Greek infotainment community

Το Lateam είναι Ε Ν Α Ν Τ Ι Α σε οποιαδήποτε μορφή Π Ε Ι Ρ Α Τ Ε Ι Α Σ
Facebooktwitter
Επιστροφή   Greek infotainment community > GAMES > NEW GAMES

Need For Speed World

This is a discussion on Need For Speed World within the NEW GAMES forums, part of the GAMES category; Όλοι πρέπει να ξέρετε την σειρά Need For Speed. Την σειρά που ξεκίνησε σαν κάποιο παιχνίδι αγώνων αυτοκινήτων και στην ...

Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 07-06-2010, 16:53:   #1
Stella
I'm Blonde and i like it!
 
Το avatar του χρήστη Stella
 
Εγγραφή: Jul 2006
Περιοχή: L.Alaloum
Μηνύματα: 3.411
Thanks: 752
Thanked 1.000 Times in 646 Posts
My Mood:
Stella has a spectacular aura aboutStella has a spectacular aura aboutStella has a spectacular aura aboutStella has a spectacular aura aboutStella has a spectacular aura aboutStella has a spectacular aura aboutStella has a spectacular aura aboutStella has a spectacular aura aboutStella has a spectacular aura aboutStella has a spectacular aura about
Προεπιλογή Need For Speed World



Όλοι πρέπει να ξέρετε την σειρά Need For Speed. Την σειρά που ξεκίνησε σαν κάποιο παιχνίδι αγώνων αυτοκινήτων και στην πορεία εμπλουτίστηκε με παράνομους αγώνες, φτιαξίματα και κυνήγι με την αστυνομία.

Αφού λοιπόν περάσαμε και το στάδιο του πιο realistic driving simulation σε σχέση με τα προηγούμενα (NFS Shift) ήρθε η ώρα για να πάμε στο online μέρος!

Το Need For Speed World είναι το επόμενο παιδί της σειράς το οποίο θα παίζεται online. Όπως γίνεται και στα άλλα παιχνίδια, θα ξεκινάς με ένα εργοστασιακό αμάξι και στην πορεία ανάλογα με το πως πηγαίνεις στους αγώνες θα κερδίζεις λεφτά και θα αναβαθμίζεις το αμάξι σου ή θα παίρνεις κάποιο άλλο. Και όλα αυτά δωρεάν! Ναι καλά διαβάσατε, το NFS World είναι δωρεάν. Καλά όχι ακριβώς, αλλά ως ένα σημείο είναι. Όταν θα κυκλοφορήσει (για την ώρα είναι σε beta testing phase) θα μπορείτε να το κατεβάσετε και να παίξετε. Το πρόβλημα είναι ότι μπορείτε να φτάσετε ως ένα συγκεκριμένο επίπεδο μέσα στο παιχνίδι. Μετά θα μπορείτε να συνεχίσετε να παίζετε με όσα έχετε ως τότε χωρίς να μπορείτε να ξεκλειδώσετε τίποτα άλλο, ή να αγοράσετε το NFS World Starter Pack που θα σας επιτρέπει να ανεβείτε και σε υψηλότερα levels.
Για να παίξεις την beta χρειάζεται να εγγραφείς και να σε αποδεχτούν μετά από κάποιο καιρό. Εμείς δοκιμάσαμε το νέο παιδί της ΕΑ και σας παρουσιάζουμε ορισμένα βίντεο πιο κάτω. Μερικά λόγια όμως πιο πριν.

Το παιχνίδι δε μας άρεσε. Είναι ωραίο αλλά είναι μια από τα ίδια, απλά online. Η πόλη είναι συνδυασμός της πόλης του Most Wanted και του Carbon. Άρα την ξέρουμε. Τα γραφικά φαίνεται να είναι αντίστοιχα των τότε παιχνιδιών και το παιχνίδι δεν προσφέρει και πολλές επιλογές για να τα ρυθμίσουμε. Οπότε αν εξαιρέσουμε ότι με μια πρώτη ματιά νιώθουμε σαν να το έχουμε ξαναπαίξει, πάμε παρακάτω.

Ξεκινώντας μπορείς να αγοράσεις ένα από τα λίγα διαθέσιμα εργοστασιακά αυτοκίνητα εκείνη τη στιγμή. Βγαίνεις από το Safehouse και μπορείς να πας στον χάρτη σε ορισμένα σημεία που γίνονται αγώνες και να κάνεις Join. Οι αγώνες μπορούν να δεχτούν 8 άτομα max. Σε όσες περιπτώσεις ήταν πάνω από 4 άτομα που έκαναν join , ποτέ δεν μπορέσαμε να παίξουμε γιατί πάντα υπήρχε πρόβλημα. Μέχρι 4 άτομα τα κατάφερνε το παιχνίδι και μας έβαζε. Φυσικά αυτά είναι προβλήματα που θεωρητικά θα λυθούν όταν θα κυκλοφορήσει κανονικά, αλλά για πρώτη εντύπωση σε ξενερώνει.

Δοκιμάσαμε το παιχνίδι μέχρι ένα ορισμένο επίπεδο και πουθενά δεν είδαμε επιλογή για modifications στο αμάξι. Το μόνο που μπορούμε να αλλάξουμε είναι χρώμα και vinyls. Και φυσικά να αγοράσουμε νέο αμάξι που ίσως έχει κάποιο modification από πριν. Δεν ξέρουμε αν θα προστεθεί κάτι στο τελικό παιχνίδι ή απλά αν ξεκλειδώνεται στην πορειά και στην beta πάντως είναι κάτι που θα έπρεπε να φαίνεται από την πρώτη στιγμή.

Την απουσία των modifications έρχεται να σώσει ( η ύπαρξη των power-ups. Μετά από κάθε αγώνα κερδίζεις κάποιο bonus που μπορεί να σε βοηθήσει σε επόμενο αγώνα. Για παράδειγμα μπορείς αν είσαι πιο πίσω από τον πρώτο να καλέσεις την κίνηση πάνω του, μπορείς να έχεις για λίγη ώρα nitro, να μη σε κόβουν τα άλλα αυτοκίνητα για λίγο αν τρακάρεις μαζί τους κ.α. Δε μας άρεσε. Θυμίζει Mario Kart με καλύτερα αυτοκίνητα. Έχει γίνει πολύ arcade σε σημείο που θα ξενερώσει τους φανατικούς της σειράς. Τώρα βέβαια υπάρχουν και αυτοί που ίσως τα βρουν ενδιαφέροντα.

Το παιχνίδι κυκλοφορεί 20 Ιουλίου.

__________________
Ο χρήστης Stella δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links
Απάντηση στο θέμα

Bookmarks

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας


Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Need for Speed: Hot Pursuit Stella NEW GAMES 1 13-10-2010 20:01:
Τους ένα εκατομμύριο παίχτες ξεπέρασε το Need for Speed World ilias NEW GAMES 0 14-09-2010 21:21:
MovieMax Speed: (Turksat 2A) LATEAM RSS SATNEWS 0 13-07-2010 16:03:
Speed Auction TV: (EuroBird 1) LATEAM RSS SATNEWS 0 11-06-2009 00:49:
ADSL speed jim_pap_2 ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ 13 06-01-2008 19:43:


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 09:28:.


Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam