονίδια από άλλα είδη LATEAM RSS NEWS 0 11-12-2009 10:19:
Το χρώμα του αριθμού 7 LATEAM RSS NEWS 0 11-11-2008 18:46:
Η «Επιφάνεια» που κλέβει τις εντυπώσεις ilias ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΝΕΑ-GADGETS 0 14-01-2008 19:23:
Χρώμα στην παλέτα της ψυχής ilias ΑΝΘΡΩΠΟΣ-ΟΙΚΟΣΥΣΤΗΜΑ 0 06-03-2007 18:21:


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 21:29:.


Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam