Greek infotainment community

Το Lateam είναι Ε Ν Α Ν Τ Ι Α σε οποιαδήποτε μορφή Π Ε Ι Ρ Α Τ Ε Ι Α Σ
Facebooktwitter
Επιστροφή   Greek infotainment community > ENJOY YOUR LIFE!!!!!!!!!! > Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ

Οι άντρες σε ποιες γυναίκες κάνουν πρόταση γάμου;

This is a discussion on Οι άντρες σε ποιες γυναίκες κάνουν πρόταση γάμου; within the Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ forums, part of the ENJOY YOUR LIFE!!!!!!!!!! category; Αναρωτηθήκατε ποτέ τι μπορεί να ωθήσει κάποιον άνδρα να κάνει πρόταση γάμου σε μία γυναίκα; Είναι απόφαση που σχετίζεται με ...

Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 25-05-2008, 19:16:   #1
kouklitsa
LaTeamer
 
Το avatar του χρήστη kouklitsa
 
Εγγραφή: Feb 2008
Περιοχή: somewhere in the Universe...
Μηνύματα: 138
Thanks: 20
Thanked 41 Times in 23 Posts
My Mood:
kouklitsa is on a distinguished roadkouklitsa is on a distinguished roadkouklitsa is on a distinguished roadkouklitsa is on a distinguished road
Lightbulb Οι άντρες σε ποιες γυναίκες κάνουν πρόταση γάμου;

Αναρωτηθήκατε ποτέ τι μπορεί να ωθήσει κάποιον άνδρα να κάνει πρόταση γάμου σε μία γυναίκα; Είναι απόφαση που σχετίζεται με το timing, το σεξ… ή το συμφέρον;

Στο βιβλίο της “Why men marry bitches – A woman’s guide to winning her man’s heart”, η Sherry Argov δείχνει στις γυναίκες πώς να μετατρέψουν μία light, χαλαρή σχέση σε μία πιο δεσμευτική και μακρόχρονη. Εξηγεί ότι το να είστε καλές με τον σύντροφό σας, δεν θα τον κάνει απαραίτητα πιο πιστό και αφοσιωμένο.

Σε συνεντεύξεις της με άνδρες, η Argov ανακάλυψε πως οι άνδρες θέλουν να δεσμεύονται με γυναίκες, που κλονίζουν την εμπιστοσύνη τους, δημιουργούν ανασφάλεια και διατηρούν τον έλεγχο της ζωής και σχέσης τους. Όπως είπε κι ο Bill Cosby «Υπάρχει μια πρωταρχική αλήθεια σχετικά με το γάμο. Η σύζυγος κρατά τα ηνία».

Φανταστείτε έναν κόσμο με αντίστροφους ρόλους, όπου ο άνδρας θα μαγείρευε για τη γυναίκα, θα μάζευε μόνος του τις κάλτσες από το πάτωμα, θα σας περίμενε σπίτι με μεταξωτά μποξεράκια και θα σας παρακαλούσε να τον παντρευτείτε! Επειδή θα σας θύμιζε πολύ τον εαυτό σας, θ' ανοίγατε την πόρτα και θα φεύγατε τρέχοντας όσο πιο μακριά γινόταν.

Όσο κι αν φαίνεται τρομακτική, αυτή τη συμπεριφορά έχει κάθε «τίμιο κορίτσι». Βάζει τους άλλους πάνω απ’ όλα, τις ανάγκες της στο τέλος και την αξία της, στο υπόγειο!

Οι περισσότεροι άνδρες είπαν στη συγγραφέα ότι γυναίκες με αυτοπεποίθηση είναι είδος προς εξαφάνιση. Επίσης ανέφεραν πως αυτές τις δυναμικές γυναίκες, τις βρίσκουν πιο sexy από τις άλλες. Δυστυχώς, η πλειοψηφία των περιοδικών προβάλλει τη γυναίκα που κάνει κηπουρική φορώντας γόβες στιλέτο και σερβίρει μπίρα στον «καλό της» με δαντελένια εσώρουχα. Αυτό που μαθαίνουν οι γυναίκες είναι πώς να λειτουργούν απέναντι στους άνδρες ακόμη πιο απεγνωσμένα. Κι αυτή, η άκρατη επιθυμία που δείχνετε, κλείνει τον διακόπτη της επιθυμίας τους. Νιώθουν τόσο απογοητευμένοι όσο θα νιώθατε εσείς μ' έναν τύπο που σας φέρνει ντουζίνες τριαντάφυλλα στο 1ο ραντεβού και σας λέει από τα πρώτα 5' ότι χάρη σε σας είναι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στον πλανήτη!

Δυστυχώς κάποιες δείχνουν έτοιμες να παραδοθούν νωρίς και το κακό είναι ότι δεν κατανοούν πως το να κοιμηθείς με κάποιον δε σημαίνει απαραίτητα ότι αυτός σκέφτεται το κοινό σας μέλλον! Στο φλερτ, δεν υπάρχει τίποτα πιο επιθυμητό από μια γυναίκα που πιστεύει στον εαυτό της και είναι περήφανη για τα προσόντα της. Όσο πιο πολύ εργάζεστε για να βελτιώσετε και να ανεβάσετε τους εαυτούς σας, τόσο περισσότερο βάζετε τον άνδρα στη διαδικασία να δουλέψει για να μπει στην κορυφή της λίστας των προτεραιοτήτων σας. Η προσπάθεια αυτή μεταμορφώνει αμέσως τη γνωριμία σας, σε μία μακράς διάρκειας διαδικασία και το «κλειδί» σ' αυτήν είναι ότι εμπνεύσατε σεβασμό και θαυμασμό.

Η συγγραφέας θέτει ως παράδειγμα την Kara. Το αγόρι της προσπάθησε να την αλλάξει ζητώντας της, να φοράει πάντα φόρεμα, έστω κι αν τα «επαγγελματικά» της επιβάλλουν κοστούμι, και να κάνει ελαφρύτερο μακιγιάζ. Εκείνη του απάντησε πως το κοστούμι είναι τέλειο για την περίσταση κι ότι ουδείς διαμαρτυρήθηκε ποτέ για το μακιγιάζ της. Του είπε ότι θα τον ειδοποιεί πότε φοράει κοστούμι και έχει έντονο μακιγιάζ, ώστε εφόσον τον ενοχλεί, να αποφεύγει να τη δει, εκείνες τις στιγμές!

Είχε δίκιο. Για να δείχνεις διαφορετική, πρέπει να σκέφτεσαι διαφορετικά. Η ίδια έδειξε ότι δεν χρειάζεται νέο υλικό μέσα της γιατί αισθάνεται ασφαλής με το περιεχόμενο που έχει ήδη. Είναι πλήρης δηλαδή. Το μόνο που αναρωτιέται μία bitch είναι κατά πόσον η παρέα ενός άνδρα της δίνει κάποιο extra πλεονέκτημα ή την κάνει να νιώθει ακόμα καλύτερα. H Kim Basinger είχε πει κάτι πολύ ενδιαφέρον: «Δεν με ενδιαφέρει να κατηγοριοποιηθώ ως δύσκολη, ούτε όμως προλαβαίνω να δείξω ενδιαφέρον»!

Οι άνδρες νιώθουν άνετα με τη γυναίκα που δεν δείχνει υπερβολικό ενδιαφέρον γιατί δεν χρειάζονται να έχουν την ευθύνη της ευτυχίας της. Όταν ο άνδρας βλέπει ότι είναι ευτυχισμένη μαζί του, δύσκολα θα την αφήσει, έστω κι αν εκείνη, ουσιαστικά είναι ευτυχισμένη & πλήρης με άλλα πράγματα.

Μια γυναίκα που σφύζει από ευτυχία, δείχνει άλλωστε πολύ sexy! Οι bitches είναι άνετες και διασκεδαστικές υπάρξεις. Η συγγραφέας μιλάει για την Angela που βγήκε ραντεβού τη μία μέρα με ένα αγόρι και την επόμενη, ζέστανε στον δεύτερο τα υπόλοιπα του χθεσινού γεύματος, επισημαίνοντας ότι δεν ήταν κάτι φρέσκο, αλλά απλά κάτι νόστιμο! Και τα 2 παραδείγματα κοριτσιών έδειξαν ότι δεν είχαν καμία διάθεση να υπερ-αποζημιώσουν το αγόρι για το ενδιαφέρον που έδειξε. Έτσι απέσπασαν το σεβασμό. Το αγόρι ένιωσε ικανοποίηση γιατί δεν εισέπραξε απόρριψη από το κορίτσι, αλλά άρνηση σε πράγματα που εκείνη βλέπει αλλιώς.

H bitch δεν είναι αγενής, αλλά αρκετά έξυπνη ώστε να σκέφτεσαι σωστά. Δεν θα συμβιβαστεί προκειμένου να έχει μια σχέση. Ούτε θα εργαστεί υπερωρίες για να εξασφαλίσει σύζυγο. Μια bitch δεν χρειάζεται επίσης, να είναι τέλεια. Σκεφτείτε την τελευταία φορά που ερωτευτήκατε τρελά. Το πιθανότερο είναι ότι δεν ερωτευτήκατε έναν εκατομμυριούχο με υπέροχους κοιλιακούς, μυαλό χειρούργου και ερωτική διάθεση που λυγίζει σίδερα. Απλώς είχε κάποια χαρακτηριστικά που σας έκαναν να σκιρτήσετε.

Την ίδια μαγεία μπορεί να νιώσει κάποιος για μια γυναίκα, κι ας μην είναι τέλεια. Ο άνδρας δεν θα παντρευτεί εύκολα μια γυναίκα που είναι άψογη, αλλά μια γυναίκα που είναι ενδιαφέρουσα. Αν είστε υπερβολικά γλυκιά, συγκαταβατική και συμβατή με αυτόν, θα σας βαρεθεί γρήγορα. Φανταστείτε ότι εμφανίζεστε στο 1ο ραντεβού σαν μία άλλη Barbie που φοράει ασορτί παπούτσια με τσάντα, βαδίζει όπως στην πασαρέλα και παραγγέλνει έδεσμα χαμηλών λιπαρών σε μέγεθος ορεκτικού. Αμέσως βάλατε πάνω σας την ταμπέλα της «προσωρινής».

Σίγουρα, ο άνδρας, βλέπει μια τέτοια γυναίκα ως μια τεχνητή ομορφιά με πλαστή συμπεριφορά. Μοιάζει σα να παίζει ρόλο και ο άνδρας, της δίνει αμέσως το χαρακτηρισμό της «μη ασφαλούς επιλογής» που θα τον κάνει να νιώθει ο ίδιος μονίμως ανεπαρκής μπροστά στα ζητούμενά της. Την βλέπει σαν αρπακτικό που θα του ρουφά όλη του την προσοχή και ενέργεια, για να ανακουφίζει τη δική της ανασφάλεια.

Αν η αποδοχή ή μη, του άνδρα σας προκαλεί αγωνία, τότε ο σεβασμός του σας εγκαταλείπει. Οι άνδρες ξέρουν πώς να τσεκάρουν μια γυναίκα. Αδιαφορούν και βλέπουν τις αντιδράσεις τους. Αν μια γυναίκα αγχωθεί με αυτό, τότε ο άνδρας απογοητεύεται καθώς η μόνη του συμβολή στη σχέση θα είναι εις το εξής, η διαρκής επιβεβαίωση και αποδοχή. Ένας άνδρας όμως θα προτιμούσε να έχει μεγαλύτερη συμβολή. Και περιμένει να παντρευτεί εκείνη που δεν είναι ανοιχτό βιβλίο και επομένως την «κατέχει» σε μικρότερο ποσοστό, ώστε να χρειαστεί να παλεύει μια ζωή για την αποκτήσει ολόκληρη…
Περισσότερα διαβάστε στο βιβλίο “Why men marry bitches” που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Ορφέας».

πηγή: Ελένη Σενδόνα 15/05/08 otenet.gr
Ο χρήστης kouklitsa δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
The Following 3 Users Say Thank You to kouklitsa For This Useful Post:
jim_pap_2 (26-05-2008), manolissp (14-08-2009), Smell (26-05-2008)
Sponsored Links
Παλιά 25-05-2008, 19:18:   #2
kouklitsa
LaTeamer
 
Το avatar του χρήστη kouklitsa
 
Εγγραφή: Feb 2008
Περιοχή: somewhere in the Universe...
Μηνύματα: 138
Thanks: 20
Thanked 41 Times in 23 Posts
My Mood:
kouklitsa is on a distinguished roadkouklitsa is on a distinguished roadkouklitsa is on a distinguished roadkouklitsa is on a distinguished road
Προεπιλογή

Επί του θέματος, περιμένω ν' ακούσω τις απόψεις όλων των αρσενικών & θηλυκών μελών του forum, παντρεμένων και μη!
Ο χρήστης kouklitsa δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
The Following User Says Thank You to kouklitsa For This Useful Post:
Smell (26-05-2008)
Παλιά 26-05-2008, 16:45:   #3
Smell
.::HiTecH ManiaC::.
 
Το avatar του χρήστη Smell
 
Εγγραφή: Jun 2006
Περιοχή: Los Almyros
Μηνύματα: 3.357
Thanks: 1.421
Thanked 1.437 Times in 716 Posts
My Mood:
Smell is a glorious beacon of lightSmell is a glorious beacon of lightSmell is a glorious beacon of lightSmell is a glorious beacon of lightSmell is a glorious beacon of lightSmell is a glorious beacon of lightSmell is a glorious beacon of lightSmell is a glorious beacon of lightSmell is a glorious beacon of lightSmell is a glorious beacon of lightSmell is a glorious beacon of light
Προεπιλογή

Πραγματικο πολυ καλο αρθρο,ευχομαι να ταρακουνησει ανδρες και γυναικες μηπως επιτελους ξεφυγουμε απο την "αμερικανια",η γυναικα δεν ειναι αυτο που προσπαθει να περασει το c0smop0litan,το ιδιο ισχυει και για τον ανδρα.
__________________

Ουδέν ατέκμαρτον, ουδέν τυφλόν.

Ο χρήστης Smell δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 26-05-2008, 23:07:   #4
P@ntelis Web
Administrator
 
Το avatar του χρήστη P@ntelis Web
 
Εγγραφή: Oct 2006
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Μηνύματα: 1.372
Thanks: 439
Thanked 690 Times in 351 Posts
My Mood:
P@ntelis Web is a jewel in the roughP@ntelis Web is a jewel in the roughP@ntelis Web is a jewel in the roughP@ntelis Web is a jewel in the roughP@ntelis Web is a jewel in the roughP@ntelis Web is a jewel in the roughP@ntelis Web is a jewel in the roughP@ntelis Web is a jewel in the roughP@ntelis Web is a jewel in the roughP@ntelis Web is a jewel in the roughP@ntelis Web is a jewel in the rough
Προεπιλογή

Συμφωνω με ολα τα παραπανω και να προσθεσω οτι πολλοι αντρες πιστευουν πως αν μια γυναικα θελει ενεαν αντρα μπορει να τον διεκδικησει.Πραγμα που δεν συμβαινει και 10 φορες περισοτερο να σε θελει μια γυναικα απο οτι εσυ εκεινη παλι εσυ πρεπει να κανεις το πρωτο βημα.Σε μια κοινωνια ομως που ολα ειναι 50 - 50 θα επρεπε και οι γυναικες να διεκδικουν τους αντρες.
__________________
Ο χρήστης P@ntelis Web δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 14-08-2009, 21:19:   #5
manolissp
LaTeamer
 
Το avatar του χρήστη manolissp
 
Εγγραφή: Nov 2008
Μηνύματα: 86
Thanks: 110
Thanked 0 Times in 0 Posts
manolissp is an unknown quantity at this point
Προεπιλογή

εγω νομιζω οτι με καλυψε

πληρως ο παντελης

γιαυτο και συμφωνω μαζι του


Ο χρήστης manolissp δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Bookmarks

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας


Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Μοιραία πρόταση γάμου με χτύπημα κεραυνού ironitsa ΔΙΕΘΝΗ ΝΕΑ 0 09-06-2010 12:19:
Ελλάδα: Πρόταση γάμου μέσω διαδικτύου! ironitsa ΕΛΛΑΔΑ 0 18-05-2010 19:19:
Της έκανε πρόταση γάμου μόλις έκλεισε τα 100!! ironitsa ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ 1 25-02-2010 19:08:
Σεξ: Άντρες vs Γυναίκες geodon Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ 0 10-05-2008 14:53:
Άντρες vs Γυναίκες.. Dark ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ 0 14-04-2007 00:09:


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 22:31:.


Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam