Greek infotainment community

Το Lateam είναι Ε Ν Α Ν Τ Ι Α σε οποιαδήποτε μορφή Π Ε Ι Ρ Α Τ Ε Ι Α Σ
Facebooktwitter
Επιστροφή   Greek infotainment community > ENJOY YOUR LIFE!!!!!!!!!! > Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Οι εραστές που μπορείς και να ξεχάσεις

This is a discussion on Οι εραστές που μπορείς και να ξεχάσεις within the Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ forums, part of the ENJOY YOUR LIFE!!!!!!!!!! category; Σε κάθε σχέση έρχεται εκείνη η δύσκολη στιγμή του απολογισμού των παρτενέρ που πέρασαν από το κρεβάτι σου. Για να ...

Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 06-06-2010, 18:52:   #1
ironitsa
Moderator
 
Το avatar του χρήστη ironitsa
 
Εγγραφή: Feb 2009
Περιοχή: LA
Μηνύματα: 2.768
Thanks: 555
Thanked 876 Times in 574 Posts
My Mood:
ironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enough
Προεπιλογή Οι εραστές που μπορείς και να ξεχάσεις



Σε κάθε σχέση έρχεται εκείνη η δύσκολη στιγμή του απολογισμού των παρτενέρ που πέρασαν από το κρεβάτι σου. Για να μην πελαγοδρομήσεις σκεπτόμενη να πεις ψέματα στον τωρινό αγαπημένο σου αλλά και για να μην του πέσουν τα μαλλάκια από τον αστρονομικό αριθμό, εμείς θα σε βγάλουμε από τη δύσκολη θέση. Γιατί μπορεί να πέρασαν πολλοί από την αγκαλιά σου αλλά υπάρχουν και κάποιοι που δεν χρειάζεται να κατέχουν θέση στη χρυσή σου λίστα.

Ποιούς μπορείς και να διαγράψεις από τη λίστα:


Α. Εκείνος που άντεξε 10 δευτερόλεπτα

Μιλάμε για εκείνο τα αγόρι που αφού βγήκατε ένα δύο ραντεβού και ήρθε η ώρα της κρίσης, αποδείχτηκε λίγος, πολύ λίγος. Αφού μπήκε για 5 δευτερόλεπτα, το ηθικό του τον εγκατέλειψε και η πράξη δεν συνεχίστηκε. Φυσικά εσύ ουδέποτε ολοκλήρωσες άσε που δεν τον ξαναείδες ποτέ. Υπάρχει βέβαια και η περίπτωση, εκείνος να είχε κανονικά στύση αλλά προτού προλάβει να διεισδύσει, τελείωσε κάνοντας χάλια το καλύτερο φόρεμά σου. Εννοείται πως το μόνο που πρέπει να θυμάσαι από εκείνον είναι ο λογαριασμός του καθαριστηρίου για το λεκιασμένο φόρεμα. Με άλλα λόγια, αν το ταμπόν, σου έχει προκαλέσει περισσότερα συναισθήματα εκεί κάτω σε σχέση με τον γρηγορούλη εραστή της μιας βραδιάς, δεν χρειάζεται να τον υπολογίζεις καν.

Β. Εκείνος που δεν θυμάσαι

Πως λέμε, εκείνος που πέρασε και δεν ακούμπησε; Γιατί θυμάσαι πολύ καλά τον χρυσό σου αριθμό αλλά έλα που δεν θυμάσαι ούτε την πράξη, ούτε το όνομα, ούτε και τη φάτσα ενός από αυτούς. Αν δεν θυμάσαι τίποτα από τον μυστηριώδη παρτενέρ που συμπληρώνει τη λίστα σου, καλύτερα να τον παραλείψεις εντελώς.

Γ. Ο κολλητός του πρώην σου:

Μπορεί να μετάνιωσες για το λάθος αυτό, μπορεί η αρπαχτή με τον κολλητό του πρώην να έγινε μια φορά, μπορεί να ήταν πολύ καλός στο σεξ, όμως δεν χρειάζεται να γνωρίζει και ο τωρινός αγαπημένος σου πως απάτησες τον πρώην και μάλιστα με τον κολλητό του. Εύλογα θα διστάζει να σου γνωρίσει φίλους και συναδέλφους εξαιτίας της κακής σου προϊστορίας.

Δ. Εκείνος για τον οποίο μετανιώνεις κάθε μέρα:
Σίγουρα υπάρχει κάποιο αγόρι του παρελθόντος σου που πολύ μετανιώνεις το ότι έμπλεξες μαζί του. Και όχι μόνο τη σχέση (αν υπήρξε) αλλά το σεξ πάνω απ' όλα. Αν και μόνο που θυμάσαι τις στιγμές που σε ακούμπησε ο παρτενέρ αυτός, φτάνεις να βγάζεις καντήλες, καλύτερα να τον βγάλεις από τη λίστα σου.

Ε. Εκείνος που είσαι λιγότερο από 51% σίγουρη ότι διείσδυσε τελικά:
Μπορεί να φταίει που είχες πιει πολύ, μπορεί να φταίει που ήσουν μικρή και άβγαλτη, αλλά για εκείνο το βράδυ με τον τύπο αυτό, όλα σου φαίνονται θολά. Αν δεν θυμάσαι πως υπήρξε διείσδυση ή απλά έχεις την εικόνα του να φτάνετε μέχρι τα προκαταρκτικά, ξέχνα τον. Φυσικά, αμέσως μετά τη διαπίστωση αυτή, τρέξε στο γυναικολόγο γιατί αν δεν θυμάσαι τη διείσδυση, σίγουρα σου διαφεύγει και το αν αυτή συνέβη με προφυλάξεις.

ΣΤ. Εκείνος με τον οποίο βρέθηκες στο Λας Βέγκας ή στη Μύκονο!

Πλάκα κάνουμε! Οι γάμοι στο Βέγκας έχουν κανονική ισχύ. Το ίδιο και οι σεξουαλικές συνευρέσεις. Για τη Μύκονο πάλι, όρκο δεν παίρνω.

Ζ. Ο δονητής σου

Μπορεί ν' αποτελεί τον καλύτερο παρτενέρ που είχες ποτέ, μπορεί ν' αντιπροσωπεύει την πιο μακροχρόνια σχέση σου, αλλά δεν χρειάζεται να το κάνεις βούκινο στον αγαπημένο σου. Οι άντρες βλέπουν πολύ ανταγωνιστικά τα ερωτικά βοηθήματα και είναι κρίμα ν' αναγκαστείς να πετάξεις τον πιο πιστό σου παρτενέρ στον κάλαθο των αχρήστων.

__________________

Ο χρήστης ironitsa δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links
Απάντηση στο θέμα

Bookmarks


Δικαιώματα - Επιλογές
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας


Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Βίαζε τους εραστές της συντρόφου του! Stella ΕΛΛΑΔΑ 0 10-04-2010 10:16:
Aντε γραψε αν μπορεις ...... despot ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ 0 22-11-2009 11:04:
Από τους χειρότερους εραστές οι Έλληνες LATEAM RSS NEWS 0 01-10-2009 01:49:
ΓΙΝΕ ΚΙ ΕΣΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ...ΜΠΟΡΕΙΣ!! ironitsa ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ 0 18-09-2009 11:53:
Αν μπορείς... P@ntelis Web ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ 0 18-11-2007 23:30:


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 06:54:.


Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam