Greek infotainment community

Το Lateam είναι Ε Ν Α Ν Τ Ι Α σε οποιαδήποτε μορφή Π Ε Ι Ρ Α Τ Ε Ι Α Σ
Facebooktwitter
Επιστροφή   Greek infotainment community > ENJOY YOUR LIFE!!!!!!!!!! > Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Φυσικές ανταύγειες στα μαλλιά σας

This is a discussion on Φυσικές ανταύγειες στα μαλλιά σας within the Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ forums, part of the ENJOY YOUR LIFE!!!!!!!!!! category; Ονειρεύεσαι τέλειες ανταύγειες αλλά δε θέλεις να ταλαιπωρήσεις τα μαλλάκια σου με οξυζενέ λίγο πριν την παραλία; Μην ανησυχείς υπάρχει ...

Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 27-06-2010, 13:36:   #1
ironitsa
Moderator
 
Το avatar του χρήστη ironitsa
 
Εγγραφή: Feb 2009
Περιοχή: LA
Μηνύματα: 2.768
Thanks: 555
Thanked 876 Times in 574 Posts
My Mood:
ironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enough
Προεπιλογή Φυσικές ανταύγειες στα μαλλιά σας


Ονειρεύεσαι τέλειες ανταύγειες αλλά δε θέλεις να ταλαιπωρήσεις τα μαλλάκια σου με οξυζενέ λίγο πριν την παραλία; Μην ανησυχείς υπάρχει τρόπος να αποκτήσεις φυσικές ανταύγειες αλλά και να διατηρήσεις το μαλλί σου λαμπερό και υγιές!

Πώς θα κάνεις φυσικές ανταύγειες μόνη σου: φρόντισε τα μαλλιά σου να είναι υγιή , περιποιημένα και σωστά ενυδατωμένα. Το κοντίσιονερ και η μάσκα μαλλιών είναι απαραίτητη αν θέλεις τα μαλλάκια σου να είναι υγιή και περιποιημένα. Και μην ξεχνάς: ούτε οι ανταύγειες αλλά ούτε και το νέο σου χτένισμα θα δείξουν ποτέ τέλεια αν τα μαλλάκια σου δεν είναι υγιή.

Τα κάναμε με τα αυγά: τα αυγά λόγω του ότι περιέχουν λεκιθίνη , είναι ότι πρέπει για την ενυδάτωση των μαλλιών σου. Φτιάξε την τέλεια μάσκα για τα μαλλάκια σου: χτύπησε ένα αυγό και άπλωσε το υγρό σε στεγνά μαλλιά σου. Κάλυψε την περιοχή με μια πλαστική μεμβράνη για να μπορέσει να εισχωρήσει βαθιά και άφησε το για 15 λεπτά στα μαλλάκια σου. Τέλος ξέβγαλε με κρύο νεράκι και απόλαυσε υπέροχα υγιή μαλλιά!

Πιστολάκι τέλος: το πιστολάκι μπορεί να είναι ο σύμμαχος σου στον άνισο αγώνα με τα απείθαρχα σγουρά τσουλούφια σου δεν παύει όμως να καταστρέφει το μαλλάκι σου. Μην ξεχνάς ότι κάτι τέτοιο δε βοηθάει το φυσικό χρώμα των μαλλιών σου να αναδειχθεί. Προσπάθησε να αφήνεις τα μαλλιά σου να στεγνώνουν φυσικά και ξέχασε για λίγο το πιστολάκι και τα προϊόντα στάιλιγνκ. Το μυστικό βρίσκεται στο μαλακτικό: προτίμησε ένα που δε χρειάζεται στέγνωμα έτσι ώστε να "μένει" στα μαλλιά σου πολύ περισσότερο.

Λεμόνι + ήλιος= φυσικές ανταύγειες! Αν θέλεις γρήγορα, εύκολα και κυρίως ανέξοδα φυσικές ανταύγειες που θα ζήλευε και η κομμώτρια σου, τότε δεν έχεις παρά να στύψεις το λεμονάκι σου και να "βρέξεις" με αυτό τα μαλλάκια σου! Πρόσεξε μην το παρακάνεις με το λεμόνι, λίγες μόνο σταγόνες είναι αρκετές για να γίνει η δουλειά. Αφού βρέξεις τα μαλλάκια σου, δεν έχεις παρά να βγεις έξω και να περπατήσεις, να κάνεις τα ψώνια του σούπερ μάρκετ ή απλά να κάνεις τις πρωινές σου δουλίτσες. Επανέλαβε τη διαδικασία όσο αντέξεις να κυκλοφορείς με χυμό λεμονιού στα μαλλάκια σου και καλωσόρισε τις νέες φυσικές σου ανταύγειες!

Μέλι+μαλακτικό= φυσικές ανταύγειες! Το ότι το μέλι κάνει καλό στην επιδερμίδα σου μάλλον το ήξερες, το ότι παίζει βασικό ρόλο για να "ανοίξουν" τα μαλλάκια σου το ήξερες; Ανακάτεψε ίσες ποσότητες από το αγαπημένο σου μέλι και το αγαπημένο σου μαλακτικό και κάνε μασάζ με το μείγμα σε νωπά μαλλάκια. Βάλε το σκουφάκι σου οπλίσου με υπομονή για περίπου 8 ώρες και μπορείς να ξεβγάλεις! Θα δεις τα πρώτα ξανθά τσουλούφια να ξεπροβάλλουν! Εύγε τα κατάφερες!

Βαφή και ανταύγειες: στο εμπόριο μπορείς να βρεις ειδικά σετάκια με βαφή και ανταύγειες μαζί και οδηγίες για το πώς θα πετύχεις τέλειο αποτέλεσμα , βασισμένο ακριβώς στα χρώματα σου. Το καλό με αυτό είναι ότι ανάλογα με τη βάση σου μπορείς να επιλέξεις την χρωματική απόχρωση που θέλεις να έχει η ανταύγεια σου ενώ καλό θα είναι να μην "ανοίξεις" το χρώμα σου πάνω από δύο χρωματικούς τόνους.
__________________

Ο χρήστης ironitsa δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links
Απάντηση στο θέμα

Bookmarks


Δικαιώματα - Επιλογές
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας


Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Βρέθηκαν φυσικές γέφυρες στη Σελήνη LATEAM RSS NEWS 0 15-11-2010 15:50:
Συστάσεις της πολιτικής προστασίας με αφορμή την παγκόσμια ημέρα για τη μείωση των επιπτώσεων από τις φυσικές καταστροφές LATEAM RSS NEWS 0 13-10-2010 21:11:
Συνταγές για φυσικές μάσκες μαλλιών Stella Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 0 08-03-2010 16:30:
Φύση στις φυσικές μορφές!! Smell ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ 1 04-01-2009 04:23:
Φυσικές χημικές ουσίες προστατεύουν το αντικαρκινικό γονίδιο p53 LATEAM RSS NEWS 0 12-05-2008 09:55:


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 09:30:.


Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam