Greek infotainment community

Greek infotainment community (https://www.lateam.gr/forum/)
-   PDA - SMART PHONES (https://www.lateam.gr/forum/f47/)
-   -   Jet smartphone από την Samsung! (https://www.lateam.gr/forum/f47/jet-smartphone-apo-tin-samsung-37771/)

antonis 25-06-2009 20:54:

Jet smartphone από την Samsung!
 
http://i40.tinypic.com/j8mnv4.jpg

Η Samsung επιμένοντας στο μέλλον αποκάλυψε στην έκθεση CommunicAsia 2009 τη νέα στρατιά κινητών Omnia, με μοντέλα που απευθύνονται σε όλα τα βαλάντια και χρήστες, από τον hardcore χρήστη μέχρι τον πορωμένο με το facebook και όχι μόνο. Αιχμή του δόρατος για την εταιρεία αποτελεί το Samsung Jet, το πιο γρήγορο smartphone στον κόσμο!
Το Samsung Jet ενσωματώνει τουρμπάτο επεξεργαστή που τρέχει στα 800MHz, οθόνη αφής AMOLED 3,1 ιντσών, το εκπληκτικό interface TouchWiz 2.0, GPS, κάμερα 5 megapixels με LED flash και υποστήριξη για κάρτες μνήμης microSD έως 16GB.
To πιο προκλητικό στυλάτο μοντέλο της σειράς Omnia είναι το Samsung Omnia II. Διαθέτει μια φωτεινή για πάντα οθόνη αφής AMOLED 3,7 ιντσών, ανάλυσης 800x480 pixels και το interface TouchWiz 2.0, ενώ μπορεί να αναπαράγει video ποιότητας DVD (480p). Υποστηρίζει δίκτυα HSDPA/HSUPA, είναι εξοπλισμένο με Wi-Fi και GPS και τρέχει Windows Mobile 6.1 Professional. Για τον ανήσυχο όμως επαγγελματία ταιριάζει απόλυτα το Omnia Pro B7610, το οποίο διαθέτει πληκτρολόγιο QWERTY, Wi-Fi και οθόνη αφής AMOLED 3,5 ιντσών, ενώ υποστηρίζει δίκτυα HSDPA με ταχύτητες έως 7,2Mbps.
Το Omnia Pro 7320, αυτή την φορά, θα το αγαπήσουν με την πρώτη ματιά όσοι ελκύονται απο τα social media, καθώς περιλαμβάνει applications για το MySpace, το Facebook και instant messaging όπως τα Google Talk, MSN και Yahoo!. Μάλιστα, διαθέτει ραδιόφωνο FM, κάμερα 3 megapixels και Wi-Fi. Τέλος, το OmniaLite B7300 είναι ένα τηλέφωνο πλημμυρισμένο απο widgets! όπου έχετε την δυνατότητα να κατεβάζετε νέα widgets από το Internet. Στα τεχνολογικά του χαρακτηριστικά συγκαταλέγονται ένας 3D multimedia player, push e-mail, Opera browser, HSDPA, Wi-Fi, GPS και κάμερα 3 megapixels.

Πηγή: phonegr.blogspot.com


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 22:05:.

Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam