Greek infotainment community

Greek infotainment community (https://www.lateam.gr/forum/)
-   NEW GAMES (https://www.lateam.gr/forum/f48/)
-   -   Δηλώσεις της Konami για τα PES προβλήματα στο PS3 (https://www.lateam.gr/forum/f48/dilwseis-tis-konami-gia-ta-pes-provlimata-sto-ps3-6501/)

cRc 21-11-2007 11:29:

Δηλώσεις της Konami για τα PES προβλήματα στο PS3
 
Η ιαπωνική εταιρία εργάζεται πάνω στον τομέα διόρθωσης των προβλημάτων που εντοπίστηκαν στην έκδοση για το PS3.
http://img221.imageshack.us/img221/2...7507319fx0.jpg

Στο τελευταίο online FAQ της Konami για τα πολλά και σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει το Pro Evolution Soccer 2008 στο PlayStation3, υπάρχει η επίσημη τοποθέτηση της ιαπωνικής εταιρίας σε διάφορους τομείς.

Για το ζήτημα του στιγμιαίου «παγώματος» της εικόνας, η εταιρία ανέφερε πως αυτό εμφανίζεται όταν ο τίτλος δεν αναπαράγεται σε υψηλής ευκρίνειας συνθήκες και συστήνει στο καταναλωτικό κοινό να απολαύσει τον τίτλο με ένα HDMI ή Component καλώδιο σε ανάλυση τουλάχιστον 720p.

Παρόλα αυτά, οι άνθρωποι της ομάδας προγραμματισμού δεσμεύτηκαν πως θα συνεχίσουν να εργάζονται στην επίλυση αυτού του θέματος.

Όσον αφορά τώρα στα προβλήματα του online gameplay, η δήλωση της εταιρίας αναφέρει χαρακτηριστικά «έχουμε εντοπίσει τα προβλήματα που προκάλεσαν αυτή τη δυσλειτουργία και εργαζόμαστε σκληρά έτσι ώστε το συντομότερο δυνατόν να τα λύσουμε».

Τέλος, για το freezing στην έναρξη αγώνα στο Master League, η εταιρία προτείνει στους χρήστες να μην προβαίνουν σε εγκατάσταση του παιχνιδιού στο σκληρό δίσκο μέχρι να λυθεί το ζήτημα.

Το πλήρες κείμενο της Konami μπορείτε να βρείτε πατώντας εδώ.

πηγή gameover.gr


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 14:50:.

Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam