Greek infotainment community

Το Lateam είναι Ε Ν Α Ν Τ Ι Α σε οποιαδήποτε μορφή Π Ε Ι Ρ Α Τ Ε Ι Α Σ
Facebooktwitter
Επιστροφή   Greek infotainment community > GAMES > NEW GAMES

Δικαστική διαμάχη για το "bot" του WoW

This is a discussion on Δικαστική διαμάχη για το "bot" του WoW within the NEW GAMES forums, part of the GAMES category; Οι δημιουργοί του γνωστού mmorpg WoW βρίσκονται σε νομική διαμάχη με μία εταιρεία που έχει δημιουργήσει ένα πρόγραμμα που αυτοματοποιεί ...

Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 31-03-2008, 23:25:   #1
antonis
VIP
 
Το avatar του χρήστη antonis
 
Εγγραφή: Jun 2007
Περιοχή: Κόρινθος
Μηνύματα: 1.425
Thanks: 24
Thanked 308 Times in 220 Posts
My Mood:
antonis has a spectacular aura aboutantonis has a spectacular aura aboutantonis has a spectacular aura aboutantonis has a spectacular aura aboutantonis has a spectacular aura aboutantonis has a spectacular aura aboutantonis has a spectacular aura aboutantonis has a spectacular aura aboutantonis has a spectacular aura aboutantonis has a spectacular aura about
Προεπιλογή Δικαστική διαμάχη για το "bot" του WoW

Οι δημιουργοί του γνωστού mmorpg WoW βρίσκονται σε νομική διαμάχη με μία εταιρεία που έχει δημιουργήσει ένα πρόγραμμα που αυτοματοποιεί πολλές “ενέργειες” μέσα στο παιχνίδι. Η Blizzard μηνύει τον Michael Donnelly, δημιουργό του Glide, προγράμματος που εκτελεί αυτόματα βασικούς στόχους στο παιχνίδι, όπως είναι η μάχη.

Και οι δύο πλευρές έχουν υποβάλει τις νομικές περιλήψεις σε ένα δικαστήριο της Αριζόνας.
Η Blizzard λέει ότι το Glider, είναι ένα λογισμικό BOT που παραβιάζει τα πνευματικά δικαιώματα της επιχείρησης και βλάπτει ενδεχομένως το παιχνίδι.

Στη νομική υποβολή της στο δικαστήριο την προηγούμενη εβδομάδα, η εταιρία είπε: "Οι προσδοκίες των σχεδίων της Blizzard έχουν ματαιωθεί, γιατί οι πόροι διατίθενται άνισα, επειδή τα bots μπαίνουν στον κόσμο του WoW και ξοδεύουν πολύ περισσότερο χρόνο στο παιχνίδι από έναν συνηθισμένο παίχτη, καταναλώνοντας έτσι σε μεγαλύτερο βαθμό τους πόρους της εταιρείας.

Η Blizzard υποστήριξε ότι το λογισμικό του Michael Donnelly παραβιάζει επίσης τη συμφωνία αδειών τελικών χρηστών στο κομμάτι που αναφέρει ότι όλα τα συμβαλλόμενα μέρη πρέπει να εμμείνουν μέσα στο λογισμικό του παιχνιδιού.
Περισσότερα από 100.000 αντίγραφα του προγράμματος του έχουν πωληθεί, σύμφωνα με τον κ. Donnelly. Περισσότεροι από 10 εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο παίζουν WoW.

Ο κ. Donnelly είπε ότι τη πρώτη φορά που ήρθε σε επαφή με πιθανή νομική σύγκρουση για το πρόγραμμά του ήταν όταν ένας δικηγόρος από την εταιρεία Vivendi, η οποία διανέμει το Warcraft, και ένας "ανώνυμο ιδιωτικός ανακριτής" εμφανίστηκαν στο σπίτι του.Στη νομική υποβολή του, ανέφερε: “Όταν έφθασαν στο σπίτι μου, μου παρουσίασαν ένα αντίγραφο μιας καταγγελίας που θα αρχειοθετούσαν την επόμενη ημέρα στο Αμερικανικό Περιφερειακό Δικαστήριο για την κεντρική περιοχή της Καλιφόρνιας, εάν δεν συμφώνούσα αμέσως να σταματήσω το Glide και να επιστρέψω όλα τα κέρδη που πραγματοποίησα από τις πωλήσεις του."

"Οι τολμηρές απειλές της Blizzard προσέβαλαν τον Donnelly," σύμφωνα με τα νομικά έγγραφα.
Ο κ. Donnelly λέει ότι το εργαλείο ότι του δεν παραβιάζει τα πνευματικά δικαιώματα της Blizzard επειδή κανένα "αντίγραφο" του λογισμικού πελατών του WoW δεν έγινε ποτέ.

Ωστόσο, η Blizzard επιμένει ότι το Glide παραβιάζει τα πνευματικά δικαιώματα επειδή αντιγράφει το παιχνίδι στη μνήμη RAM προκειμένου να αποφευχθεί η ανίχνευση του από το anti-cheat λογισμικό.
Τα δύο συμβαλλόμενα μέρη αναμένουν τώρα μια συνοπτική κρίση της υπόθεσης.

πηγή=away.gr
__________________
Ο χρήστης antonis δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links
Απάντηση στο θέμα

Bookmarks

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας


Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Ο Michael Douglas κέρδισε τη δικαστική διαμάχη με την πρώην σύζυγό του LATEAM RSS NEWS 0 16-11-2010 16:15:
Σε πλήρη εξέλιξη η δικαστική έρευνα για τις διαδρομές του "μαύρου χρήματος της Siemens LATEAM RSS NEWS 0 30-06-2008 15:30:
Διαμάχη "EUTELSAT " και "SES ASTRA" ilias ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΑ ΝΕΑ 0 09-12-2007 00:57:
Δικαστική διαμάχη για φερόμενη ως «εγκυκλοπαίδεια» του Χάρι antonis ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΝΕΑ 0 01-11-2007 12:38:
Οι κληρονόμοι του Ουγκό και η δικαστική διαμάχη aggelos_a ΔΙΕΘΝΗ ΝΕΑ 0 08-02-2007 23:14:


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 15:53:.


Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam