Greek infotainment community

Το Lateam είναι Ε Ν Α Ν Τ Ι Α σε οποιαδήποτε μορφή Π Ε Ι Ρ Α Τ Ε Ι Α Σ
Facebooktwitter
Επιστροφή   Greek infotainment community > ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ-ΤΕΧΝΕΣ > ΜΟΥΣΙΚΗ

Για πλάκα στον τελικό της Εurovision

This is a discussion on Για πλάκα στον τελικό της Εurovision within the ΜΟΥΣΙΚΗ forums, part of the ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ-ΤΕΧΝΕΣ category; Μία ημέρα πριν τον πρώτο ημιτελικό του 56ου διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision 2011, που διεξάγεται στο Düsseldorf της Γερμανίας, το ...

Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 09-05-2011, 20:00:   #1
ilias
VIP
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 7.753
Thanks: 111
Thanked 855 Times in 534 Posts
ilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the rough
Προεπιλογή Για πλάκα στον τελικό της Εurovision


Μία ημέρα πριν τον πρώτο ημιτελικό του 56ου διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision 2011, που διεξάγεται στο Düsseldorf της Γερμανίας, το στοιχήματα δίνουν και παίρνουν. Όσο δυσοίωνες κι αν είναι οι προβλέψεις για την ελληνική συμμετοχή, τόσο αισιόδοξες είναι πως τουλάχιστον θα φτάσει στον τελικό!

Σίγουρα η φετινή Eurovision είναι πραγματικά από τα τελευταία πράγματα που μπορεί να απασχολεί τους Έλληνες, αλλά αν δεις το θεσμό από τη στοιχηματική του πλευρά, έχει αξία. Περισσότερο, βέβαια, προσφέρεται για τα λεγόμενα fun bets, αφού τα τραγούδια είναι υποκειμενικό αν αρέσουν στον καθένα από μας.
Για παράδειγμα, το φετινό τραγούδι με το οποίο θα εκπροσωπηθεί η Ελλάδα μπορεί στα αυτιά να μην ηχεί και τόσο καλά, αλλά στην Ευρώπη, μπορεί και να αφήσει καλή εντύπωση! Ποιος ξέρει;

Μάλιστα, οι ξένοι bookmakers δίνουν τη χώρα μας με το τραγούδι του Λούκας Γιώργας – με τη συμμετοχή του Stereo Mike, «Watch My Dance» μεγάλο φαβορί να περάσει από τον πρώτο ημιτελικό που θα διεξαχθεί την Τρίτη!

Σε αποδόσεις κοντά στο 1,20 δίνεται το ενδεχόμενο να ακουστεί το… «Greece» στα ονόματα των χωρών που προκρίνονται στον μεγάλο τελικό, ενώ δίνεται και 7ο φαβορί (από τις 19 χώρες που θα συμμετάσχουν) για να βγει πρώτη στην ψηφοφορία.
Στα συν για το τραγούδι με το οποίο εκπροσωπούμαστε, η σειρά εμφάνισης μας, που είναι στην 19η θέση με ότι αυτό συνεπάγεται, καθώς -ως γνωστόν- τα τελευταία τραγούδια μένουν περισσότερο στη μνήμη των τηλεθεατών.

Για όσους δεν πιστεύουν στο ελληνικό τραγούδι, μπορούν να βρουν το να μην προκριθεί στον τελικό σε αποδόσεις κοντά στο 4,35!

Μεγάλο φαβορί για να τερματίσει πρώτο είναι το τραγούδι του Αζερμπαϊτζάν (με 2,75), ενώ ακολουθεί αυτό των Ούγγρων (4,50) και των Ρώσων (7). Πάνω από την Ελλάδα –στις προβλέψεις τουλάχιστον- το τραγούδι των Τούρκων και των Νορβηγών! Αμφότερα αν συγκεντρώσουν τις περισσότερες ψήφους θα πληρώσουν με απόδοση 11!

Πάντως, οι προβλέψεις για την ελληνική συμμετοχή, δεν είναι και οι… καλύτερες γενικά, αφού παρά το γεγονός ότι οι book θεωρούν βέβαιη τη συμμετοχή μας στον τελικό, το ενδεχόμενο να κατακτήσουμε και το… πανηγυράκι το πληρώνουν αδρά με απόδοση 151! Τι να πω; Όσοι το πιστεύεται, ποντάρετε το πριν από τη συμμετοχή μας στον ημιτελικό.

Η Ελλάδα δίνεται 22ο με 26ο φαβορί για να… μεταφέρει τη διοργάνωση το 2012 στην χώρα μας. Πρώτο φαβορί και με μεγάλη διαφορά από το δεύτερο, δίνεται η… όπερα της Γαλλίας, με απόδοση 2,62. Το τραγούδι του Ηνωμένου Βασίλειου έρχεται δεύτερο με απόδοση 8,5, τρίτο αυτό των Εσθονών με 10 και ακολουθούν αυτά της Γερμανίας, της Ουγγαρίας και του Αζερμπαϊτζάν με απόδοση 13!

Ακούστε τα 19 τραγούδια του πρώτου ημιτελικού και τα συμπεράσματα δικά σας...




πηγη
__________________
Ο χρήστης ilias δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
The Following 2 Users Say Thank You to ilias For This Useful Post:
ironitsa (11-05-2011), korn (10-05-2011)
Sponsored Links
Απάντηση στο θέμα

Bookmarks


Δικαιώματα - Επιλογές
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας


Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Eurovision 2009:Στον τελικό ο Σάκης LATEAM RSS NEWS 0 18-05-2009 18:22:
Με το βλέμμα στον τελικό! LATEAM RSS NEWS 0 25-05-2008 19:41:
Με το βλέμμα στον τελικό! LATEAM RSS NEWS 0 25-05-2008 16:10:
Στον τελικό η Ελλάδα! LATEAM RSS NEWS 0 21-05-2008 13:05:
ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΚΔΟΧΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ !!!! cRc ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ 1 17-07-2006 14:09:


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 08:36:.


Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam