Greek infotainment community

Το Lateam είναι Ε Ν Α Ν Τ Ι Α σε οποιαδήποτε μορφή Π Ε Ι Ρ Α Τ Ε Ι Α Σ
Facebooktwitter
Επιστροφή   Greek infotainment community > ENJOY YOUR LIFE!!!!!!!!!! > Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ

Αυτό δε θα το πεις ποτέ σε μια γυναίκα!

This is a discussion on Αυτό δε θα το πεις ποτέ σε μια γυναίκα! within the Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ forums, part of the ENJOY YOUR LIFE!!!!!!!!!! category; Πόσες φορές έχετε πει κάτι σε μια γυναίκα με όλη την καλή σας διάθεση ή χωρίς να υπονοείτε κάτι αρνητικό ...

Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 24-03-2010, 15:41:   #1
ironitsa
Moderator
 
Το avatar του χρήστη ironitsa
 
Εγγραφή: Feb 2009
Περιοχή: LA
Μηνύματα: 2.768
Thanks: 555
Thanked 876 Times in 574 Posts
My Mood:
ironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enough
Προεπιλογή Αυτό δε θα το πεις ποτέ σε μια γυναίκα!

Πόσες φορές έχετε πει κάτι σε μια γυναίκα με όλη την καλή σας διάθεση ή χωρίς να υπονοείτε κάτι αρνητικό και αυτή έγινε έξαλλη αφήνοντας σας άφωνο; Πολλές; Υπάρχουν ορισμένα πράγματα που οι γυναίκες απλά δεν θέλουνε να τα ακούν ή ακόμα χειρότερα , δεν θέλουν ούτε να τα ξέρουν! Εάν αναζητάτε την ηρεμία στη σχέση σας και δεν θέλετε συνεχώς να πατάτε όλα τα λανθασμένα «κουμπάκια» της αγαπημένης σας , αυτό το άρθρο σας ενδιαφέρει!

Λάθος πρώτο: Αγάπη μου μάλλον θα πρέπει να κάνεις δίαιτα! Καταστροφικό. Το σχόλιο σας αυτό εάν δεν την εξοργίσει τουλάχιστον θα την κάνει να βάλει πρώτα τα κλάματα και μετά...θα την εξοργίσει! Οι γυναίκες στην πλειοψηφία τους είναι ανασφαλείς για την εμφάνιση τους. Καθημερινά δέχονται την ψυχολογική πίεση από όλα τα μέσα ενημέρωσης που τους προβάλλουν τα πρότυπα της γυναίκας με το τέλειο σώμα και το αψεγάδιαστο πρόσωπο. Αυτή η πίεση είναι ήδη αρκετή για να τους προκαλέσει αισθήματα ανεπάρκειας και σοβαρής ανασφάλειας! Ένα σχόλιο για το βάρος τους από εσάς μπορεί να πάρει τεράστιες διαστάσεις. Μπορεί να ερμηνευθεί ως έμμεση ομολογία ότι δεν την αγαπάτε , ότι δεν την θεωρείτε όμορφη , ότι ψάχνετε για κάτι άλλο κλπ. Δεν είναι ανάγκη να της τονίζετε τα ψεγάδια της! Να είστε σίγουρος ότι η ίδια τα τονίζει από μόνη της στον εαυτό της , τα μεγεθύνει και υποφέρει γι αυτά.

Λάθος δεύτερο : Εγώ δεν είμαι για γάμο , δεν θα παντρευτώ ποτέ! Είναι γεγονός που οι γυναίκες και ιδιαίτερα αυτές που έχουν περάσει προ πολλού τα 25 επιζητούν μια μακροχρόνια σχέση. Εάν τους διαλύσετε το ενδεχόμενο μιας μακροχρόνια σχέσης το πιο πιθανό είναι να αρχίσουν να αισθάνονται ότι χάνουν το χρόνο τους μαζί σας και ότι μάλλον θα πρέπει να χωρίσουν το συντομότερο. Συνειδητοποιούν ότι το πρόβλημα δεν είναι ότι έχετε κάτι με τον θεσμό του γάμου , αλλά ότι μάλλον δεν θέλετε να παντρευτείτε αυτές! Συμπέρασμα; Δεν λετε ποτέ αυτή την φράση εάν δεν την εννοείτε πραγματικά.

Λάθος τρίτο: H πρώην μου το έκανε διαφορετικά! Τι ; Μα είστε τρελοί; Γιατί ξεκινάτε ένα πόλεμο ανταγωνισμού με την πρώην; Καμία γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της δεν θέλει να την συγκρίνουν με τις πρώην. Ακόμα χειρότερα, εάν στην σύγκριση με τις πρώην βγαίνει ηττημένη τότε γίνεται έξαλλη! Καμία γυναίκα δεν θέλει να ξέρει ούτε τα συναισθήματα σας για την πρώην , ούτε τις σεξουαλικές επιδόσεις σας με την πρώην. Θα ενοχληθεί και θα ζηλέψει και αυτό δεν το θέλετε! Και εάν αναφέρετε την πρώην συνεχώς , θα της περάσετε το μήνυμα ότι πολύ απλά δεν έχετε ξεπεράσει την πρώην σας. Και καμία γυναίκα δεν θέλει να έχει τον «δεύτερο ρόλο» στην καρδιά σας! Μπορείτε να μιλάτε για τις πρώην μόνο εάν στην σύγκριση η γυναίκα που βρίσκεται δίπλα σας είναι η καλύτερη.

Λάθος τέταρτο : Η κολλητή σου η Μαρία είναι «κουκλάρα»! Μόλις αυτοκτονήσατε και μόλις καταστρέψατε μια γυναικεία φιλία. Με αυτό το σχόλιο το μόνο που πετυχαίνετε είναι να την κάνετε για ακόμα μια φορά να αισθάνεται ότι απειλείται από την κολλητή της. Το πιο πιθανό είναι να μην δείτε ξανά τη Μαρία ή μετά από οποιαδήποτε συνάντηση με την Μαρία , μιλήσετε δεν μιλήσετε , η καλή σας θα σας κάνει σκηνή. Εάν λοιπόν πιστεύετε πως οποιαδήποτε κολλητή της ή συγγενής της ή έστω και συνάδελφος της είναι «κουκλάρα»...κρατήστε το για τον εαυτό σας! Δεν θα πάθετε και τίποτα εάν αποφύγετε το σχόλιο.

Λάθος πέμπτο : Μα γιατί πάντα πρέπει να μιλάς ; Δεν χρειάζεται να ρωτήσετε για να γνωρίζετε ότι οι γυναίκες από την φύση τους έχουν την ανάγκη να εκφράζουν τα συναισθήματα και τις σκέψεις τους έτσι απλά.. για να ξαλαφρώσουν και να ηρεμήσουν. Δεν ζητούν τίποτα περισσότερο από εσάς παρά την προσοχή σας. Οι γυναίκες μοιράζονται τις σκέψεις τους με τις φίλες τους , με τους συγγενείς τους , με τις συναδέλφους τους. Είναι διαφορετικές από εσάς , πάρτε το απόφαση επιτέλους και ποτέ μην τις ρωτάτε «γιατί μιλάς;» ! Αφήστε την να σας μιλήσει και θα σας λατρέψει . Κόψτε της τα κανάλια επικοινωνίας... και θα την εξαγριώσετε!

Λάθος έκτο: Μα η μαμά μου μαγείρευε καλύτερα! Εδώ καλύτερα να μασάτε παρά να μιλάτε! Τι το θέλατε το σχόλιο; Δεν φτάνει δηλαδή που η έχθρα και ο ανταγωνισμός κυριαρχούν έτσι και αλλιώς στην σχέση νύφης – πεθεράς; Πρέπει να ρίξετε και εσείς λάδι στη φωτιά; Για ακόμα μια φορά της έχετε κάνει την αυτοπεποίθηση σκουπίδι μιας και συμμαχήσατε με τον μεγάλο εχθρό της : τη πεθερά! Αυτό σας το σχόλιο αυτόματα σας αλλάζει στρατόπεδο και από σύμμαχος της έχετε γίνει ορκισμένος και βέβαιος εχθρός! Δύσκολα θα σας το συγχωρέσει και να είστε σίγουρος ότι θα προσπαθήσει να σας αποδείξει ότι είναι η καλύτερη. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν θα ψυχραθεί και δεν θα απογοητευτεί από εσάς.


Μια γυναίκα είναι ευτυχισμένη όταν αισθάνεται ότι την αποδέχεστε και ότι την αγαπάτε. Προσπαθήστε να μην της θίγετε τον γυναικείο εγωισμό της έμμεσα ή άμεσα, γιατί αυτό θα την κάνει να ξεσπάσει και σταδιακά θα την απομακρύνει από κοντά σας.
__________________

Ο χρήστης ironitsa δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links
Παλιά 30-06-2017, 14:57:   #2
Stamatis
LaTeamer
 
Εγγραφή: Jun 2017
Μηνύματα: 5
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Stamatis is an unknown quantity at this point
Προεπιλογή

Όντως αυτά ποτέ δεν πρέπει να τα πεις! Αν σου ξεφύγει ψάξε τρύπα να κρυφτείς!
Ο χρήστης Stamatis δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Bookmarks


Δικαιώματα - Επιλογές
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας


Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Τι δεν πρέπει να πεις ποτέ σε έναν άνδρα με .. μικρά προσόντα!! ironitsa ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ 1 23-03-2010 16:46:
Άσε! Μη μου πεις! P@ntelis Web ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ 0 30-06-2009 21:11:
Μην διαφωνείς ποτέ με γυναίκα Κατερίνα ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ 0 04-07-2008 16:13:
Και να πείς ότι δεν έστ ελνα λεφτά;;; Έστελνα... P@ntelis Web ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ 0 26-01-2008 18:32:
Ποτέ μην διαφωνείς με μια γυναίκα που της αρέσει να διαβάζει Stefania ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ 2 06-09-2006 00:23:


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 21:07:.


Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam