Greek infotainment community

Greek infotainment community (https://www.lateam.gr/forum/)
-   ON LINE GAMES (https://www.lateam.gr/forum/f49/)
-   -   Online Monopoly με τη χρήση Google Maps (https://www.lateam.gr/forum/f49/online-monopoly-me-ti-xrisi-google-maps-42752/)

Smell 08-09-2009 12:52:

Online Monopoly με τη χρήση Google Maps
 
http://img188.imageshack.us/img188/1806/monopolyt.jpg

Το διάσημο επιτραπέζιο παιχνίδι Monopoly ετοιμάζεται να κάνει την εμφάνιση του στο Internet με τη χρήση των Google Maps.

Το παιχνίδι ξεκινά στις 9 Σεπτεμβρίου και ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστές οι λεπτομέρειες διεξαγωγής του. Όλα δείχνουν πάντως ότι η Hasbro, δημιουργός του αρχικού παιχνιδιού, θέλει να μετατρέψει τη Monopoly σε ένα multiplayer online παιχνίδι με ονομασία Monopoly City Streets. Ο σκοπός του παιχνιδιού για όσους δε τον γνωρίζουν είναι απλός, παίζετε για να νικήσετε τους φίλους σας και να γίνεται ένας μεγιστάνας ακινήτων όπου στη κατοχή σας θα έχετε δρόμους, πολυκατοικίες, ξενοδοχεία ενώ θα εισπράττετε ενοίκια σε όσους "πέφτουν" πάνω σε αυτά.

Το Monopoly City Streets βασίζεται στη τεχνολογία των Google Maps ενώ όλα τα τρισδιάστατα κτίρια που θα υπάρχουν στο παιχνίδι έχουν σχεδιαστεί με το Google SketchUp. Η επίσημη ανάμειξη της Google δεν έχει αποσαφηνιστεί, κάτι που θα μάθουμε αύριο όταν και θα κάνει τα επίσημα εγκαίνια το νέο παιχνίδι.


Περισσότερα : http://www.monopolycitystreets.com/


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 01:24:.

Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam