Greek infotainment community

Το Lateam είναι Ε Ν Α Ν Τ Ι Α σε οποιαδήποτε μορφή Π Ε Ι Ρ Α Τ Ε Ι Α Σ
Facebooktwitter
Επιστροφή   Greek infotainment community > ENJOY YOUR LIFE!!!!!!!!!! > Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Τι γυαλιά ηλίου θα διαλέξεις για φέτος;

This is a discussion on Τι γυαλιά ηλίου θα διαλέξεις για φέτος; within the Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ forums, part of the ENJOY YOUR LIFE!!!!!!!!!! category; Οβάλ ή τετραγωνισμένα, μονόχρωμα ή με ντεγκραντέ φακούς τα γυαλιά ηλίου αυτή την εποχή σου υπακούουν σε ένα και μοναδικό ...

Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 06-05-2010, 19:51:   #1
ironitsa
Moderator
 
Το avatar του χρήστη ironitsa
 
Εγγραφή: Feb 2009
Περιοχή: LA
Μηνύματα: 2.768
Thanks: 555
Thanked 876 Times in 574 Posts
My Mood:
ironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enough
Προεπιλογή Τι γυαλιά ηλίου θα διαλέξεις για φέτος;



Οβάλ ή τετραγωνισμένα, μονόχρωμα ή με ντεγκραντέ φακούς τα γυαλιά ηλίου αυτή την εποχή σου υπακούουν σε ένα και μοναδικό κανόνα: κανόνες τέλος! Απλά βάλε το χρώμα και στα γυαλιά σου και θα είσαι πάντα in!
Τιπ: η μόδα των γυαλιών πάντα ταιριάζει με τη μόδα στα ρούχα - όπως παρουσιάζεται στις επιδείξεις των σχεδιαστών μόδας- απλά γιατί τα γυαλιά ηλίου δεν είναι τίποτα παραπάνω από αξεσουάρ που συμπληρώνουν και ολοκληρώνουν τα λουκ που παρουσιάζονται στις επιδείξεις.
Το μέγεθος μετράει: τα υπερμεγέθη γυαλιά φέτος σε κερδίζουν για μια ακόμη φορά και σου χαρίσουν το πρεστίζ που σου αξίζει.

"Τετράγωνη λογική":
φέτος θα τολμήσεις αυτό που τόσο καιρό μπορεί να σου φαινόταν αδιανόητο! Φέτος οι σκελετοί των γυαλιών ηλίου είναι τετραγωνισμένοι, με έντονες γωνίες! Τόλμησε τα μεγάλα και τετραγωνισμένα γυαλιά και θα είσαι στο κέντρο του στιλ!

Στολισμένα γυαλιά:
αυτή τη σεζόν τα γυαλιά σου έχουν ότι σχέδιο θέλεις: λουλουδάτα, σε στιλ vintage , "του σπασίκλα" με αυστηρές γραμμές, με σχεδιάκια, πολύχρωμα, αλλά τα γυαλιά που λόγω μεγέθους θα μπορούσες να χαρακτηρίσεις 3D!

Να ζήσει η Αεροπορία:
τα βλέπεις παντού: στον καφέ, στο σούπερ μάρκετ ακόμη και στο κλαμπ. Τα γυαλιά που χάραξαν μια πολύ σημαντική πορεία στην ιστορία της μόδας δεν είναι άλλα από τα γυαλιά σε στιλ aviator! Αν και τη δεκαετία του ’80 τα γυαλιά σε στιλ aviator είχαν ένα πιο αντρικό στιλ εδώ και χρόνια έχουν "χαλαρώσει" τις γραμμές τους αλλά βγαίνουν και σε διάφορα έντονα χρώματα! Αν δεν έχεις ήδη ένα ζευγάρι τέτοια γυαλιά ήρθε η ώρα να τα αποκτήσεις σε όποιο σχέδιο θέλεις αλλά και στο αγαπημένο σου χρώμα , καθώς θα βρεις στο εμπόριο μια μεγάλη γκάμα χρωμάτων! Για να είσαι στην καρδιά τη μόδας ξέφυγε από το κλασσικό μαύρο και προτίμησε χρώμα, που δηλώνει ότι δε φοβάσαι να σε προσέξουν! Ο κόκκινος ή ο λευκός σκελετός θα προκαλέσουν μποτιλιάρισμα στους δρόμους , ακριβώς επειδή θα σε "χαζεύουν" όλοι!

Πώς θα διαλέξεις τα σωστά γυαλιά:


Στρογγυλό πρόσωπο:
Προτίμησε τα γυαλιά που έχουν έντονο σκελετό μιας και πλαισιώνουν με τον καλύτερο τρόπο το στρογγυλό προσωπάκι σου! Τα γυαλιά που είναι κάπως "τετραγωνισμένα" καταφέρνουν να εξισορροπήσουν την κατάσταση και εσύ με αντίστοιχο ύφος δεν έχεις να ζηλέψεις σε τίποτα τις απανταχού σταρ, αφού σου χαρίζουν αέρα ντίβας.

Οβάλ σχήμα:
αν έχεις οβάλ πρόσωπο τότε είσαι πολύ τυχερή μιας και σχεδόν όλα τα γυαλιά σου ταιριάζουν γάντι! Πειραματίσου με τα γυαλιά που είναι η τελευταία λέξη της μόδας και βρες αυτό που σου ταιριάζει καλύτερα.

Τριγωνικό πρόσωπο
: με στενό σαγόνι και κάπως πλατύ μέτωπο ,δώσε έμφαση στα μάτια με γυαλιά που τραβούν την προσοχή ακριβώς εκεί! Προτίμησε το "λεπτό" σκελετό , μιας και τα υπερμεγέθη γυαλιά τα μόνο που θα κάνουν είναι να μεγαλώνουν ακόμη περισσότερο το μέτωπο σου!
__________________

Ο χρήστης ironitsa δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links
Απάντηση στο θέμα

Bookmarks

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας


Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Eποχή για σωστά γυαλιά ηλίου ironitsa ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ 0 21-04-2010 19:15:
Ο Κωστίκας και τα γυαλιά ηλίου ironitsa ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ 0 16-04-2010 19:36:
Τι μαρτυρούν τα γυαλιά ηλίου σου για σένα;;; ironitsa Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 0 23-08-2009 16:14:
Πώς να επιλέξετε γυαλιά ηλίου geodon ΥΓΕΙΑ 0 27-04-2009 20:08:
Γυαλιά ηλίου χειμώνα καλοκαίρι Stella ΑΝΘΡΩΠΟΣ-ΟΙΚΟΣΥΣΤΗΜΑ 0 05-06-2007 17:44:


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 09:30:.


Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam