Greek infotainment community

Greek infotainment community (https://www.lateam.gr/forum/)
-   PDA - SMART PHONES (https://www.lateam.gr/forum/f47/)
-   -   Νέο Mio A501 (https://www.lateam.gr/forum/f47/neo-mio-a501-5862/)

ilias 04-09-2007 00:11:

Νέο Mio A501
 
http://img208.imageshack.us/img208/1971/mioa501dp9.jpg
Η Zegetron παρουσίασε το νέο A501 της Mio, στην έκδοση GRE MioMap V3.3 Eastern Europe 512MB. Το νέο μοντέλο συνδυάζει όλες τις λειτουργίες σε μία συσκευή: κινητό τηλέφωνο, πλοήγηση, φωτογραφική μηχανή και PDA. Είναι μία πολυδιάστατη συσκευή με ενσωματωμένο τον τελευταίας… τεχνολογίας δέκτη GPS SiRFstarIII για την άνετη και εύκολη πλοήγησή σας. Διαθέτει προεγκατεστημένους τους χάρτες 20 χωρών της Ανατολικής Ευρώπης από την Tele Atlas, ενώ περιλαμβάνεται πλήρης χαρτογράφηση της Ελλάδας και παρέχονται δωρεάν αναβαθμίσεις χάρτη.
Είναι ένας πλήρης και αξιόπιστος ψηφιακός βοηθός που θα σας βοηθήσει να μείνετε σε επαφή με τη δουλειά σας ακόμα και όταν είστε μακριά, καθώς σας δίνει τη δυνατότητα να αποθηκεύσετε και να μεταφέρετε δεδομένα με επιπλέον δυνατότητα επέκτασης της μνήμης έως 2GB.
Στα χαρακτηριστικά του περιλαμβάνονται επίσης ασύρματη τεχνολογία Bluetooth για την πραγματοποίηση κλήσεων hands free με ανοιχτή ακρόαση, δυνατότητα άμεσης παραλαβής ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με την τεχνολογία push mail της Microsoft, δυνατότητα συγχρονισμού με το ημερολόγιο και τις επαφές του Outlook, όλες οι εφαρμογές του Microsoft Pocket Office (word, excel, powerpoint), Quad Band GSM/GPRS με τεχνολογία EDGE για γρηγορότερη και πιο αξιόπιστη μεταφορά δεδομένων, κάμερα 2.0 megapixels με αυτόματη εστίαση και φλας καθώς και Video Player, audio player (media player 10) και picture viewer.


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 00:35:.

Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam